• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

selam kızlar..bol satışlar :29:

arkadaşım k13 de sayfa 77 deki 3 lü yüzükten almak istiyor.getirten memnun kalan varmı?sanki uyduruk bişimiş gibi geldi bana :44:

bide k 13 de yine s35 deki rujlardan ric berry amethsy vino disco renkleri hoşuma gitti bu rujlar nasıl?renginii güzel veriyormu dudağa? şimdiden teşekkürler :16:

arkadaşım k13 de sayfa 77 deki 3 lü yüzükten almak istiyor.getirten memnun kalan varmı?sanki uyduruk bişimiş gibi geldi bana :44:

bide k 13 de yine s35 deki rujlardan ric berry amethsy vino disco renkleri hoşuma gitti bu rujlar nasıl?renginii güzel veriyormu dudağa? şimdiden teşekkürler :16:

Canım daha k13 siparişleri verilmeye başlanmadı açıkcası ben o yüzüğü görmedim nasıldır bilmiyorum.

Ama ruj konusunda amethyst'i öneririm çok güzel bir pembe vino disco kırmızı renk yani bende kırmızı tonları güzel durmadığı için o tonları pek kullanmıyorum.:)

kızlar avon bu ay k13de fiyat listesi yollamadı biliyosunuz...sitedede k12ninki var..:(

geliş fiyatını nasıl hesaplıyoduk kızlarr konuşulmuştu ama unuttum...

LÜTFEN BİRİ SÖYLESİN LAZIM GELİŞ FİYATINI NASIL BULUYODUK...???

k12 bitmediği için daha k13 ü yayınlamazlar ki :) ben kendim şöyle buluyorum. örneğin ürün fiyatı 30 tl , 30*75/100 den ürünün geliş fiyatı çıkıo :)

rich berry:morumsu bi ruj ben begenmedim dudakta duruşunu.
ametisyh:koyu pembe ama öle çart değil yani tatlı.
vino disco;kahverengi kırmızımsı bi ruj ama çok güzel ama iddalı bi renk.günlük için..hafif sürersen olabilir ama..

bulgaristan katoloğundaki şu rujun rengine bayıldım bizde neden yok bu tam benim rengim :5:
goll.png

goldd.png

evet canım çok güzel bir renkmiş:7: ben birde en baştakini beğendim oda hoş duruyor:16:

Arkadaşlar malum k13'te tüm Anew ürünlerinde indirim var.
Anew'ün +25 yaş olan serisinin ikisi bir arada olan temizleme jeli nasıl kullanmış olanınız var mı?
Yani onu kullanınca toniğe gerek kalıyor mu eğer hem temizleme jeli hemde tonik işlevi görüyorsa almayı düşünüyorumda :12:

Esperanza'cım 28 ekimde verdim cumartesi öğlen üzeri geldi.:)

Son düzenleme:
kızlar hani kendi dudak rengimiz varya hafif kırmızımsı durur rujsuz hali yani.işte o rengin çok çok az koyusu oluyor şöyle saten havsında.işte o renge bayılıyorum ben.hem doğal hemde çekici geliyor bana.avonda o renk varmı?hatta ben daha önce kk da sürekli reklam geçen diş beyazlatma ile ilgili bir ürün tanıtan kızın rujunu sormuştum işte o renkti:)umarım rengi anlatabilmişimdir

Arkadaşlar malum k13'te tüm Anew ürünlerinde indirim var.
Anew'ün +25 yaş olan serisinin ikisi bir arada olan temizleme jeli nasıl kullanmış olanınız var mı?
Yani onu kullanınca toniğe gerek kalıyor mu eğer hem temizleme jeli hemde tonik işlevi görüyorsa almayı düşünüyorumda :12:

Esperanza'cım 28 ekimde verdim cumartesi öğlen üzeri geldi.:)

katrecim ben geçen ay almıştım.gece kremi gündüz kremi göz çevresi birde o dediğin temizleyiciyi.hepsi 25+ anew.içlerinde sadece göz çevresiyle biraz problem yaşadım(gözlerim kızarıp yanıyodu ama şimdi ınada alıştım)diğer hepsi güzel canım.tam olarak jel gibi değil cildini germiyor onun için toniksizde kullanabiliyorsun tatlım

katrecim ben geçen ay almıştım.gece kremi gündüz kremi göz çevresi birde o dediğin temizleyiciyi.hepsi 25+ anew.içlerinde sadece göz çevresiyle biraz problem yaşadım(gözlerim kızarıp yanıyodu ama şimdi ınada alıştım)diğer hepsi güzel canım.tam olarak jel gibi değil cildini germiyor onun için toniksizde kullanabiliyorsun tatlım

Göz altı kremi başka bir marka kullanıyorum zaten temizleme jelim ve toniğim bitmek üzerede bende anew'ün +25 serumu ve temizleme jelini alayım dedim bakalım nasıl bu arada bu serinin kremleri kuru ve normal ciltlere dimi?
1 tanede siparişim var 4.cüyüde bulursam saat gelir bakalım ayy iki tane çanta gelecek napacaksam çantalarla:)))

kızlar hani kendi dudak rengimiz varya hafif kırmızımsı durur rujsuz hali yani.işte o rengin çok çok az koyusu oluyor şöyle saten havsında.işte o renge bayılıyorum ben.hem doğal hemde çekici geliyor bana.avonda o renk varmı?hatta ben daha önce kk da sürekli reklam geçen diş beyazlatma ile ilgili bir ürün tanıtan kızın rujunu sormuştum işte o renkti:)umarım rengi anlatabilmişimdir

ben color trend serisinden pink sunrise rengine bayılıyorum ama dudak rengi tam süper duruyorrrrrrrrrrrrrr.

arkadaşlar secret fantasy parfümü diğer katalogta istemiştim stoklarda olmadığı için gelmedi 2 siparişimdede yok diye yollamadılar telefonla stok durumunu sordum var diyo acaba bu siparişimde bi sıkıntı yaşarmıyım ilk istediğimden sonra 3. sipariş olcak bir daha siparişini girersem elimde kalcak biri onuda istemiyorum

ben color trend serisinden pink sunrise rengine bayılıyorum ama dudak rengi tam süper duruyorrrrrrrrrrrrrr.

canım o dediğin renge şimdi katalogta baktım da baskıdanmı bilmem hiç dudak rengine benzemiyor.onların içinde vino disco biraz daha yakın görünüyor o renge.ama tabi katalogta ki gibi çıkmayabilir

Back