kızlar k1 siparişi ne zaman başlıyor ? 28 aralıkta da saat kaçta ?
saat 6 da başlıyor canım
arkadaşlar bende yeni üye oldum bu ürünlerin bize geliş fiyatlarını nerden öğrenebiliriz acaba ?
arkadaşlar bişi sorucam da yardımcı olurmusunuz k14 kataloğunun ekinde 35.sy da lindsey çapraz asılan çantadan sipariş eden var mı stokta kalmamış da tekrar stoğa girme ihtimali varmıdır bilgisi olan var mı?
arkadaşlar bende yeni üye oldum bu ürünlerin bize geliş fiyatlarını nerden öğrenebiliriz acaba ?
ben bu yaz avona mail attım satış temsilcisi olmak istediğimi belirten, onlarda beni yaşadığım şehirde bir temsilciye yönlendirdiler o kişi beni arayıp görüşmemizi ve nüfus cüzdanı fotokobimi istedi insan güvenemiyorum avonun kendi sitesinden başvurunca direk temsilci olamıyor muyuz ??
kızlar ben ilk kez sipariş girişi yapacam ama şu son sayfalarda vücut spreyleri herhangi 2 si 13 tl diyor onu anlamadım.yani bi perceive ve bi little black dress sprey alsam 13 tl mi? sipariş listeme giriyorum kodlarını ama 15 tl den hesaplıyor 30 tl diyor. yardımcı olursanız sevinirim.
arkadaşlar argan yağlı saç serumunu kullanan var mıııııı?
Özel mesaj atamadım. Henüz 5 mesajim var ama Antalya'da yaşıyorum. Takım öncülüğünü denedim beceremedim maalesef. Ama üye olmak istiyorum en azından kendi ihtiyaclarım için
kızlar k01 yüklenmiş ama sanırım eksık sayfalar var bır sey soracagım bu argan yağ lı serum ındırımde mı k01 de yoksa bu kampanyada alacağım da yardımlarınızı beklıyorumm
kızlar ben bi ara üye oldum kendim alışveriş yapıyordum eş dost duyup da sipariş vermeye başlayınca zarar ettim. sinir oldum birkaç ay sipariş vermedim üyelik bitti.
ama şimdi yeniden üye olsam mı diyorum da takım öncüsü beni her ay arayıp da sıkıştırmasın istiyorum. yani rahat rahat üye olayım...
ücreti var mı şuan üyeliğin?
ara ara stoğa bak Eğer kampanya bitimine kadar girmezlerse malesef yollamazlar zaten eklenmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?