Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

Tatlım, alacak olan kişinin 25 tl lik alışveriş yapmış olması gerekmiyor teknik olarak. Ama eğer o parfümden sen alacaksan mesela öyle olmuyor diyebilirsin
Ama örneğin benim iki müşterim istedi ondan, birisi 25 tl den fazla bi sürü şey aldı ve bir de full speed i istedi, benim siparişlerim 50 yi de geçtiği için oğluna parfüm alacak olan bir müşterime de bunu önerdim 25 tl den.
bir de şu var hani sadece tek 1 tane full speed 25 tl ye değil. 25 tl ve katlarında 1 er adet 25 tl den full speed alabiliyorsun. mesela siparişin 27 tl tuttu, yalnızca 1 adet kampanyalı full speed isteyebilirsin. 2. si normal fiyatıyla gelir.
Gerçi sen bunu sormamıştın tam olarak ama ben burdan bunu da duyurayım sün takım öncüme sordum da.

off... ben de tam sipariş veriyordum az önce, şu numuneleri hediye diye yeğenlerine dağıtan komşumuz aradı bişeyler istiyormuş ben de ona şu bu diye bikaç bişey önerdim, azıcık beklesen de ben biraz sora arasam söylesem sana beni de bekle sipariş vermek için dedi olur tabi dedim bende. çatlıcam şimdi orta yerimden bir an önce kavuşmak istiyorum ürünlerime ve yeni katolağa

ursula_ bişi sorabilir miyim?
ben yeni temsilci oldum, ilk siparişimi 3 gün önce kendim verdim ama beni kayıt yapan kişi kendisi vermeliymiş.siparişim gelir mi? sipariş takibinde kredi kontrolünde bekliyor yazıyor. lütfen yardımcı ol çok merak ediyorum..

dediğin gibi abartı durur cnm benim tenim esmer abes kaçmıyor. :)

hayır cnm siparişi girdikten sonra uyarı bölümü var fullspeed parfümden şu kadar satına almaya hak kazandınz gibi
105 liralık verdim.bugün 3. gün hala gelmedi..
cnm avon perşembe saat 11den beri tatilde bu yüzden faturalayıp gönderememişlerdr salı gelir

dediğim gibi cnm artık ilk siparişleri temsilciler kendileri girebilior

Son düzenleme:

çok teşekkür ederim saolun

Canım ilk siparişini evet takım öncülerimiz veriyor bizim adımıza ama inan bir bilgim yok senin durumun hakkında.

Kızlarr yaw şimdi bende şu an givenchy nin le secret parfümü var onu kullanıyorum ama bitmek üzere. avondan parfüm almak istiyorum, 60's mode parfümüne bayılıyorum ve deli gibi de kalıcı oluyor bende ama indirimde değil malesef 2 katalogdur. ama emotion ın turuncu parfümü 60's mode un aynısı neredeyse. acaba ondan mı alsam... bir de little black dress in çanta boyunu istiyorum veya da bond girl.

aslında 60's mode kesin k14 de indirime girer ben en iyisi k14 ü beklesem bu sırada da diğer parfümüm bitmiş olur... ay nolur bi fikir veriniz :18:

bunları kullananlar var mı sizce ne yapayım?

Son düzenleme:
ya kızlar ben cuma qünü sipariş vermiştim
ancak hala sevkiyata hazırlanıyor yazıyo
yarın qelmez dimi karqom

true force kardeşime aldım ben hiç beğenmedi ama eşim full speed kullanıyor ve bir sürü parfüm olmasına rağmen onun kokusunu seviyor hep onu sıkıyor

true force kardeşime aldım ben hiç beğenmedi ama eşim full speed kullanıyor ve bir sürü parfüm olmasına rağmen onun kokusunu seviyor hep onu sıkıyor

full speed güzel daha geniş yaş yelpazesine hitap ediyor ama ben onun dışında jet homme (bvlgari man in aynısıdır bu arada nerdeyse bu koku) ve perceive in erkek kokusuna bayılıyorum.

Kızlar bana da bir fikir verebilir misiniz?

canım mini katalog şu kış paketleri 3 sayfa 3üde aynı paket renkler değişk hani heryerde reklamları var o

cnm slm, ben dediğin bazı parüfmleri bilmiyorum ama yeniyıl kataloguna kadar idare edebiliyosan et derim nacizane, benc eo katalogda çok parfüm indirimi olcak 60's mod da muhtemelen iner diyorum
ben bond girl ü pek sevmedim numunesinden baktım ama zevk meselesi tabii

ya arkdslar biri pmle bna yardmcı olablir mii temsilci özelde ödeme sayfasında bi kutu var ödemenn altında tıklıorm bşi deişmio biri bna anlatabilir mi

teşekkür ederim ilgin için, evet haklısın galiba dediğini yapıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…