- 9 Eylül 2007
- 4.310
- 370
- 363
- 43
Kızlar panoromadaki toniklerin fiyatını tam göremedim bilen varsa söyleyebilirmi ona göre alıcamda.
Cevap verdiğin için teşekkür ederim.Peki toniklerin altındaki kalem bedavamı yoksa indirimlimi.Clearskin toniklerin her biri 4,80 tl canım
Kızlar Color Trend rujlardan Coral You Lateri sipariş vermiştim ama gönderilemedi yazıyo faturada başka başına gelen var mı
benimkilerde bugün gelde evet gerçekten hızlı oldu bu sefer ayrıca ürünlerimde şükürki doğru geldi yanlış bişey yok daysin colorsun polar battaniyesini hiç beğenmedim açıkçası ama kullanıcam artık,ben color trendin o kalem rujlarındanda hiç memnun kalmadım geçen ay almıştım bende asansörlü zannettim açtımda açtım sonuç ucu gitti bi tanesinin ayrıca ruju sürdükten sonra kabul renkler güzel ama nemlendirme etkisi bulunmadığı için dudaklarımı çok kuruttu hiç sevmedim yani,yeni çıkacak parfümün testerını çok beğendim gelecek aya mutlaka alacağım dkny nin bi parfümü var ona çok benziyor sevdiğim bi koku genel olarak siparişlerimden memnunum sıra borcunu ödemekte
yeni çıkacak parfümün testeri dediğin canım hangi yeni parfüm :44: only image mi
Cevap verdiğin için teşekkür ederim.Peki toniklerin altındaki kalem bedavamı yoksa indirimlimi.
k3te sipariş vermiştim gelmedi belki bu ay gelir diye düşündüm ama yine çıkmadı kolimden
evet canım o parfüm
ya bu bademyağlı şampuan neden ikinci plana düştü valla kaldırıcaklar diye korkuyorumööle bişi olmaz demi kızlar ürünlerle ilgili olarak da hep buraya yazıyorum ama sanırım satışını yapanlara sormam daha doğru olur bu arada 2 3tane alıp stoklayım diyorum bozulur mu acep çok kalsa :26:
bu konuyu dile getirmen iyi olmuş..kuzenim kullanmış çok memnun oldugunu söyledi ona istinaden bende aldım serisini bu ay..ama çok talep edilen bi şampuan kaldırılacğını sanmıyorum.stoklada bozulmaz heralde.oyle olsa market raflarındaki şampuanlar filan da bozulur diye düşünüyorum.
evet ya avon ve bu şampuan çok göreceli bi marka olmasına rağmen ben çoook memnundum bu sefer alınca 2 3tane alıcam açıkçası..her ay gidip sipariş vermekle uğraşmaktansa alırım bi kere kafam rahat olur dediğim gibi eski fotolarıma bakıyorum da o kadar düzleştiriciyle uğraşmama rağmen saçımı çok iyi tutmuş ööle abartılı bi kırık durumu yoktu şimdi saçıma fön bile çekemiyorum nerdeyse..gerçi benim saç yapım da bi tuhaf ama :44: bunun yanında arganyağlı serumlardan da alıcam ama boyutu küçük geldi bana kaç kullanımlık gidiyo acaba 2 3tane mi alsam onlardan da:26:
canım stok yapabilirsin . ama yaptığın stoklarda sadece kullandıklarının kapağını aç . genel olarak her ürünün şampuanlarda dahil arkasında krem kutusuna benzer açık kapaklı bir simge vardır üzerinde 6-12-24 vs yazar. şampuanları ömrü yanılmıyorsam 12 ay. ayrıca ben 2 kampanya önce aldım argan yağı serumunu ve bu kampanya indirimde diye tekrar sipariş ettim ama ötekinde daha hala var. düşün ki 2 kampanyadır kullanıyorum. diğerini stok olarak aldım. her duştan sonrada sürüyorum gayet memnunum ben
evet ya avon ve bu şampuan çok göreceli bi marka olmasına rağmen ben çoook memnundum bu sefer alınca 2 3tane alıcam açıkçası..her ay gidip sipariş vermekle uğraşmaktansa alırım bi kere kafam rahat olur dediğim gibi eski fotolarıma bakıyorum da o kadar düzleştiriciyle uğraşmama rağmen saçımı çok iyi tutmuş ööle abartılı bi kırık durumu yoktu şimdi saçıma fön bile çekemiyorum nerdeyse..gerçi benim saç yapım da bi tuhaf ama :44: bunun yanında arganyağlı serumlardan da alıcam ama boyutu küçük geldi bana kaç kullanımlık gidiyo acaba 2 3tane mi alsam onlardan da:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?