ben toplayamam 290 ama ıyıymıs sankı cok yuksek degıl ınsallah bol satılan urunlerdır ındırımdekı urunler top allıklarda felan varmı ındırım
benmkide geldi oley oley oley ya şu plaj giysisi çanta vs süpermiş müşterimi kıskandm keşke bende alsaydm kataloğu ekliorm şimdi
Hayır canım yok zaten program 2'de Mehtap tencerler var ya o. işte 1.programda Fincan takımı.Belki çoğu kişi katalok bile ekleyip almaya tenezzül etmez fincanları. Ama cici bi rengi var Turuncu ve krem puanlı.
Evet canım her 2side indirimde hem bronz hemde diğer siyah kutulu olan 19.50 TL 2'side. inş. satarız. Benim K1'dende pek umudum yoktu ama Gene 300 TL yaptım. 150sini şimdi verdim Diğer kalanınıda Gün hediyelerine denk getirmeye çalışmak için bekliyorum canım.
Sağol ttalım cevapladıın için:) insanın satış yapası gelmior ya nasıl hediyeler bunlar insanın içinden satış yapmak gelmior ..
kardesım alıcak bronzundan ındırım beklıyordu :)) ınsallah ıyı olur canım k2 dede satısların
yok artık ya bazen75 zor topluyoruzkargo sınır 85 tl olmuş
Avon resmi siTe dünden beri hizmet veremiyor bu nasıl iş ya girip bakamıyorum verilmişmi kargoya siparişler..
kargo sınır 85 tl olmuş
neeeeeeeeee
saçmalaık bu yaa..avon neyapmaya calışıo ya..devamlı aynı ürünlerle çıkıo krsımıza hemde 85 tl yapıo..
kargo sınır 85 tl olmuş
kargosu gelenler acaba katolog nasıl tahmin ettiğim gibimi ? sevgililer günü katoloğunda yarı fiyatı pek olmuyor ya yüzde 40 yada 2 ürün alana şu fiyat gibimi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?