Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlarr katoloğu yüklediniz mi ben sadece panoramayı görebiliyorumda
yükledim canım onuda
nerde link verir misn bulamdım
eee bittiği için ögle diyorkızlar k11 fırsat broşüründeki kremsi duş jelinin (11310) siparişini kaç gündür veremiyorum. düzelir diye bekledim ama ürün sipariş edilemez sepetinden sil diyo :))
bunun siparişini veren varmi??
eee bittiği için ögle diyor
kızlar k11 fırsat broşüründeki kremsi duş jelinin (11310) siparişini kaç gündür veremiyorum. düzelir diye bekledim ama ürün sipariş edilemez sepetinden sil diyo :))
merhaba canım,
bende sipariş veremedim bu üründen. eskiden stoğu tükendi yazıyordu. sanırım stok sorunundan kaynaklanıyor.
kızlar k11 fırsat broşüründeki kremsi duş jelinin (11310) siparişini kaç gündür veremiyorum. düzelir diye bekledim ama ürün sipariş edilemez sepetinden sil diyo :))
teşekkür ederim
Ben K11 siparişini verdim bana da eksik geldi faturada satışı durdurulmuş yazıyor yani stok sorunu değil. Avon onun satışını kaldırmış.
rica ederim canım.
bak buymuş neticesi çok talep olan ürünlerde böyle olabiliyor genelde. sonraki fırsat broşürlerinde tekrar çıkabiliyor ürün.
kızlar k 11 den sipariş veremıyorum.siparişimi sonlandırackken llütfen bedava olan ürünleri seciniz dıyor..bu ne demek??