Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar bişey sormak istiyorum, bende temsilci olmayı düşünüyorum en kısa zamanda fakat aklıma bir soru takılıyor,
ödemeleri nasıl yapabilirim (kredi kartı haricinde) herhangi bi bilgim yok yardımcı olabilirmisiniz.
Akbanktan atmden veya gişeden olur mu ?
ben akbanktan yatırıyorum gıseden sadece 2 lıra masraf ıcın alıyolar o kadar.
çok iyi sevindim, bilgi verdiğiniz için teşekkür ederim
bide bişey sormak istiyorum siz ne kadar süredir avonun içindesiniz ve memnunmusunuz
rıca ederım . bende yenı üye oldum sayılır kampanya 4 ten berı satıs yapıyorum memnunum en azından kendı ıhtıyaclarımı gelıs fıyatından alıyorum:)
kızlar selam ,
k9 da ydı galıba cem ızgara tava hedıyesı.Ben kotayı tutturdum ama o ay gelmedı.Faturada gönderilemeyen ürünler arasında cem ızgara tava yazıyordu.Bu ay ki siparişimde de gelmedi.Sizdede aynı sorunu yaşayan var mı? üstelık bu aykı faturada tavanın adı bile geçmiyor
kızlar selam ,
k9 da ydı galıba cem ızgara tava hedıyesı.Ben kotayı tutturdum ama o ay gelmedı.Faturada gönderilemeyen ürünler arasında cem ızgara tava yazıyordu.Bu ay ki siparişimde de gelmedi.Sizdede aynı sorunu yaşayan var mı? üstelık bu aykı faturada tavanın adı bile geçmiyor
evet bende böyle düşündüm en azından satış yapamasamda kendi ihtiyaclarımı geliş fiyatından alırım,
ürünlerini uzun süredir kullanıyorum memnunum bende ama temsilci olmak daha iyi olur sanırım (
evet daha iyi. cevrene satış yaparsan üstüne bide daha güzel :) hedıyeler vs.
ohh süper valla, heyecanlandım hemen temsilci olmalıyım (
bide şunu merak ediyorum temsilci olunca katalog ve panoroma ilk olarak nasıl elimize ulaşıyor
ben arkadaşımdan öneri yapıp üye olmuştum daha sonra bulunduğum ilçeden satış temsilcisi bi bayan benle irtibat kurdu onun alt üyesi olmuşum. ilk kayıt işlemini yaptıktan sonra o bana vermişti katolog.
bu ay city rush parfüm siparişi girildiğinde siparişin toplamı 85 liranın altında olsa bile kargo ücreti ödenmeyecek dimi yani siparişim 85 tl değil ve bunu okuyunca emin olayım diye sizlere sorayım dedim.
avonun en iyi fondoteni hangsi kullanıp önerisi olan varmı.?
pata krem fondaten en iyisi diye düşünüyorum.Tabi bu benim fikrimm:)