AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

Merhaba ,

panoramada yer alan absolute ruj paketinden alan oldu mu acaba ? ürünü alan ve eline ulaşan varsa renkleri hakkında bilgi verebilir mi ? Çok teşekkürler şimdiden

canim katalogta degil internet sitesine giris yaptiginda cikiyor gorursun

Arkadasim eger 550 tl siparis verip puan aldiysan celebre gelmez ozellikle yaziyor panaroma hediyesini alanlar yaralanamaz diye

500-600 tl lik bir sipariş verdim ama katalog eklemedim yani puan almadım, avon club üyeside değilim, yeni temsilcide değilim, müşteri hizmetlerini aradım ilk önce tamam ekliyorum celebre dedi sonra iptal oldu, celebre hediyesi çekilişle oluyormuş dedi, dedim ben onu söylemiyorum o zaman tamam ilgilenicem dedi ama dönüş olmadı sonra, bende o an bulamadım panoramayı bişi konuşamadım.

arkadaşlar avonda çekiliş vardı ya ne oldu haberi olan var mı

Avona şanssız başladım bu sefer. Bırakmistim yeni üye oldum ikinci siparisimdi bu.Kutumu getirdi kurye,kutunuz biraz şey olmuş dedi bana lafın gerisini getirmedi herşey ortadaydı zaten,ıslanmış yırtilip tekrar bantlanmis yamulmus. Bu durumda hemen açıp kırık dökük varsa anında teslim yapmak lazım geri sanırım,o an nedense panik oldum. Sonra actigimda tek bir urunun kirilmis oldugunu gordum sadece ,sanirim yapmayacagim iadesini. İlk kez basima geldi özel bir kargo şirketi bu sekilde paketi mahvediyor

çekiliş bildiğim kadarıyla 8 ocakta olacak 15 ocakta da posta gazetesinde talihliler yayınlancaktı.bu arada k2 kataloğu yine beklentimi karşılamadı k1 de fırsat broşürü kurtarmıştı.ama yılbaşından sonra katalogları hiç beğenmiyorum.şal ve duş jeli alacağım kendime.

Ev botum geldi çok güzeller tavsiye ederim herkese. Onun dışında pata krem fondoten harika bişeymiş kuzenime aldım kendime de alıcam mutlaka.

Kızlar bana kapatıcı ve eyeliner tavsiye eder misiniz? Eyeliner kesinlikle simsiyah kalmalı ve hiç akmamalı. Kapatıcı da göz altlarımdaki morluğu ciddi şekilde kapatmalı ve topaklanmamalı.

Merhaba ,

k2 kataloğunu ekleme imkanınız var mı acaba ? çok teşekkürler şimdiden

Herkese selamlar bende net uzerinden kayit yaptim temsilcilik icin birkaç gün oldu ama dönüş olmadi ne zaman aricaklar 08...lu musteri hizmetlerini aradim oda düşmüyor boyle bir durumla karsilasan arkadaslar varmi

ya kızlar ben 2013 ün son günlerinde 5000 tl net satış yapıp avon club temsilcisi oldum. Hatta takım öncüm de aradı az bişey kalmış bişeyler al dedi. Kaçırma dedi üyeliği. eee 2014' girdik avon club üyesi değil yazıyo?? Üyeliğim düştü mü şimdi ?? ee ben ne anladım bundan bana karı ne oldu??

canım çok teşekkür ederim bilgilendirdiğin için sabırsızlıkla bekliyorum çekilişi gerçi nerde bende o şans da bi umut belki hediye gelir

arkadaşlar internetten kredi kartı ile alım oluyor mu

bi de k2 kataloğu gelecek mi siparişle yoksa benim mi eklemem gerekiyor. 1.70 kuruşa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…