AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

merhaba ben macadamia ve aloe veralı durulanmayan saç balmını kullanıyorum fakat katalogta yoktu diğer katalogta geri gelecek mi????

kızlar bu gözlükten daha önce alan yok mu ? iyi mi kötü mü ? yüzü çok mu kaplıyor ? soruyorlar bana görmedim ki daha önce

bu arada arkadaşlar ürün iadesi yaparken kargo ücretini avon mu karşılıyor? yapıldıktan sonra tekrar fatura mı düzenleyecekler nasıl olacak? benim 20 tl lik ürün iadem var.onun dışında 200 tl olunca hediye 4lü göz farı geldi,ürün iadesi yaptığımda 180 tl olacak :) hediyeyi geri mi alacaklar :)

kızlar merhaba, bu ay çok yoğundum pek avonla ilgilenemedim. ama katalog verdiklerim sipariş verince onların siparişlerini girdim 2 gün önce. bugün elime geçti kargo ve ürünleri ayırdım ama fazladan bir allık ve 3göz kalemi çıktı. kataloğu karıştırdım ama böyle hediyeler göremedim. ben mi gözden kaçırdım acaba, bunlar nedir? avon bana mı yolladı:) acil cevap yazarsanız sevinirim, sipariş verenlerin hediyesiyse eksik vermiyeyim. teşekkürler...

2.göz kalemi 1 Tl diydi ya belki onlardır.Allık bir önceki katalogtan 180TL Sipariş girdiyseniz Bu ay kazandığınız hediye..

Mehabalar kuzum malesef iade etmen gerek yoksa bir ay ssonra ücretlendirirler 2.5TL alırlar ama kargon gelince eğer kargocuya verirsen iadeleri ücret almıyorlar ..

yarın yeni katalog açılıyor bile ama kimse konuşmuyor hanımlar

nasıl gidiyor satışlar??

2.göz kalemi 1 Tl diydi ya belki onlardır.Allık bir önceki katalogtan 180TL Sipariş girdiyseniz Bu ay kazandığınız hediye..

kalemleri hala çözemedim ama teşekkürler açıklaman için.

6yıldır avon temsilcisiyim ama artık artık avon beni sinir ediyor ya. sipariş ettiğim yüzük yerine kafasına göre aynı fiyatlı başka yüzük göndermiş, yahu takı bu, herkes beğendiğini takar, onların seçip yolladığını değil ki. birde geçen ay kociş cüzdan bakıyordu, avon parfüme cüzdan veriyor, onu alayım ben sana dedim. bekliyordu adam, avon cüzdan yerine makyaj cantası yollamış, yazık beklediğiyle kaldı kociş. hemde alan başka müşterilerimle vardı. offff herkese laf anlat şimdi, az kaldı bırakacağım avonu...

mrb arkadaşlar dün gece siparişimi 85.5 olarak girdim bugün baktımki 84.5 0larak faturalandırılmış artı hizmet bedeli 93 oluyo tabiki
neden derseniz şu göz kalemi yokmu 1 alana ikincisi 1 tl olan
1 tl olanı gönderilemiyomuş ondan
ben okadar dikkat ettim limiti geçtimmi diye şunların yaptığına bakın
şimdi söyleyin bana ne yapayım gelen ürünleri hiç açmadan öylece geri yollamayı düşünüyorum
çünkü gerçekten çok sinir oldum 50 kuruş için 8,5 lira ödemek :88:

merhaba ,

normal şartlarda kendilerinden kaynaklı gönderilemeyen ürün varsa hizmet bedeli yansıtmıyorlardı diye hatırlıyorum. en sağlıklı çözüm yolu avon müşteri hizmetlerini aramanız olacaktır. 0212 473 11 11 nolu telefondan ulaşabilirsiniz.

evet öyleydi canım ama yansıtmışlar 93 lira fatura kesilmiş bende anlamadım daha öncedende böle olmuştu ama ödememiştim
of ya nerden verdim şu siparşi valla soğudum
haklısın galiba arasam iyi olacak

üzme hemen kendini. ben bu ay başıma geleni söyleyeyim sana. faturamı ödedim , bir faturam yansıdı diğerini ödedim site hata verdi.
sonrasında kredi kartımdan tutar düşmesine rağmen hala ödemem gereken borç gözüküyordu. Avon a sor bölümünden hemen bildirdim. Çözdüler sorunu çok şükür. Bazen bende yeter artık niye geriliyorum diyorum. sonra yeni katalog gelince oyuncak gibi ürün seçmeye başlıyorum

Son düzenleme:
avona sor bölümünden de hallediyolar demek sağol canım ya bir fikir daha vermiş oldun
buarada sanada geçmiş olsun bir avonzede olarak
bende aradım hizmet bedelini sildi ama baktım hala 93 tl şimdi tekrar aradım hemen silindiği gözükmüyormuş beklicez artık ne olacak
gerçektende dediğin gibi nekadarda sorun yaşasak sorun halledilince aynen devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…