Çekiliş haklarımız noldu yaa. ne zaman yayınlanacak belki bişey kazanırız :)
kızlar bana biri bunu açıklayabilirmi toplamda 380 lira sipariş vericez onu anladım ama bu 5 katalog içeren ifadesi ne anlama gelio çok kafam karıştıEki Görüntüle 910622
Avon temsilcisi oldum. Hep ürünlerinden alırken baktım olmuyo ben de satış yapayım dedim. K14 katoloğunun son aşamasına denk geldi aslında temsilci olmam. Merak ettiğim şey şu. Diğer ayın katoloğunu nasıl temin edeceğim bilgisi olan var mı arkadaşlar?
Çok tesekkürler canım. Vazgeçtim vermekten ,hem kargo parası verecegim birde 85 tl altına düşecek iade edersem faturam ordanda kesin kargo parası yine ekleyecekler ,e ödeme süreside yarın son beklersem faturadan düşmesini birde gecikme faizi koydular mı.....
Surrender parfümünü iade edecektim evde duracak öyle artık çok ağır geldi kullanamam.
anladım cnm çok saolll
canım 380 tl.lik siparişini verirken 5 tane de katolog sipariş vereceksin öyle gönderilir hediye...yoksa sadece 380 değil 480 tl.lik bile sipariş versen hediye göndermezler...
siparişine 5 adet katalog sipariş eklemeyi de unutma yani
merhabalar ben daha 2 gün önce temsilci oldum.kafama takılan şeyler var.kargo ücreti var mı ? yada ne kadar giriş yaparsam ücretsiz oluuyor.ne kadarlık giriş yaparsam hediye gelicek? hiç bişey bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim
Kızlar şu Harper ev botunu alan var mı? Kampanyası ilgimi çekti ama incecik uyduruk bişey gelmesin sonra?
Kimse almadı mı bu bottan arkadaşlar???
Kimse almadı mı bu bottan arkadaşlar???
ben aldım memnunum. Biraz bol ama bölesi daha iyi, güzel ısıtıyo. Şimdi 14 tl ye düşmüş ben 22 iken almıştım
bende aldım canım güzel ısıtıyor hoş bi bot
canim katalogta degil internet sitesine giris yaptiginda cikiyor gorursunkızlar şu bahsettiğiniz ev botu kaçıncı katalogta :26:
arkadaşlar günaydın,
k14 te 200 tl lik sipariş ver, k1 de herhangi bir sipariş verdiğinizde celebre parfüm hediye kampanyasının detaylarını yazmanız yada foto çekip yüklemeniz mümkün mü? hediye gönderimi olmadı, detaylarıda panoramayı bulamadığım için avonla görüşemiyorum sizden ricam biri paylaşabilir mi?
Kızlar k14 ten parfüm almıştım. Yarın k1 siparisim gelecek,hazir kapıya geldiklerinde iadeyi yapacagim. İadem kabul olduktan sonra bana geri ödemeleri gereken tutar k1 siparişimdeki faturadan mı düşecek? Nasıl olacak?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?