Merhaba kızlar bu gün beni aradılar avondan yarın takım öncüsüyle görüşüp bana katalog ve panaroma vericek ve artık bende avon temsilcisi olucam (
Yanlız bişey sormak istiyorum bayanı evemi davet edeyim yoksa dışarda bi yerdemi görüşelim aklıma bu soru takıldı
bnde yenı uye oldum bır cafede bulsmustuk bı cay ıctık oda bana 1 saat kadar anlattı snde cafaede bulus bence
city rush kullanan var mı kızlar ? nasıl bi koku? ben daha önceki rush vb fresh kokuları sevmiyorum(( öyle bişey mi?
kızlar tomorrow parfüm almam gerek bu ay katalogta yok sanırım bi yerde buldum 35 lira diyor alayım mı yoksa önümüzdeki ay indirime girermi
Kızlar ya dün sahaya çıktık üye yapmak için standımızı koyduk
bbenim takım öncümün 3-4 nesil üstü vardı yanımızda standın önünde hep o durdu
üye yapmak için insanlara
Avona ücretsiz üye olmak ister misiniz ? dedim ve sonra ki cümlem de % 25 karınızın olduğu bir iş ...
derken kişi hızlı adımlarla uzaklaştı tonra bizim üstümüz olan hatunda öyle deme % 33 kar de daha cazip ve yazılı olan o dedi.
Bir an düşündüm ben faturaları hep karşılaştırırım kendi hesaplarınla ürünlerin hepsi %25 karı var hiç %33e rastlamadım.
Bilgisi olan biri beni bilgilendirsin bu konu ile ilgili çağrı merkezlerini arayacağım
1- siparişine hangi parfumu ekleyeceksen ekle 2. fiyattan faturalandırmada düşüyor sana gelişi 17.25 tl oluyor 2 adet ürünün :)
2- her 25 TL lik siparişine 13.50 tl lik fondodeteni ekleyebilirsin sana gelişi 10.125 tl gibi bir tutar oluyor cnm.
sormak istediğin her soruya bildiğim kadarıyla yanıtlarım
canım yeni katalogdaki indirimli fiyatı 34,50 tl. yeni katolog 12 ekimde başlayacak.
kızlar acıl yardım!
yenı temsılcıyım sıparıs gırıorum ama yanında ıkısı ındırımlı olanları gırerken sadece kodlarını mı yazcm sıstem algılıcak yoksa baska bısey yazmam gerekıomu?:18:
tsk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?