AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

arkadaşlar bende yeni üye oldum bu ürünlerin bize geliş fiyatlarını nerden öğrenebiliriz acaba ?

Hayirli olsun canim,ilk siparisinle birlikte gelis fiyatlarinin oldugu kucuk bir kitapcik gibi bir sey geliyor oradan bakabilirsin. Yeni kayitlara veremeyebiliyoruz cunku bizim elimizde de 1 tane oluyor ... O yuzden takim oncun verememistir.
Ya da sattigin urunleri katalog fiyatlariyla topla, toplami 3 ile carp sonra da 4e bol gelis fiyatini yaklasik olarak bulmus olursun. Mesela 30 tllik bir sey sattin ( 30*3)/4=90/4=22,5 tlye geliyor sana. Ya da internette siparislerini girip devama tiklayip firsat sayfasini da devama tiklayip gecince acilan sayfada fatura tahmini tutar diye bir link var onu tiklayip gelis fiyatlarini gorebilirsin

Son düzenleme:

ara ara stoğa bak Eğer kampanya bitimine kadar girmezlerse malesef yollamazlar zaten eklenmiyor

Merhabalar Bizler takımöncüleri olarak Türkiyenin heryerinden kayıt yapabiliyoruz Mesela ben netten çok kişiyi üye yaptım Birini kandırmam benim İşimle ilişiğimin kesilmesine neden olur.Kurduğum takımım dağılı değer mi ? Korkma ama Dilerimki Seninle ilgillenen Bir takım öncüsüne Düşersin ..

Merhabalar yeni Gördüm mesajını umarım geç kalmamışımdır..Sana gelişi 9.75 oluyor 30TL nerde diyor ??

kızlar ben bi ara üye oldum kendim alışveriş yapıyordum eş dost duyup da sipariş vermeye başlayınca zarar ettim. sinir oldum birkaç ay sipariş vermedim üyelik bitti.
ama şimdi yeniden üye olsam mı diyorum da takım öncüsü beni her ay arayıp da sıkıştırmasın istiyorum. yani rahat rahat üye olayım...
ücreti var mı şuan üyeliğin?

Özel mesaj atamadım. Henüz 5 mesajim var ama Antalya'da yaşıyorum. Takım öncülüğünü denedim beceremedim maalesef. Ama üye olmak istiyorum en azından kendi ihtiyaclarım için

Özel mesaj atamadım. Henüz 5 mesajim var ama Antalya'da yaşıyorum. Takım öncülüğünü denedim beceremedim maalesef. Ama üye olmak istiyorum en azından kendi ihtiyaclarım için

avon un internet sitesinden online temsilci forumu doldurun onlar en yakın takım öncüsünü yönlendirirler size.

zira buradan üye yapmak yasak,bilginiz olsun.

kızlar k01 yüklenmiş ama sanırım eksık sayfalar var bır sey soracagım bu argan yağ lı serum ındırımde mı k01 de yoksa bu kampanyada alacağım da yardımlarınızı beklıyorumm

ben cok memnunum takim oncum yok direk bolge sorumlusuna bagliyim cok rahatim ve cok yardimci oluyor...

k1 kataloğunda celebre edt ne kadar acaba siparişlerim gelmedi de daha bana özelden yazabilirmisiniz rica etsem

arkadaşlar 2.siparişimi verdim faturalandı. fakat listede hediye top allık görünmüyor.bu siparişimde verilmesi gerekiyordu.hediye far yazıyor ama top allık yok. listede olması gerekmiyor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…