AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

Arkadaşlar acil olarak bana avonun 2010-7.ay katalogu gerek. nasıl bulabilirim internetten bulabilecegim bir link bilen varsa paylaşabilirmi :s

yENI TAKIM ONCULUGU HAKKINDA BILGISI OLAN WARMI
CANIM sipariş 150TL girmen şart 4 aktif olacak ciro hedefimiz arttı %7-8 kazanmaya başlayacağız aktiften çok ciro yapan temsılcıler gerek
Arkadaşlar acil olarak bana avonun 2010-7.ay katalogu gerek. nasıl bulabilirim internetten bulabilecegim bir link bilen varsa paylaşabilirmi :s

canım çok araştırdım bulamadım netten

canım o senın temsılcı ekranından girecek yanı sen temsılcı fıyatlarıyla satın almış olacaksın ödemeyı de akbank pttlerden yatırabılırsın..

Merhaba arkadaşlar ben yeni müşteri temsilcisi oldum siparişleri ne zaman girmem gerekir ve ödeme hakkında bilgi verirseniz sevinirim.

Merhaba arkadaşlar ben yeni müşteri temsilcisi oldum siparişleri ne zaman girmem gerekir ve ödeme hakkında bilgi verirseniz sevinirim.

hayırlı olsun. siparişlerini kataloğun üstünde yazan tarihler arasında istediğin gün ve saatte girebilirsin. yalnız son günlere pek kalma derim ben, ürünler tükenip stok sorunu olabiliyor. ödemeyi ben kredi kartımdan otomatik ödeme talimatıyla yapıyorum, yaklaşık 6yıldır temsilciyim ve hiçbir sorun yaşamadım kredi kartıyla ödemede. diğer ödeme yöntemleri hakkında hiçbir bilgim yok.

Sesimi duyan yok muuu ? :)

Teşekkürler.siteye siparişleri girdiğimde katolog fiyatları yazıyo temsilci fiyatı yazması gerekmez mi?

kızlar rare goldun kokusunu çok beğeniyorum ama kalıcılığı hakkında fikrim yok nasıl acaba ona göre alıcam da yardımcı olur musunuz:26:

Teşekkürler.siteye siparişleri girdiğimde katolog fiyatları yazıyo temsilci fiyatı yazması gerekmez mi?

yok katalog fiyatı yazar. alışverişi bitirdikten sonra en son aşamada onay vermeden önce tahmini fatura tutarı var, ona bakarsan görürsün ne tuttuğunu. ama sana gelen faturada hepsi temsilci fiyatıyla yazar...

kızlar rare goldun kokusunu çok beğeniyorum ama kalıcılığı hakkında fikrim yok nasıl acaba ona göre alıcam da yardımcı olur musunuz:26:

Avon parfümleri arasında en kalıcısı Rare Gold canım. Ben de almayı düşünüyorum 3'lü seçeneklerden. Bu fiyata kolay bulunmuyor :)

Selam hanımlar

Bir şey soracagım size; şimdi ben farklı bir şehire tanımadıgım birine ürün göndermeyi düşünüyorum kapıda ödeme sistemiyle. Eger ki alacak olan kişi vazgeçerse ne kadar sürede iade etme zamanım var şirkete ?
Hatta bir de şu kapıda ödeme sistemi hakkında bilgisi olan varsa ve beni aydınlatırsa nasıl sevinirim

Kızlar ben derdime çare bulamadım hala Şehir sorumlusu filan arkadaşlar varsa aramızda bir yorum atsalar firmayı aradık sana dönecekler dediler dönen yok bir şey yok... Yarın 19'u bide ne olacaksa hiç bilmiyorum artık ben... Ciddi anlamda canım sıkkın.. İkinci kez faks attım o da kayıplarda bu arada tekrar faks atalım diyorum o fakslar bulunsun merkezden dediler ne yapıcam lütfen yardım kızlar

Merhaba hanımlar ben üniversite mezunu iş bulamamış evli bir bayanım. Malum günümüz şartlarında tek kişinin maaşıyla geçim zor bende evde oturmaktan ve iş aramaktan yoruldum ev ekonomisine katkıda bulunmak için avon temsilcisi olmayı düşünüyorum ama kafamda bazı soru işaretlerim var umarım bana yardımcı olursunuz. Öncelikle temsilci olmak için bir ücret ödüyor muyuz? Her ay sipariş vermek zorunda mıyız? Verdiğimiz siparişler için kargo ücreti alınıyor mu ,alınıyorsa ne kadar? Gelen kataloglara ücret veriyor muyuz? Eğer ki bu işi yapamadığımızı gördük yani satamıyoruz üyelikten çıkmak kolay mı şirket herhangi birşey talep ediyor mu (maddi açıdan)? Birde en önemlisi bu işe girmeye değer mi yani maddi yönden eşime destek olabilir miyim?

Sevgili maricik
avona üye olmak için herhangi bir ücret ödemiyorsun.
Üyeliğinin devamı için sipariş vermen senin yararına.
verdiğin siparişler 85 tl ve üstü oldugu takdırde kargo ucretı odemıyorsun 85 ın altında olursa oduyorsun.kargo ucretı ne kadar olur bılemem 8 10 lira neyse.
3 ay boyunca sıparıs vermezsen uyeliğin otomatik olarak siliniyor.

Umarım faydalı olmuşutur bilgiler.Şimdiden kolay gelsin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…