AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

MERHABA nasıl bır bılgı ısıtorsunuz yardımcı olmaaya calısayım
takım öncüme sordum üye yapmak için 4 üye daha bulmam gerektiğini ve daha sonradan da üyelirmle beraber 1200 tl satış yapmam gerektiğini söyledi böyle bişey var mı doğru mu yani

kızlar bende bişey sormak istiyorum. dün gece avona üye oldum 3 gün içinde arıcaklarmış fakat ben bişeyi merak ediyorum :44: her ay sipariş vermek gibi bi zorunluluğumuz var mı? bide kargo ücreti standart mı yoksa sipariş verdiğimiz ürün miktarına göre değişiyo mu ?

cnm her ay sipariş verme zorunluluğun yok ama 3 ay üst üste sipariş vermezsen avon temsilciliğin iptal oluyor diye biliyorum. Onun dışında fatura fiyatı 85 lira ve üzeri siparişlerde kargo ücreti yok.

Hanımlar ben yine size bir konuda danışacağım. Parfüm iade yapacağım. Faturadaki kısmı ikiye ayırıp gereken yerleri doldurdum, kafamı karıştıran kısmı kargo.Avonun dev kolisini çöpe atmıştım nasıl yollamalıyım bunu?Kargo ücreti nasıl oluyor? Adresi ne yazacağım? Kafamdaki sorular bunlar.Daha önce benzer birşey yaptıysanız ve bana yardımcı olup , yol gösterirseniz çok sevinirim. :)

kızlar bişey sormak istiyorum yardımcı olurmusunuz? Ben avona yeni üye oldum ilk defa ödeme yapacağım hangi bankaların atmlerinden ödeme yapılıyor bilgi verirseniz çok sevinirim.

promosyonu olan bir ürünse hediye ürünüyle birlikte yollamalısın.
awon poşetinin içine koy.Yurtiçi kargo ile göndermen gerekir. kargoya wermek için gittiğinde temsilci numaranı söylemen gerekir işlem yapılırken. kargo ücretinde indirim yapıyorlar awon temsilcisi olduğun için.
göndereceğin adres ise Avon Kozmetik A.Ş. Tembelova Mevkii, Güzeller Mahallesi, GOSB, KOCAELİ (Yurtiçi Kargo KOZMO Şubesi)

kızlar bişey sormak istiyorum yardımcı olurmusunuz? Ben avona yeni üye oldum ilk defa ödeme yapacağım hangi bankaların atmlerinden ödeme yapılıyor bilgi verirseniz çok sevinirim.

Ben ödeme yapabileceğin bütün yolları ekliyorum buraya.

1. Akbank Özel havale Sistemi ile gişelerden yapabileceğiniz işlemler;

Akbank Şubelerinden Temsilci numaranızı ileterek isim kontrolü yapıldıktan
sonra istenilen tutarı ödeyebilirsiniz. Bu işlemde, banka tarafından 2 TL işlem ücreti alınmaktadır.
Ödeme aynı gün hesaplara geçmektedir.

2. İş Bankası gişelerinden yapabileceğiniz işlemler;

- İş Bankası Şubelerinden ve internet sitesinden Temsilci numaranızı belirterek ödemelerinizi yapabilirsiniz. İşlemlerden masraf alınmaktadır.

- İş Bankası IBAN No : TR88 0006 4000 0011 0082 3199 00

3. Ziraat Bankası gişelerinden yapabileceğiniz işlemler;

- Ziraat Bankası Şubelerinden Temsilci numaranızı ileterek ödeme yapabilirsiniz. Bu işlem için banka tarafından 5.25 TL ücret alınmaktadır. Yapılan ödemeler hesaplarımıza bir sonraki iş günü aktarılmaktadır.

4. Garanti ATM'lerinden yapabileceğiniz işlemler;

Garanti Bankası Paramatiklerinden (hesabı olan ve olmayan Temsilciler) kartsız olarak Temsilci numaranızı girerek, istediğiniz tutarı gönderebilirsiniz. Garanti paramatiklerden kartsız ödemeyi Garanti Bankası'na ait kredi kartı ile yapabilirsiniz. Bu işlemde, banka tarafından işlem ücreti alınmaktadır.

5. Online işlem yapan PTT Şubelerinden yapabileceğiniz işlemler;

Temsilci numaranızı ileterek, ödeme yapmak istediğiniz faturanızı gönderebilirsiniz. Bu işlemde, banka tarafından işlem ücreti alınmaktadır.

6. Yapı Kredi Bankası Şube, İnternet Bankacılığı ve ATM'lerinden yapabileceğiniz işlemler:

Yapı Kredi şubelerinden 3,50 TL masraf karsılığında Temsilci numaranızı belirterek Avon ödemelerinizi yapabilirsiniz.

İnternet Bankacılığı ve ATM'lerden yapılan Avon ödemelerinden ise masraf alınmamaktadır. Yapılan ödemeler hesaplarımıza aynı gün aktarılmaktadır.
7. Akbank Hesap Numarası - IBAN Numarası
Şube Kodu: 1232 Rumeli Kurumsal Şubesi
Hesap Numarası :60500
IBAN Numarası: TR36 0004 6012 3288 8000 0605 00
8. Finansbank aracılığıyla yapabileceğiniz işlemler:
Finasbank Şubelerinden Temsilci numaranızı ileterek ödeme yapabilirsiniz. Bu işlem için banka tarafından 2.50 TL ücret alınmaktadır.
Finansbank internet ve telefon bankacılığından Temsilci numaranızla ödeme yapabilirsiniz. İşlem ücretsizdir. Yapılan ödemeler hesaplarımıza bir sonraki iş günü aktarılmaktadır.

Canım bişey daha eklemek istiyorum Avonun sitesine temsilci numaran ile giriş yaptığında ödeme sayfasından kredi kartı ile ödeme yapabiliyorsun. O zaman ekstra bir masraf çıkmıyor fatura tutarını ödüyorsun.

ben yeni üye oldum arkadaşlar bir şeyler sormak istiyorum.tşk ederim
indirim broşürü siparişleri cuma günü mü başlıyor?
panaroma kataloğu nedir? onu da gösteriyor muyuz?

Çok tesekkürler canım. Vazgeçtim vermekten ,hem kargo parası verecegim birde 85 tl altına düşecek iade edersem faturam ordanda kesin kargo parası yine ekleyecekler ,e ödeme süreside yarın son beklersem faturadan düşmesini birde gecikme faizi koydular mı.....
Surrender parfümünü iade edecektim evde duracak öyle artık çok ağır geldi kullanamam.

Avon temsilcisi oldum. Hep ürünlerinden alırken baktım olmuyo ben de satış yapayım dedim. K14 katoloğunun son aşamasına denk geldi aslında temsilci olmam. Merak ettiğim şey şu. Diğer ayın katoloğunu nasıl temin edeceğim bilgisi olan var mı arkadaşlar?

ben yeni üye oldum arkadaşlar bir şeyler sormak istiyorum.tşk ederim
indirim broşürü siparişleri cuma günü mü başlıyor?
panaroma kataloğu nedir? onu da gösteriyor muyuz?

cumartesi k1 kataloğundan sipariş vermeye başlayabilirsin.

Panaroma kataloğu sadece avon temsilcisine özeldir. bu fiyatlardan müşterilerine de ürün satabilirsin ama kazancın olmaz panaromadan yaptığın ürün satışları için.

kızlar iade süresi ne kadardı?

Ürünleri 40 gün içinde iade edebiliyorsunuz.
Aklınızda bulunsun eğer teslimat için gelen kuryeye iadenizi verirseniz herhangi bir kargo ödemesi de yapmıyorsunuz.
Mesela ben bu ay bi kodlama hatası yapmışım, yanlış aldığım ürünü bu ay ki siparişimde iade edicem. Yalnız önceden faturanızı kolinizi falan hazırlarsanız iyi olur yoksa kuryeler mırın kırın ediyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…