AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

kızlar sistemde indirm broşüründe tükenmiş görünen ürünleri ekletmenin bir yolu yok mu ?

Selam kızlarrrrr an itibari ile bende siparişlerimi girdim
Yeni kampanyanın gelişiyle sayfada canlanıyor ne güzel, cicilerimiz gelsin bir an önce ve yeni katalogu görelim hemencik (

kızlar ben de girdim siparişlerimi
455 tl temsilci fiyatı ile, bi sorun olmazsa tabaklar geliyorr

Her zaman saat 6'da sorunsuz girdiğimiz siparişler, bu kez öyle olmadı. Herkes bilgisayarın başında beklerken, sipariş saati nedense 7'ye alındı. Bizim de işimiz gücümüz var herhalde, ne zaman açılacak diye bekleyemiyoruz ki. Sonra noldu ? İndirim broşüründeki nerdeyse tüm ürünler tükendi. Teşekkürler AVON büyüksün.

Öncellikle Kargo Ücretimiz hayırlı olsun 85TL siparişlere artık 1 TL ücretmiz var ..
Ve Sevgili TakımÖncüsü Arkadaşlarım işte fırsat Kayıt ücreti 1TL
Bu ay çok çalışmalıyız Çok kayıt Cirosu iyi olan temsilciler Gerek hakkımızda hayırlısı olsun Herkese Bol satışlar Diliyorumm

merhaba arkadaşlar, dün gece sipariş vermiştim ancak şehir dışındaki evimin adresine yolladığımı farkedip siparişi iptal ettim, yeniden girip adresi doğruladım. bugün kontrol için siteye girdiğimde siparişimin iptal edilmediğini ve iki fatura kesildiğini farkettim. birincisi, bu kadar ürünü bulunduğum yerde satamam, ne vaktim ne de fırsatım var. ikincisi, siteden iptal edemiyorum fatura kesilmiş çünkü. size sorum şu ki, kargo kapıma gelmeden ilk siparişi iptal etmenin bir yolu var mı? ya da direk iade edersem hesabımda ki borçtan hemen düşerler mi, bi el atın gözünüzü seveyim..

merhaba, Avon'u telefonla ara pazartesi günü sabahtan hemen 8de açılıyormuş. iptal etsinler. olmazsa dava edeceğini filan söyle. böyle saçmalık olmaz bence de...

Mesajı gece 3'te yazmışsınız. Hangi ara sipariş girdiniz, hangi ara kontrol ettiniz, hangi ara faturalandı anlayamadım. Pazartesi günleri faturalanıyor diye biliyordum. İlginç.

arkadaşlar ben 2 ay sipariş vermedim,bu ay verecem üyelik sonlanmasın diye fakat geçen ay bana katalog gönderdiler bi tane K2.şimdi K3 de gönderirler mi acaba?

iyi aksmlar kızlar bi sorum olcaktı cuma günü sipariş verdm ve hala fatura tutarı nedr blmyrm 3 aydr yapıyrum bu avon işini blgisi olan cewp wereblrmi hafta snu gdgi içn olblrmi yrn 3.gn olck.s

Avon Solutions Hydra Radiance Revitalising Day Cream SPF15 Sayfa 23 turuncu olan krem nasıl yaaa 1 tane morlu söylmiştim şikayet aldım ona göre söylim yardımcı olursanız sevinirim

iyi aksmlar kızlar bi sorum olcaktı cuma günü sipariş verdm ve hala fatura tutarı nedr blmyrm 3 aydr yapıyrum bu avon işini blgisi olan cewp wereblrmi hafta snu gdgi içn olblrmi yrn 3.gn olck.s

Hafta sonu çalışmıyolar, yarın veya salı faturalanır siparişlerimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…