arkadaşlar 2.siparişimi verdim faturalandı. fakat listede hediye top allık görünmüyor.bu siparişimde verilmesi gerekiyordu.hediye far yazıyor ama top allık yok. listede olması gerekmiyor mu?
Herhalde allik icin istenen siparis tutarini tutturamadin. Benim de basima geldi..:)
kızlar merhaba, bu ay çok yoğundum pek avonla ilgilenemedim. ama katalog verdiklerim sipariş verince onların siparişlerini girdim 2 gün önce. bugün elime geçti kargo ve ürünleri ayırdım ama fazladan bir allık ve 3göz kalemi çıktı. kataloğu karıştırdım ama böyle hediyeler göremedim. ben mi gözden kaçırdım acaba, bunlar nedir? avon bana mı yolladı:) acil cevap yazarsanız sevinirim, sipariş verenlerin hediyesiyse eksik vermiyeyim. teşekkürler...
bu arada arkadaşlar ürün iadesi yaparken kargo ücretini avon mu karşılıyor? yapıldıktan sonra tekrar fatura mı düzenleyecekler nasıl olacak? benim 20 tl lik ürün iadem var.onun dışında 200 tl olunca hediye 4lü göz farı geldi,ürün iadesi yaptığımda 180 tl olacak :) hediyeyi geri mi alacaklar :)
2.göz kalemi 1 Tl diydi ya belki onlardır.Allık bir önceki katalogtan 180TL Sipariş girdiyseniz Bu ay kazandığınız hediye..
mrb arkadaşlar dün gece siparişimi 85.5 olarak girdim bugün baktımki 84.5 0larak faturalandırılmış artı hizmet bedeli 93 oluyo tabiki
neden derseniz şu göz kalemi yokmu 1 alana ikincisi 1 tl olan
1 tl olanı gönderilemiyomuş ondan
ben okadar dikkat ettim limiti geçtimmi diye şunların yaptığına bakın
şimdi söyleyin bana ne yapayım gelen ürünleri hiç açmadan öylece geri yollamayı düşünüyorum
çünkü gerçekten çok sinir oldum 50 kuruş için 8,5 lira ödemek :88:
evet öyleydi canım ama yansıtmışlar 93 lira fatura kesilmiş bende anlamadım daha öncedende böle olmuştu ama ödememiştimmerhaba ,
normal şartlarda kendilerinden kaynaklı gönderilemeyen ürün varsa hizmet bedeli yansıtmıyorlardı diye hatırlıyorum. en sağlıklı çözüm yolu avon müşteri hizmetlerini aramanız olacaktır. 0212 473 11 11 nolu telefondan ulaşabilirsiniz.
evet öyleydi canım ama yansıtmışlar 93 lira fatura kesilmiş bende anlamadım daha öncedende böle olmuştu ama ödememiştim
of ya nerden verdim şu siparşi valla soğudum
haklısın galiba arasam iyi olacak
avona sor bölümünden de hallediyolar demek sağol canım ya bir fikir daha vermiş oldunüzme hemen kendini. ben bu ay başıma geleni söyleyeyim sana. faturamı ödedim , bir faturam yansıdı diğerini ödedim site hata verdi.
sonrasında kredi kartımdan tutar düşmesine rağmen hala ödemem gereken borç gözüküyordu. Avon a sor bölümünden hemen bildirdim. Çözdüler sorunu çok şükür. Bazen bende yeter artık niye geriliyorum diyorum. sonra yeni katalog gelince oyuncak gibi ürün seçmeye başlıyorum
kızlar city rush erkek parfümü hakkında bilgisi olan var mı ? güzel bir koku mu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?