kızlar daha önce yazmıştım kolimde yüzük çıkmadı diye müşteri hizmetleriyle görüştüm bir soonraki siparişinize eklenecek dediler müşterim yüzüğü beklediği için alelacele tekrar sipariş doldurdum ve gönderdim yine yüzük yok kolide bu ne böyle hiç beklemezdim avondan yarın arasam sanıyorum yine diğer siparişte eklenir derler çok kızdım yaaa
Daha önce satış temsilcisiydim ama yaklaşık 6 aydır sipariş vermiyorum ancak şu an yine alışveriş yapmak istiyorum. üyeliğim iptal olmuş mudur?
avon çekilişi bugun belli oluyodu radilkal gazetesinde sonuç açıklanacaktı bilen duyan varmı?? kim kazanmış ?
slm arkadaşlar ben cuma günü avondan siparş girdim ve şuana kadar kargoya verilmemeiş ne zan verilir bi fikri olan varmı iptal etmem gerekirmi siparişimi
arkadaşlar yokmu beni aydınlatacak bekliyorum
canım bayram günü verdiysen yarın onaylanır siparişin ve sanırım çarşamba ulaşır eline
kızlar birşey sorucam k11 süresince 180 tl sipariş verirseniz k12 de 1 kere sipariş verin pur blanca EDT kazananın diyodu ya ben geçen ay 180 tl yi geçtim bu ayda ettim acaba gelir mi bana
kızlar aranızda ankarada oturan vardır muhakkak ben bırınıze ulasıp sıparıs verebılırmıyım acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?