• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

arkadaşlar kırmızı su ısıtıcısından almak istiyorum nasıl bişey önceden alan var mı bi de stoklarda olup olmadığını nasıl anlarım?

kızlar ben fırsat tarafındaki deep blue black kalemlerden 2 adet ekleyip kargo ücretini tamamladığımı sanıyordum daha doğrusu emindim resmen ama şu onlardan 1 adet gönderildiğini görüyorum ve kargo ücreti faturalanmış ne yapmalıyım mail attım ama bu durumda ne yapıyorsunz

faturalanmış tava yok çaydanlık yok tepsi yok madem sipariş girdim anda yok desenize ne bu yaaa iyice şaşırdı bu avon eskiden faturalanmadan önce varsa gelyodu :20:

evettt nihayet faturalnmış ,çok şükür hepsi geliyor tava,tepsi,su ısıtıcısı vs.. hiçbiri kaçmamış :52:

kızlar fırsat köşesinde 9tl ye Eternal Magic var 30ml sizce nasıl alsam mı bilmediğim bi koku
bi de su ısıtıcısı çaydanlık gibi ocakta kullanılan birşeymiş diye duydum haberiniz varmı sizin nasıldır

siparişlerim geldi

hediye olarak gelen PUR BLANCA tam bir hayal kırıklığı dökmeli olduğunu biliyordum ama çok kullanışssız birde ebndeki pur blancayla aralarında uçurum var bu kolanya gibi :43::43:

glimmerstick kalemlerde emerald glow &sugar plum süper süper süper:52:

makyaj çantası göz makyajı temizleyici hediye geldi onlarda güzel

saten ruj chili güzel bir kırmızı

saç balsamı güzel nemlendiriyor yağlı his yok

kızlar fırsat köşesinde 9tl ye Eternal Magic var 30ml sizce nasıl alsam mı bilmediğim bi koku
bi de su ısıtıcısı çaydanlık gibi ocakta kullanılan birşeymiş diye duydum haberiniz var mı sizin nasıldır

tanıtım yapan kızlar bileğime sıkmıştı lavantamsı bir kokuydu diğer avon parfümlerinden farklı ama ben lavantadan hiç hazet mediğimden ilgilenmedim hiç

merhabalar günaydın :1: avon faturasını incelediğimde ekstra ürün dısı bedel yazıyor arkadaslar bu ne tutarı bilgisi olan var

kızlar katalog kimseye gelmedimi ya meraktan catlıcam yılbaşı kataloğu ya çok canlı olduğunu düşünüyorum...
inşallah yanılmıyorumdur:1:

benim kargomda henüz gelmedi..... kotoloğo bende heyecenla bekliyorum. bu ay bana 4 lü far hediye gelecek:32:

kızlar avon sitesinde kampanya seçmeden sipariş giremezsiniz yazıyo bu nedir ya
kampanyayı nerden seçicem yardım lütfen

Back