• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

panorama süpere benziyoooor yaaa seri sonu fırsatları falan mükemmel katologta iyidir umarım:D ellerine sağlık canım

arkadaşlar önümüzdeki ay satışa girecek olan köpük fondöten hangi cilt tiplerine göre yeni katalogta birşey yazıyor mu??

arkadaşlar k12 panaromadaki parfümlarin kokularını bilen varmı mesela summer white yada perceıve dew nasıl kokuyorlar birde spootlıght güzelmi?:34::34:

kızlar k11 fırsat broşüründeki kremsi duş jelinin (11310) siparişini kaç gündür veremiyorum. düzelir diye bekledim ama ürün sipariş edilemez sepetinden sil diyo :))
bunun siparişini veren varmi??

kızlar k11 fırsat broşüründeki kremsi duş jelinin (11310) siparişini kaç gündür veremiyorum. düzelir diye bekledim ama ürün sipariş edilemez sepetinden sil diyo :))

merhaba canım,
bende sipariş veremedim bu üründen. eskiden stoğu tükendi yazıyordu. sanırım stok sorunundan kaynaklanıyor.

Ben K11 siparişini verdim bana da eksik geldi faturada satışı durdurulmuş yazıyor yani stok sorunu değil. Avon onun satışını kaldırmış. :50:

teşekkür ederim

rica ederim canım.

Ben K11 siparişini verdim bana da eksik geldi faturada satışı durdurulmuş yazıyor yani stok sorunu değil. Avon onun satışını kaldırmış. :50:

bak buymuş neticesi :40: çok talep olan ürünlerde böyle olabiliyor genelde. sonraki fırsat broşürlerinde tekrar çıkabiliyor ürün.

Kızlar bu Avonun yeni parfümü City Rush'ın reklamı dikkatimi çekti :) Resmen Lancôme Trésor 'un çakması :1: Bakınız ;

[video=youtube;7sD_6QivfLU]http://www.youtube.com/watch?v=7sD_6QivfLU[/video]

Son düzenleme:
Buda City Rush'ın reklamı :1: :1: ;

[video=youtube;vESopHYYNYc]http://www.youtube.com/watch?v=vESopHYYNYc[/video]

Son düzenleme:
kızlar k 11 den sipariş veremıyorum.siparişimi sonlandırackken llütfen bedava olan ürünleri seciniz dıyor..bu ne demek??

kızlar k 11 den sipariş veremıyorum.siparişimi sonlandırackken llütfen bedava olan ürünleri seciniz dıyor..bu ne demek??

siparişlerinin içinde 1 alana 1 bedava ürünlerden olanlar varsa sana bedava gelecek olan ürünün kodunu girmediğin için hata veriyor olabilir mi acaba?

kızlar selam ,
k9 da ydı galıba cem ızgara tava hedıyesı.Ben kotayı tutturdum ama o ay gelmedı.Faturada gönderilemeyen ürünler arasında cem ızgara tava yazıyordu.Bu ay ki siparişimde de gelmedi.Sizdede aynı sorunu yaşayan var mı? üstelık bu aykı faturada tavanın adı bile geçmiyor :50:

Back