CANIM sipariş 150TL girmen şart 4 aktif olacak ciro hedefimiz arttı %7-8 kazanmaya başlayacağız aktiften çok ciro yapan temsılcıler gerekyENI TAKIM ONCULUGU HAKKINDA BILGISI OLAN WARMI
Arkadaşlar acil olarak bana avonun 2010-7.ay katalogu gerek. nasıl bulabilirim internetten bulabilecegim bir link bilen varsa paylaşabilirmi :s
arkadaşlar ben ayın15de siparişlerimi takımöncüme verecem parayı nasıl verecez ha bide indirimli fiyat üzerindenmi sipariş verecem yoksa katalog fiyatındanmı çünkü bayagı bende aldım çünkü takımöncüm ilk siparişini bana verdemiştide
CANIM sipariş 150TL girmen şart 4 aktif olacak ciro hedefimiz arttı %7-8 kazanmaya başlayacağız aktiften çok ciro yapan temsılcıler gerek
canım çok araştırdım bulamadım netten
Merhaba arkadaşlar ben yeni müşteri temsilcisi oldum siparişleri ne zaman girmem gerekir ve ödeme hakkında bilgi verirseniz sevinirim.
Avon Luxe pudra kullanan var mı arkadaşlar ? Mat mı parlak mı duruyor ? Katalogta ışıltı verdiği yazıyor.
Bir de ben beyaz tenliyim. Fair Silk rengini mi alayım ? Katalogtan renk seçmek zor oluyor pudra ve fondötenlerde
hayırlı olsun. siparişlerini kataloğun üstünde yazan tarihler arasında istediğin gün ve saatte girebilirsin. yalnız son günlere pek kalma derim ben, ürünler tükenip stok sorunu olabiliyor. ödemeyi ben kredi kartımdan otomatik ödeme talimatıyla yapıyorum, yaklaşık 6yıldır temsilciyim ve hiçbir sorun yaşamadım kredi kartıyla ödemede. diğer ödeme yöntemleri hakkında hiçbir bilgim yok.
Teşekkürler.siteye siparişleri girdiğimde katolog fiyatları yazıyo temsilci fiyatı yazması gerekmez mi?
kızlar rare goldun kokusunu çok beğeniyorum ama kalıcılığı hakkında fikrim yok nasıl acaba ona göre alıcam da yardımcı olur musunuz:26:
aynen ben de 3lü paketten alıcam canım saolAvon parfümleri arasında en kalıcısı Rare Gold canım. Ben de almayı düşünüyorum 3'lü seçeneklerden. Bu fiyata kolay bulunmuyor :)
kızlar görenler lütfen yardım etsinler... ben 1 yıldan fazladır avon temsilciliği yapıyorum maalesef son 2 aydır sıkıntı yaşadım.. Sorunum kredi kartımdan cari hesapta gözükmeyen iki kez çekim olması esktre yolladım ilki kayboldu dediler 2.si için halen cevap bekliyorum... az da değil 300 milyon toplamda ve ben öğrenciyim 20 sinde ödeme var kartın ne yapmalıyım lütfen yardım... Üstlerde cari hesapta gözükmüyor yanlışın olmasın diyip duruyor ekstre göstereyim deyince hastayım sonra diyorlar kafayı yemek üzereyim... Kredi kartımdan benim üstüm çekim yapmış olabilir mi acaba? Bu sorunu en kısa zamanda nasıl halledebilirim... Şimdi okula geçiyorum umarım geldiğimde birşeyler yazmış olursunuz.. Yazacak olanlara şimdiden teşekkür ederim..
bayanlar merhaba; anew'in yeni ürünü absolute even nasıldır? kullanan var mı aranızda?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?