AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

arkadasım bende temsılcıyım ama bu yıldız club olayını anlayamadım.nası uye olcaz ona.puan takıbını falan nasıl yapcaz?

Merhaba ben yeniyim aranızda.Yaklaşık bir buçuk yıldır avondan alışveriş yapıyorum.Ben BB kremin türkiyede satılacağını sanmıyorum.uzun bi zamandır yurtdışı kataloglarında vardı.

çıkış riskindeki temsilcilere sürpriz hediyeler var dediler hediye filan gelmedi bana gelen varmı aramızda hediyeler neler pazartesi arayıp sorcam şirkete bakalım

ben hem yeni temsilci oldum hem de aranıza yeni katıldım:) sana tavsiyem yakınlarından başla satışa genç yaşlı herkesin kullanabileceği şeyleri önerebilirsin duş jeli, el kremi gibi ve fiyatı uygun olanları tanıt, mutlaka ilgilenen olacaktır

arkadaşlar beni 2 3 gün önce avondan aradılar size özel paketimiz var alırmısınız diye yokdedim ama ısrar edince alaym bari dedim ama sonra vazgeçtim netten iptal etmeye çalıştım olmadı bende avonu aradım faturalandı bişey yapamıyorum dediler bende gelen kargoya geri versem olurmu dedim olur iade bilgileri doldurun verin geri dediler ...neyse bugun de kargo geldi alamam falan dedi sistem kabul etmiyomuş bilmem ne falan filan avonu aradım adamın yanında bugn hizmet veremiyolarmış kutu acılmış alamazmış ben acmadan nasıl doldurayım iadeyi falan filan neyse işte kavga ettik adamla kağıdını imzalamadım soylendi kutuyuda aldı gitti bi problem olurmu koli avona donermi yoksa beklermi ben şimdi yinede faturayı ödemek zurundamıım avon ödemezsiniz demişti ama benm bi güvenm kalmadı adamlada kavga ettim moralim çok bozuk yaa bana bi akıl verin kaldım öyle

bişey satmek için yada sattırmak için 10 kere ararıyolar bi proble karşılaşınca kimşe yardımcı olamıyor nedense nasıl bi işse artık bana stresten başka bi getirisi olmadı açıkcası bugn o telefonlarım açılsaydı ağzıma geleni saydıracaktım vallahi o sinirle

hoşgeldin canım sen de. Ben de yakınlardan başladım ancak ihtiyacım yok diyip kapatıyor. Ancak tupper dan gidip 300- 400 tl lik mal alıyor. ben de bunu anlamadım. Bu kampanyada numune bulunduracağım görerek almak istiyorlar sanırım. çok stok yapmak istemiyorum ama mecburen bir kaç stok yapmak lazım sanırım. kataloga bakıp sipariş vermek istemiyorlar ama görerek alabilirler belki:/

Kızlar size bir şey sorucam.Diyelimki birisi yeni bir konu açtı bunu nasıl görebilirim.Bide avon k5 kataloğu kimsenin eline geçmedimi çok merak ediyorum.

Kızlar size bir şey sorucam.Diyelimki birisi yeni bir konu açtı bunu nasıl görebilirim.Bide avon k5 kataloğu kimsenin eline geçmedimi çok merak ediyorum.

canım dur hele takım öncüleri dışında kimsenin eline geçmemiştir k5 benim elime salı günü geçecek. çünkü cuma günü akşam 6da kampanya başladı ürünler ancak pazartesi faturalanır. ben ilk 350 tllik siparişimi geçtim salı elime gelicek inşallah only image numunemle o zaman koyarım resmini kataloğun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…