AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

magix fondoteni denicem canım anew ürünlerininden çekiniyorum biraz 22 yaşındayım çünkü ama özellikle de pudrasının iyi olduğunu söylemiş kızlar tavsiyen için çok teşekkür ederim:)

Kızlar kendime saç fırçası almıştım kodunu yanlış girmişim farklı bi fırça geldi. iade etsem bana kargo maliyeti falan doğar mı bi de ne zamana kadar iade etmem gerekiyor?

Kızlar kendime saç fırçası almıştım kodunu yanlış girmişim farklı bi fırça geldi. iade etsem bana kargo maliyeti falan doğar mı bi de ne zamana kadar iade etmem gerekiyor?

tatlım bildiğim kadarıyla aldığın kampanyadan itibaren 3 kampanya boyunca iade edbiliyorsun bir sonraki siparişinde kargon eldiğinde kargocuya iadem var diyerek verince herhangi bir ödeme yapman gerekmiyor

tatlım bildiğim kadarıyla aldığın kampanyadan itibaren 3 kampanya boyunca iade edbiliyorsun bir sonraki siparişinde kargon eldiğinde kargocuya iadem var diyerek verince herhangi bir ödeme yapman gerekmiyor

canım şimdi, avonun sitede baktım fatura tarihinden itibaren 40 gün iade süresi kampanya 3 ten itibaren bu şekildeymiş ben eskisini yazmışım sana kusura bakma:)

canım bende kullandım ama arkadaş gibi hiçte memnun kalmadım kınalı gibi yapıyo insanın tenini ben beyaz tenliyım belki ondan bilmiyorum.turuncu gibi oluyor yani:)

yok öyle bişeyy..

bakınız vücudun herhangi bi yerinde gereğinden fazla tüylenme olmasının ya da tüy olmaması gereken bir yerde tüy olmasının tek sebebi yumurtalık, troid bezi, böbreküstü bezi veya beyindeki ilgili merkezlerin düzenli çalışmamasıdır. Bazen kimi ilaç ya da merhemler buna yol açıyor olabilir ama bunun sebebi de bu ilaçların hormon içeriyor olmasıdır. Fondöten de hormon içermediğine göre böyle bir şey asla söz konusu olamaz..

açık tenli bi arkadaş rengim kına gibi oldu demiş bronzlastırıcı için.. dünya üzerinde üretilen tüm güneşsiz bronzlaştırıcı ürünlerin temel maddesi kınadır, bu da son derece zararsız, hızlı ve akılcı bir yöntemdir. Zaten bu tip losyonlar pigmenti çok düşük ya da çok yüksek kişilerde kullanılmamalıdır.

fondötende pigment bulunur, kil de konur ki pigment sıvıya asılı kalabilsin ve cilde tutunsun. bir de kabatabirle mum benzeri bir madde içerir. uzun uzun anlatıp kafa karıştırmayayım ama merak etme şekerim, yüzünde daha önce tanışık olmadıgın bi tüy görürsen emin ol sebebi baska bi şeydir.

haa unutmadan bazı çok akıllı şahıslar fondöten altına nemlendirici sürme mantıgından yola cıkarak fond altına bepanthene sürüyormuş işte orda bir karmaşa olabilir. bunu hiç tavsiye etmiyorum.

avonun bebek kidsss ürünlerini kullanan lar memnunmusunuz

İki arkadaşım da yeni doğan bebekleri içi almışlardı , ikisinin de yaşı neredeyse dolmak üzere bunca zamandır alıyorlar daha şikayet etmedile.. hatta şu kadar söyliyim evlerine misafirliğe gidip de çocugun kafasını koklayıp "ya çok güzel kokuyo ne bu" dediklerinde arkadas avonun bebek şamp demiş. Onlar bile kend saçlarına kullanmak için ikidir sipariş veriyolar. Güvenle kullanabilirsiniz..

canım bende kullandım ama arkadaş gibi hiçte memnun kalmadım kınalı gibi yapıyo insanın tenini ben beyaz tenliyım belki ondan bilmiyorum.turuncu gibi oluyor yani:)

tenin çok açıksa belki ondan olmuştur canım yorumun için teşekkür ederim herşeyi göze alarak denicem artık:))

içimi rahatlattın canım ne güzel de anlatmışşın çok çok teşekkür ederim:)

merhaba kızlar,ilk sayfadaki fas argan yağı içeren saç serumunu nasıl kullananlar memnun musunuz?

siparişim 180lira ödemem gereken tutar 190lira bu ne iş arkadaş
idrak edenininz var mı kızlar
mesela ürün dışı bedellere 6lira demiş nolduki yani buna ne almışım acep bilmeden

yeni üye misin canım kayıt ücreti olabilir

hayır yeni üye değilim canım 2ay filan oldu
faturayı biraz geç ödemiştim ondan mı kaynaklandı acaba :44:
aklıma başka bişi gelmiyo
fatura daha doğrusu sipariş dökümüne de göz attım ama bişi göremedim

kızlar annem 45 yaşında anneme uygun K7den parfüm alcam ama kararsız kaldım . bana azıcık yaz kokusu önerin bakem

öyleyse gecikme faizi işlemiştir canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…