iş bankasının ne kadar ücret aldığını bilmiyorum ama akbank sadece 2 tl alıyor,ben oradan yatırıyorum ^^
canım biliyorum yeni kataloga eklediklerini zaten , ama panoramadan istersek alabiliyoruz, benim demek istediğim ben o şekilde asla panoramadan ürün alamayacağım bu gidişle denemeden etmeden
müşteriden önce biz alıp denesek bir ay, iyice tanısak ürünü, test etsek bence daha iyi olur, tabi bu sadece benim fikrim :)
anladım canım tabi iyi olurdu aslında ben genellikle panoramadaki ürünleri gözümü karartıp alıyorum tabi hoşuma gidebileceğini düşündüğüm şeyleri:)çoğuda şansımdan güzel çıkıyor tabi parfüm işide biraz şans ama bu çıkacak parfümünün notaları çok güzele benziyor denemeden alabilirim
arkadaşlar avonun renkli saatlerinden alan var mı son katologta olanlardan{[ mavi. kırmızı. beyaz) sizce nasıl güzel mi acil cevap bekliyorum lütfennnnn...:18:
sevgili yk üyesi :) öncellşkle satışların için tebrikler inşallah benim ekibimde de senin gibi yklar görürürüm ve sana hediyeler gelmeyecek artık sen istersen her ay gelen puanla alabşlşrsin yada biriktirip başka hediyeler alabilirsin clup sanal sayfasını inceledinmikızlar benim acil bi sorunum var şimdi ben yıldız club üyesiyim tabakları alabılıyorum bu ay ama şunu anlamadım bu aykı hediyelerı almayınca yıl sonuna kadar biriktirip istediğimi alabılıyormuyum lutfen acil yardım tşk ederım
arkadaşlar avonun renkli saatlerinden alan var mı son katologta olanlardan{[ mavi. kırmızı. beyaz) sizce nasıl güzel mi acil cevap bekliyorum lütfennnnn...:18:
sevgili yk üyesi :) öncellşkle satışların için tebrikler inşallah benim ekibimde de senin gibi yklar görürürüm ve sana hediyeler gelmeyecek artık sen istersen her ay gelen puanla alabşlşrsin yada biriktirip başka hediyeler alabilirsin clup sanal sayfasını inceledinmi
ben almadım ama alanlar çok memnun..
merhaba hanımlar.ben yeni satış temsilcisi oldum.birkaç sorum olacak.
1 sattığınız ürünler için müşterilere fatura kesiyomusunuz
kesiliyosada k3 kataloğundaki orta sayfa broşüründe yer alan 3 lü set nasıl fatura edilecek her birinin kodu tek tek girilecekmi
cevaplarınız için teşekkür ederim
bugün k3 siparişlerimi ve k4 kataloglarımı aldım, keşke yeni parfümün mini testerını bir adet ekleselermiş..(only imagine,şişesi de çok şık gerçekten)
ayda sadece 1 kere sipariş verebiliyorum, kokuyu öğrenmek için taa bir sonraki ayı beklemekte istemiyorum :)
bence avon tester olayını biraz arttırmalı, olay paraysa da yeni katalogta bakın şöyle yeni ürünlerimiz var, ister misiniz testerını da sepetinize eklemek diye sorsun yeni katalog alırken parasıyla alalım neyse
körü körüne hiç sevmiyorum, asla almam.
var mı benim gibi düşünen ? :26:
hıımm anladım teşekkürler.
bi şey daha sorayım. küçük dolu sipariş setinde tam olarak neler var. makyaj numune seti sipariş ettim diğerinde kararsız kaldım.sizce alsam mı
anladım canım tabi iyi olurdu aslında ben genellikle panoramadaki ürünleri gözümü karartıp alıyorum tabi hoşuma gidebileceğini düşündüğüm şeyleri:)çoğuda şansımdan güzel çıkıyor tabi parfüm işide biraz şans ama bu çıkacak parfümünün notaları çok güzele benziyor denemeden alabilirim
canım sen müşteriye tabiki de fatura kesmiyorsun çıkart onu aklından. fatura sadece senin eline gelir. fatura gösterme zorunluluğunda yok aklında bulunsun
3 lü set dediğin sipariş girişi diyorsan eğer her siparişin kodunu gireceksin internete tek tek. he yok fatura için sordum diyorsan dedim ya fatura kesmiyoruz müşterilere
cnm inceledım ama acıkcası bişey anlamadım biriktirebilirim değilmı bu ay almasam yanmaz demı puanlarım cnm cvp verırsen çok sevınırım ayrıca tşk ederım
kızlar k4 te bşta haftasnu bombaları diyo %70 varan indrimler falan diyo onlara nerden bakabilirz tıklıyorum resime bişy olmuyo nerden bakıcaz biiri bişey desin ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?