arkadaşlar k 2 de christian laxroix noir ne kadar acaba katalogu olan varsa sölermi :)
%40 indrmli ekliorm cnm imageste yükleniolar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaşlar k 2 de christian laxroix noir ne kadar acaba katalogu olan varsa sölermi :)
bende out spokenın ındırıme gırmesını beklıyorum
out spoken indirmde canım zaten ama %40 Neden K14'ten Almadın ki Seti45 TL idi. Ben 2 tane aldım vala. Hem çeyizime hem kullanmak için. K2De teki 36 TL Set olarak düşünürsende 56.4 TL oluyor.
kesın ondan kardesımede aldırıırım :))))
o kadar güzelmi kokuo bu parfüm böle:)
eee kalıcı değil diolardı amaaa
herkes yeni katalogu bekliyor sanırım
ya numunede kokusuna bayıldım butun gunde kaldı aslında hemen ucmadı foraway mesela ok kıyafet yıkanana kadar kokar :) kokusu hıc cıkmaz sanırım oyle degıl ama okadar olmasına gerek te yok dımı :)))))
şahsen ben çok kalıcı parfümü sevmiyorum çünkü sabah başka akşam başka parfüm sıkmak istediğimde iki kokunun birbirine karışması çok kötü.
evet aslında cok kalıcı olmaları gercekten cok onemlı degıl aynı parfumu sıksak bıle gunde ıkı kere sıkıyorum ben de mutlaka :)))
evet aslında cok kalıcı olmaları gercekten cok onemlı degıl aynı parfumu sıksak bıle gunde ıkı kere sıkıyorum ben de mutlaka :)))