AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

kızlar bana biri bunu açıklayabilirmi toplamda 380 lira sipariş vericez onu anladım ama bu 5 katalog içeren ifadesi ne anlama gelio çok kafam karıştı Eki Görüntüle 910622

canım 380 tl.lik siparişini verirken 5 tane de katolog sipariş vereceksin öyle gönderilir hediye...yoksa sadece 380 değil 480 tl.lik bile sipariş versen hediye göndermezler...
siparişine 5 adet katalog sipariş eklemeyi de unutma yani

hayırlı olsun, k14 siparişine katalog da ekleyerek k1 kataloğu edinebilirsin.

sipariş weremediysen bölge sorumlusu ile görüşüp temin edebilirsin.

Elinize ulaşmış bir siparişin fatura tutarı iadeniz yüzünden 85 in altına düştü diye size sonradan kargo parası falan eklenmez.. fatura tarihinden itibaren 40 gün içinde nasılsa başka bir siparişiniz olmayacak mı.. o zaman kargocu kapıya geldiğinde poşeti eline tutuşturun bu da benim iadem deyin ücret ödemiyorsunuz kalan işlemleri de onlar yapıyor..

anladım cnm çok saolll

Kızlar şu Harper ev botunu alan var mı? Kampanyası ilgimi çekti ama incecik uyduruk bişey gelmesin sonra?

merhabalar ben daha 2 gün önce temsilci oldum.kafama takılan şeyler var.kargo ücreti var mı ? yada ne kadar giriş yaparsam ücretsiz oluuyor.ne kadarlık giriş yaparsam hediye gelicek? hiç bişey bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim

merhabalar ben daha 2 gün önce temsilci oldum.kafama takılan şeyler var.kargo ücreti var mı ? yada ne kadar giriş yaparsam ücretsiz oluuyor.ne kadarlık giriş yaparsam hediye gelicek? hiç bişey bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim

Merhaba, 85 TL ve üzerine kargo ücretsiz onun altına 8,5 TL kargo ücreti veriliyor. Hediyelere gelince onu siteden tkip etmen sanırım bende tam bilmiyorum panorama katalogunda da bilgi veriliyor bununla ilgili.

arkadaşlar günaydın,

k14 te 200 tl lik sipariş ver, k1 de herhangi bir sipariş verdiğinizde celebre parfüm hediye kampanyasının detaylarını yazmanız yada foto çekip yüklemeniz mümkün mü? hediye gönderimi olmadı, detaylarıda panoramayı bulamadığım için avonla görüşemiyorum sizden ricam biri paylaşabilir mi?

Kızlar k14 ten parfüm almıştım. Yarın k1 siparisim gelecek,hazir kapıya geldiklerinde iadeyi yapacagim. İadem kabul olduktan sonra bana geri ödemeleri gereken tutar k1 siparişimdeki faturadan mı düşecek? Nasıl olacak?

bayanlar k2 kataloğu eline geçen var mı ? siparişlerim yarın gelecek çok merak ediyorum yeni kataloğu

kızlar şu bahsettiğiniz ev botu kaçıncı katalogta :26:
canim katalogta degil internet sitesine giris yaptiginda cikiyor gorursun

Arkadasim eger 550 tl siparis verip puan aldiysan celebre gelmez ozellikle yaziyor panaroma hediyesini alanlar yaralanamaz diye

Son düzenleme:

iade ettiğiniz ürünler hangi faturaya aitse ondan düşe.. Yok o faturayı ödediyseniz toplam borcunuzdan düşer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…