- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #19.961
merhaba arkadaşlar..ya k 12 den arkadaşın biri full speed istiyo ama 25 tl lik alışveriş yapmadan..bende başka alışverişle birleştiririm die düşündüm. oluyo mu öle ?? 25 tl lik siparişi tek seferde mi vermemiz gerekio??
dene canım beklentilerini karşılar inşallah.dediğin gibi herkese aynı makyajı yapsan bile çok farklı duruyor.göz şekli ten rengi kaş şekli çok önemli göz makyajında.ben abartıyı sadece saç rengimde seviyorum.makyajımda hep sade tonlar tercih ediyorum.hem sarı saçlı hem aşırı makyaj çok kokoş bir hava veriyor:)birde benim gözler büyük kaşım kavisli ten rengimde açık olunca yoğun bir göz makyajını düşün artık nasıl olu:))sahneye çıkacak gibi:)))
Hayır hayır, elbette yanlış anlamadım olur mu öyle şey bu tamamen beklenti meselesi bunun alınmacası olmaz
hayır cnm siparişi girdikten sonra uyarı bölümü var fullspeed parfümden şu kadar satına almaya hak kazandınz gibimerhaba arkadaşlar..ya k 12 den arkadaşın biri full speed istiyo ama 25 tl lik alışveriş yapmadan..bende başka alışverişle birleştiririm die düşündüm. oluyo mu öle ?? 25 tl lik siparişi tek seferde mi vermemiz gerekio??
cnm avon perşembe saat 11den beri tatilde bu yüzden faturalayıp gönderememişlerdr salı gelir105 liralık verdim.bugün 3. gün hala gelmedi..
ursula_ bişi sorabilir miyim?
ben yeni temsilci oldum, ilk siparişimi 3 gün önce kendim verdim ama beni kayıt yapan kişi kendisi vermeliymiş.siparişim gelir mi? sipariş takibinde kredi kontrolünde bekliyor yazıyor. lütfen yardımcı ol çok merak ediyorum..
hayır cnm siparişi girdikten sonra uyarı bölümü var fullspeed parfümden şu kadar satına almaya hak kazandınz gibi
cnm avon perşembe saat 11den beri tatilde bu yüzden faturalayıp gönderememişlerdr salı gelir
dediğim gibi cnm artık ilk siparişleri temsilciler kendileri girebilior
ursula_ bişi sorabilir miyim?
ben yeni temsilci oldum, ilk siparişimi 3 gün önce kendim verdim ama beni kayıt yapan kişi kendisi vermeliymiş.siparişim gelir mi? sipariş takibinde kredi kontrolünde bekliyor yazıyor. lütfen yardımcı ol çok merak ediyorum..
K13 fiyat listesi kimseye mi yollanmadı kızlar?
kızlar sizce en iyi erkek parfümü hangisi?eşime bir tane almayı düşünüyorum ama pek bilmiyorum kokularını.şöyle kalıcı ,erkeksi bir koku olsun .birde birazda spor bir koku olsa iyi olur çünkü eşim beden eğitimci.böyle 30 yaşlarında cool takılan müşterileriniz varmı?ne kullanıyorlar daha çok?yada kendi eşleriniz falan?
true force kardeşime aldım ben hiç beğenmedi ama eşim full speed kullanıyor ve bir sürü parfüm olmasına rağmen onun kokusunu seviyor hep onu sıkıyor
Kızlarr yaw şimdi bende şu an givenchy nin le secret parfümü var onu kullanıyorum ama bitmek üzere. avondan parfüm almak istiyorum, 60's mode parfümüne bayılıyorum ve deli gibi de kalıcı oluyor bende ama indirimde değil malesef 2 katalogdur. ama emotion ın turuncu parfümü 60's mode un aynısı neredeyse. acaba ondan mı alsam... bir de little black dress in çanta boyunu istiyorum veya da bond girl.
aslında 60's mode kesin k14 de indirime girer ben en iyisi k14 ü beklesem bu sırada da diğer parfümüm bitmiş olur... ay nolur bi fikir veriniz :18:
bunları kullananlar var mı sizce ne yapayım?
canım mini katalog şu kış paketleri 3 sayfa 3üde aynı paket renkler değişk hani heryerde reklamları var o
Kızlarr yaw şimdi bende şu an givenchy nin le secret parfümü var onu kullanıyorum ama bitmek üzere. avondan parfüm almak istiyorum, 60's mode parfümüne bayılıyorum ve deli gibi de kalıcı oluyor bende ama indirimde değil malesef 2 katalogdur. ama emotion ın turuncu parfümü 60's mode un aynısı neredeyse. acaba ondan mı alsam... bir de little black dress in çanta boyunu istiyorum veya da bond girl.
aslında 60's mode kesin k14 de indirime girer ben en iyisi k14 ü beklesem bu sırada da diğer parfümüm bitmiş olur... ay nolur bi fikir veriniz :18:
bunları kullananlar var mı sizce ne yapayım?
cnm slm, ben dediğin bazı parüfmleri bilmiyorum ama yeniyıl kataloguna kadar idare edebiliyosan et derim nacizane, benc eo katalogda çok parfüm indirimi olcak 60's mod da muhtemelen iner diyorum
ben bond girl ü pek sevmedim numunesinden baktım ama zevk meselesi tabii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?