- 3 Ocak 2013
- 698
- 409
- 303
kızlar benim acil bi sorunum var şimdi ben yıldız club üyesiyim tabakları alabılıyorum bu ay ama şunu anlamadım bu aykı hediyelerı almayınca yıl sonuna kadar biriktirip istediğimi alabılıyormuyum lutfen acil yardım tşk ederım
arkadasım bende temsılcıyım ama bu yıldız club olayını anlayamadım.nası uye olcaz ona.puan takıbını falan nasıl yapcaz?
avonun yurtdışı kataloğunda öyle güzel saatler var kı kızlar süper Eki Görüntüle 665909
ya bunlar çok güzel bizim katalogta niye yok
Daha o kadar güzel ürünler var ki spor ayakkabılar normal bez ayakkabılar çok güzel şeyler var ürünler bile çok güzel
Sorduğun site bu umarım işine yarar http://shop.avon.com/shop/brochure.aspx?dept=brochure&rtb=Y&brochure_page=p2.htmlsen hangi siteden buldun bunu link atsana bakalım
inceledim broşürü muhteşem ya keşke avrupada yayınlanan kataloğun aynısı buradada olsa çeşitlilik çok fazla çok beğendim
ya bunlar çok güzel bizim katalogta niye yok
Merhaba kızlar ben de yeni temsilci oldum ancak tek katalogum vardı bir kaç kişiye gösterdim bi kişi az bişi aldı gerisi fos. 85 lirayı bile dolduramadım:) yeni ayda ne yapmam lazım millet kataloga bakıp bakıp kapatıo halbuki ucuz yani.. neyse az da olsa kargom gelicek heyecanlıyım...
ben hem yeni temsilci oldum hem de aranıza yeni katıldım:) sana tavsiyem yakınlarından başla satışa genç yaşlı herkesin kullanabileceği şeyleri önerebilirsin duş jeli, el kremi gibi ve fiyatı uygun olanları tanıt, mutlaka ilgilenen olacaktır
Kızlar size bir şey sorucam.Diyelimki birisi yeni bir konu açtı bunu nasıl görebilirim.Bide avon k5 kataloğu kimsenin eline geçmedimi çok merak ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?