AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

arkadaşlar, forumda da şimdi fatura ödeme ile ilgili yazılanları buldum.geçen yıl yazılmış yapıkredi atmlerinden yatıranlar ekstra ücret ödemiyormuş.hala bu şekilde mi öğrenmek istedim bu bankadan hesabım ve kartım da var çünkü.

anladım canım tabi iyi olurdu aslında ben genellikle panoramadaki ürünleri gözümü karartıp alıyorum tabi hoşuma gidebileceğini düşündüğüm şeyleri:)çoğuda şansımdan güzel çıkıyor tabi parfüm işide biraz şans ama bu çıkacak parfümünün notaları çok güzele benziyor denemeden alabilirim

Ben merak ettiğim için bazı ürünleri panaromadan sipariş ettim. Soyulabilen arındırıcı jel diye bişey var mesela.Eğer burun bantları kadar güzelse katalogdan tekrar sipariş ederim diye düşündüm. Siparişim elime ulaşır ulaşmaz deneyip bakcam.

kızlar benim acil bi sorunum var şimdi ben yıldız club üyesiyim tabakları alabılıyorum bu ay ama şunu anlamadım bu aykı hediyelerı almayınca yıl sonuna kadar biriktirip istediğimi alabılıyormuyum lutfen acil yardım tşk ederım

arkadaşlar avonun renkli saatlerinden alan var mı son katologta olanlardan{[ mavi. kırmızı. beyaz) sizce nasıl güzel mi acil cevap bekliyorum lütfennnnn...:18:

arkadaşlar avonun renkli saatlerinden alan var mı son katologta olanlardan{[ mavi. kırmızı. beyaz) sizce nasıl güzel mi acil cevap bekliyorum lütfennnnn...:18:

ben beyazını aldım hatta bu ay kırmızısındanda alacağım inşallah,çok beğendim süper bence zaten çoğu kişinin yorumuda gayet olumlu gözün kapalı alabilirsin yani

sevgili yk üyesi :) öncellşkle satışların için tebrikler inşallah benim ekibimde de senin gibi yklar görürürüm ve sana hediyeler gelmeyecek artık sen istersen her ay gelen puanla alabşlşrsin yada biriktirip başka hediyeler alabilirsin clup sanal sayfasını inceledinmi

ben almadım ama alanlar çok memnun..

cnm inceledım ama acıkcası bişey anlamadım biriktirebilirim değilmı bu ay almasam yanmaz demı puanlarım cnm cvp verırsen çok sevınırım ayrıca tşk ederım

merhaba hanımlar.ben yeni satış temsilcisi oldum.birkaç sorum olacak.
1 sattığınız ürünler için müşterilere fatura kesiyomusunuz
kesiliyosada k3 kataloğundaki orta sayfa broşüründe yer alan 3 lü set nasıl fatura edilecek her birinin kodu tek tek girilecekmi
cevaplarınız için teşekkür ederim

canım sen müşteriye tabiki de fatura kesmiyorsun çıkart onu aklından. fatura sadece senin eline gelir. fatura gösterme zorunluluğunda yok aklında bulunsun

3 lü set dediğin sipariş girişi diyorsan eğer her siparişin kodunu gireceksin internete tek tek. he yok fatura için sordum diyorsan dedim ya fatura kesmiyoruz müşterilere

valla canım katalog benim elime geçince bende keşke bir numune olsaymış dedim çünkü benimde çok hoşuma gitti. fakat kampanya 4 siparişlerini girip katalog istediğimizde ancak gelir only image numunesi senin dilediklerinin olmasını bende çok isterdim valla ama ben sensuelle denemeden almıştım hoşuma da gitti açıkçası benim öyle şanslarım vardır

hıımm anladım teşekkürler.
bi şey daha sorayım. küçük dolu sipariş setinde tam olarak neler var. makyaj numune seti sipariş ettim diğerinde kararsız kaldım.sizce alsam mı

ben büyük dolu numune söylemiştim içinde bir çok şey var öyle söyleyeyim. benim elimde şuan -büyük dolu numuneye göre konuşuyorum- 150 numune rahat vardır . parfümler ve rujlar bir sürü şey var canım sayılmaz yani tek tek.

al benden bir tane daha . strawberrylips aynı ben gibisin

valla ben almadım fakat alan bir arkadaşım var çok memnun bende alsam mı acaba diye düşünüyorum açıkçası

teşekkür ederim cevabınız için .

cnm inceledım ama acıkcası bişey anlamadım biriktirebilirim değilmı bu ay almasam yanmaz demı puanlarım cnm cvp verırsen çok sevınırım ayrıca tşk ederım

silinmeyecek ama aklında soru işareti kalmaması için avon iletişimi de arayabilirsin ..Bencede Biriktirip almak daha güzel..

Merhaba kızlar ben de yeni temsilci oldum ancak tek katalogum vardı bir kaç kişiye gösterdim bi kişi az bişi aldı gerisi fos. 85 lirayı bile dolduramadım:) yeni ayda ne yapmam lazım millet kataloga bakıp bakıp kapatıo halbuki ucuz yani.. neyse az da olsa kargom gelicek heyecanlıyım...

kızlar dün kargo geldi içinden bir ürünü iade ettim.bu ürünün fiyatı ödememdenmi düşer yoksa bir sonraki siparişin faturadanmı?

kızlar k4 te bşta haftasnu bombaları diyo %70 varan indrimler falan diyo onlara nerden bakabilirz tıklıyorum resime bişy olmuyo nerden bakıcaz biiri bişey desin ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…