AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

kızlar daha önce yazmıştım kolimde yüzük çıkmadı diye müşteri hizmetleriyle görüştüm bir soonraki siparişinize eklenecek dediler müşterim yüzüğü beklediği için alelacele tekrar sipariş doldurdum ve gönderdim yine yüzük yok kolide bu ne böyle hiç beklemezdim avondan yarın arasam sanıyorum yine diğer siparişte eklenir derler çok kızdım yaaa

Çok yararlı bi konu olmuş kızlar. Tebrik ediyorum sizi. Çok güzel bilgiler vermişsiniz. Temsilci olmak isteyen arkadaşlar benimle irtibata geçebilir. Elimden geldiği kadar yardımcı olurum. :)

Canım bir sonraki siparişte diyorlar ama ürün ne zaman stoklarında olursa o zaman gönderiyorlar. bana da oldu birkaç defa. Sistem stok bildirimi yapmıyor böyle ürünlerde ben de çok kızıyorum

Selam kızlar ben Takım öncüsü oldum daha doğrusu 5 kişiyi kayıt edersem olucam ama kimseyi kaydedemiyorum kimse uğraşmak istemiyor ne yapıcam

slm arkadaşlar ben cuma günü avondan siparş girdim ve şuana kadar kargoya verilmemeiş ne zan verilir bi fikri olan varmı iptal etmem gerekirmi siparişimi

Merhaba arkadaşlar! Ben Avon'a üye olmayı talep ettim fakat bayram dolayısıyla aksadı en geç cuma gününe kadar üye olurum. K12 katalogundan siparişler aldım en son ne zamana kadar sipariş verebiliyoruz? Bi de ödemeyi ürünler geldikten sonra mı yapıyoruz? Belirli bi süresi var mı yani ödemenin? Cevaplarsanız çok mutlu olurum tşkürler :)))

slm kızlar. hepinizin geçmiş bayramı kutlu olsun. k12 den ilk siparişlerimi verdim. tüm aksilikler beni buldu. kargom 2 seferde geldi. ilk gelen içinde sadece tek krem vardı. ikinci kutu ertesi güne geldi ve tamamen hüsrandı. :2: kutuyu bir açtım bi kutu şampuan tamamen dökülmüştü. bütün ürünler vıcık vıcık olmuştu.:2: 2 saate yakın onları temizledim. çok sinirlerim bozuldu. artık sağlam ürünleri sağıttım fakat kutuları battığı için müşteriye açıklama yapa yapa dağıtmak zorunda kaldım. şimdi elimde kalan boş kutuyu iade edeceğim ama nasıl yapacağımı bilmiyorum. yardımcı olursanız ne mutlu bana. şimdiden çok teşekkür ederim. benim bu yeni üyeliğimin ilk sparişleriydi. bir hevesle başladım ama bayağ bi bunaldım. allahtanki kendi sparişim dahada çoktu ürün

kızlar birşey sorucam k11 süresince 180 tl sipariş verirseniz k12 de 1 kere sipariş verin pur blanca EDT kazananın diyodu ya ben geçen ay 180 tl yi geçtim bu ayda ettim acaba gelir mi bana

kızlar birşey sorucam k11 süresince 180 tl sipariş verirseniz k12 de 1 kere sipariş verin pur blanca EDT kazananın diyodu ya ben geçen ay 180 tl yi geçtim bu ayda ettim acaba gelir mi bana

Gelir canim bana dun geldi ama gelis fiyati 180 tl olacak hem siparisin faturalandirildiysa faturadada gorebilirsin eger gelecekse yazar zaten

Son düzenleme:
kızlar aranızda ankarada oturan vardır muhakkak ben bırınıze ulasıp sıparıs verebılırmıyım acaba?

kızlar aranızda ankarada oturan vardır muhakkak ben bırınıze ulasıp sıparıs verebılırmıyım acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…