bence far away bella yı al canım kokusu çok güzel şisesi de hoş hemde yeni bir parfüm :)
kızlar annem 45 yaşında anneme uygun K7den parfüm alcam ama kararsız kaldım . bana azıcık yaz kokusu önerin bakem
yaz için uygun mu canım sence ? biliyorum baktım kokusuna çok hoş
bence uygun canım ağır bir koku değil ayrıca amour da çok güzel onu da tavsiye ederim
akşam için sf 31 amour gündüz için orta sayfa dan celebre öneriyorum
amour var zaten güzellikler olmadı bella da alırız
amour un ben numunesini denedim de tatlım şisesi çok küçük mü ve kokusu kalıcı mı:)
evet canım kalıcı bir kokusu var . şişesi 30 mllik işte küçük tabi diğer şişelere göre fakat şu var amour gibi bir parfümü zaten en fazla 3 noktaya sıkınca yeterli geliyor merak etme
bayanlar banada parfüm konusundan yardımcı olur musunuzz
incandessence kullanıyorum uzun zamandır arada başka parfümler alsamda bğenmeyip ona buna hediye ettiğim çok olmuştur.
çiceksi hafif bir koku istiyorum. sensuelleyi denedim bugün çok yapay tatlı geldi sevmedim. avonun çoğu eski kokusunu biliyorum pur blanca black dress perceive simply because wish of love windscape celebre far away gibi
merak ettiklerim incandessence lumiere city rush today tomorrow forever
ne ağır olsun ne de çok sıradan farkedilmeyen bir koku olsun
özellkle incandessence lumiere neye benziyor ilk parfümünü uzun yıllar kullandığım içni bunada şans vermek istiyorum
şimdiden teşekkürlerr
bayanlar banada parfüm konusundan yardımcı olur musunuzz
incandessence kullanıyorum uzun zamandır arada başka parfümler alsamda bğenmeyip ona buna hediye ettiğim çok olmuştur.
çiceksi hafif bir koku istiyorum. sensuelleyi denedim bugün çok yapay tatlı geldi sevmedim. avonun çoğu eski kokusunu biliyorum pur blanca black dress perceive simply because wish of love windscape celebre far away gibi
merak ettiklerim incandessence lumiere city rush today tomorrow forever
ne ağır olsun ne de çok sıradan farkedilmeyen bir koku olsun
özellkle incandessence lumiere neye benziyor ilk parfümünü uzun yıllar kullandığım içni bunada şans vermek istiyorum
şimdiden teşekkürlerr
ay bu kızın parfüm derdide bir bitmedi diceksin diye korkuyorumesoşum seni ya amour ya da for away bella paklar
ha bu arada city rush da hoş bi kokudur denemek istersen bi bak
haziran kataloğunda 31yada 33tlydi
ama şuan(temmuz kataloğunda) for away 31tl
ve yanında vücut losyonu hediyeli bi dene istersen fiyatı da uygunken
şahsen ben katalogdaki kokusuna bile bayıldım gerçeği nasıldır kim bilir
ağır sevmiyorum yaa :26: kalsın o zaman lumieretatlım lumiere baharatlı ağır bir koku beni çok rahatsız etti kokuyu numunesinden denediğimde,ama çok kötü değil ağır kokuları seviyorsan deneyebilirsin bir önceki mesajlarda yazdığım amour çiçeksi bir koku numunesini denedim çok güzel kokuyor ve kalıcı başka çiçeksi olan outspoken onlarda güzel bunları deneyebilirsin canım tavsiye ederim:)
valla ya ben de burdakilere öyle ısındım ki keşke yakın olsaydıkay bu kızın parfüm derdide bir bitmedi diceksin diye korkuyorum
ne yapıyım alıp alıp ona buna dağıttım parfümleri parama yazık oldu
far awaya city rusha amoura bakayım
kız keşke yakın olsak ben testerlarına bakar bakar alırdım senden çevremde yok avon satann
avon satan amca var burdavalla ya ben de burdakilere öyle ısındım ki keşke yakın olsaydık
daha neler yapardık valla beraber ne maceralar
kürler boyalar Allaaaahh
tuhafiyeler filan da bazen satıyolar esoşum çarşı pazar bi bakın
ama dediğim parfümler hoş yani olmadı doldurmalarından al avonun
hem fiyatı uygun hem de boyutu büyük üstelik kalıcı da oluyo bazısı
ben yıllarca öyle kullandım..bulunduğun yerde bargello var mı yada iyi bildiğin bi doldurmacı
avon satan amca var burda
ona gidip gidip kokluyorum ama utandım artık yaa adamdan
beğenemeden çıkıyorum tükkandan
tamam canım çok sağolamaan nolacak onun işi de o
hiç değilse şimdi kafanda 1 2koku belirdi onlara bakarsın sadece
ama dur benim de dikkatimi bişi çekerse senin seveceğin tarzda haber edicem yine
tamam canım çok sağol
erkek arkadaşımda etken tabii beğenememede
pur blanca sıktım gttim ne sıktın gofret gibi beğenmedim dedi
aradan uzun zamn sonra bir kez daha şansımı deniyim dedim yine sıkıp gittim çok güzel dışarda sıkma bunu dedi bu seferde
en olmadı incandessence alıp çkıcam sıkıldım bu işten bacım ben
(yazan: ömrünün sonuna kadar tek parfüm kullanan kadın )
beğenmiyor kolay kolay kokuual işte erkek milletinin burnu bile tutarsız
aslına bakarsan tek bi kokun olması iyi de kız milleti işte duramıyoz
inş önerdiklerimden biri hoşuna gider canımcımm
Kızlar bugün avona ürün iadesi yaptım kaç gün içinde cari hesabıma yansır sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?