AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

bir de ordan bakayım. bu ara istediğim hiçbir şeyi bulamıyorum ya.

sorma, Avon'a bu konuda ben de çok kızıyorum.. hep sevdiğim şeyleri kaldırıyorlar.. üstelik haber bile vermeden.... bu yüzden birşeyi beğendiğim zaman hemen 2-3 tane depolamaya çalışıyorum.. tabii her zaman mümkün olamuyor ve sonuç hüsran oluyor

geçen ay istediğim kalem varmış paket halinde ama. K10 kataloguna baktım ne tek var ne de paket halinde :/ gerçekten hiç iyi değil böyle yapmaları. uğraşıp duruyoruz böyle.

geçen ay istediğim kalem varmış paket halinde ama. K10 kataloguna baktım ne tek var ne de paket halinde :/ gerçekten hiç iyi değil böyle yapmaları. uğraşıp duruyoruz böyle.

evet ben de onu söylüyordum, geçen ay değil, bu ayki katalogda var istediğin kalem. K9 da arka karton sayfanın bir önündeki sayfada paket halinde var. tek olarak da satın alabilirsin istersen. mutlaka paket alman gerekmiyor. tek olarak kodlarını yazmıştım önceki mesajlarımda. sadece fiyatı indirimde değil. ve bu ayki katalog bu K9 kataloğu. geçen ayki katalog değil. sanıyorum temsilcin yanlış bilgi vermiş. yani eğer istediğin kalemler bunlarsa Supershock Gel göz kalemleri ise kaçırmadın aslında. Bu katalog K9 kataloğu 29 ağustosa kadar geçerli.

K10 henüz başlamadı. K10 kataloğu 30 ağustosta başlayacak. eğer istediğin kalem bu K9daki paketin içindeki kalem ise, 29 ağustosa kadar satın alabiliyorsun

Son düzenleme:
yani şuan alışveriş yapılan katalog K9 kataloğu 29 ağustosa kadar geçerliymiş. yani kalemleri hala alabilirsin, geçmiş değil.
linki:
AVON Türkiye
supershock gel kalemleri sayfa 167 de, en arkanın bir önündeki kalemler. 4 rengi var. ister paket olarak, istersen tek tek alabilirsin. tek olarak fiyatı biraz tuzlu yalnız 26 tl.

Son düzenleme:

Evet daha sonra farkettim onu :) ama 10 liraya almak varken 26 liraya almak pek mantıklı gelmiyor. Yine de önerebileceğin başka kalem var mı ya da eyeliner :)

Evet daha sonra farkettim onu :) ama 10 liraya almak varken 26 liraya almak pek mantıklı gelmiyor. Yine de önerebileceğin başka kalem var mı ya da eyeliner :)

kesinlikle haklısın ben de vermem 26 lira sonraki kataloglarda tekrar ortaya çıkabilir aslında, ben eğer rastlarsam haberdar edeyim kesinlikle bende de takıntı haline geldi, mutlaka görürüm
kalem olarak Avon'un diğer asansörlü (kendinden açılan) kalemleri de çok güzeller. bende siyahı kahvesi, grisi ve pırıltılı gruptan moru (plum) var, memnunum. (aynı gruptan kaş kalemini de kullanıyorum, ondan da vazgeçmem.) ucu hep incecik kalıyor, kalem açma derdi yok, kolay çiziliyor Supershock kadar yoğun dokulu değiller, ama yine de yumuşak ve güzel renk veriyor. günlük kullanım için ideal. indirimdeyken 8 -10 liraya da denk getirince de tadından yenmiyor

sayfalarına baktım K9da. indirimde değiller maalesef. ama hangileri olduğuna bakabilmek açısından bir faydası olur umarım.
kaş kalemi sayfa 51de. göz kalmaleri (hem normali hem pırıltılısı) sayfa 52de

Yalnız bir uyarım var. bu pırıltılı kalemlerin bir ara CHROME isimli bir serisi var, şimdi kalktı galiba ama ara ara görüyorum indirim broşüründe K9 indirim broşüründe sayfa 15te var. aman onlardan alma. katalogda renkli renkli görüp bayılıp aldım, hepsi açık uçuk renkler çıktı, geri malum zevke göre değişir bu işler ama ben açık renk sevmem, hepsini geri gönderdim ama diğerleri klasik olanlar ve pırıltılılar şahane, bunlarla alakası bile yok

kızlar benim takım öncülüğüm iptal olmuş yaza özel kargo ödeme sınırı 85 tlden 50tlye inmişti ya hani ben de 50 tllik sipariş verdim ondan olmuş olabilir mi?

İşin sinir bozucu yanı, az önce siteye girip de üyelerimi göremeyince dank etti, tö yazmayınca anladım. Kimsenin uyardığı, haber verdiği yoktu! İnsan bi arar ya da ne bileyim mail bile atılsa sistemden, görürdüm.

Alt üyelerimde arkadaşlarım vardı onlar başkasına geçti şimdi off... geri almanın bi yolu yok mu ?

O pırıltılı olanlardan bende de var :) Ama ucunu biraz fazla çıkarırsan kırılıyo :) Öneriler için çok teşekkür.

kızlar siz iyi bilirsiniz bu avon ürünlerinin son kullanma tarihlerini nereden bilicez üzerlerinde yazıyor mu

kızlar siz iyi bilirsiniz bu avon ürünlerinin son kullanma tarihlerini nereden bilicez üzerlerinde yazıyor mu

son kullanma tarihleri üzerlerinde yazmaz. ama açıldıktan sonra kaç ayda tüketilmesi gerektiği yazar. kavanoz şeklinde bir simge olur, üzerinde 12M veya 24M yazar genellikle.. yani anlamı; açıldıktan sonra 12 veya 24 ayda (kaç yazıyorsa o sürede) bitirilmesi gerektiğidir.
(örnek: 12M= 12 Month = 12 ay)

avon'dan direk gelen ürünler hep taze oluyor, o konuda bir endişen olmasın. ve güvenilir bir temsilciden alıyorsan, sipariş üzerine getirtiyorsa ürünleri muhakkak tazedir zaten, bir endişen olmasın

Son düzenleme:

cnm ben iki sene önce böyle kremsi farlar almıştım çok beğenerek ama bir türlü kullanmak nasip olmadı acaba bozulmuşmudur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…