Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

Sorma ya sinir oldum siniiirr oof gitti sermayem akannehir

tatlım yemek takımı için 580 limit ..590 değil bak daha yemek takımım gelmedi cadıı şimdi içime kut düşürme

aman banane benim icin sorun yok 580 yada 590 napiim ben alamıyom diye hava yapma delüüüüükaydirigubbakcemile2

napıyonn cadı ben ölüyoom hastayım senden bulastı banadaaa:CüvCüv:

aman banane benim icin sorun yok 580 yada 590 napiim ben alamıyom diye hava yapma delüüüüükaydirigubbakcemile2

napıyonn cadı ben ölüyoom hastayım senden bulastı banadaaa:CüvCüv:

Kuzu ne hava yapması ya gıcık emek veriyoruz o kadar ayaklarımın altına kara sular iniyor müşterilerle ilgilenmekten bi yemek takımı kazanabiliyoruzondada sen içime kurTT düşürüon bak işte paronamada 580 yazıor kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile

saka yapıyom kızzz sende ben daha kahve icmeye gelcem sana bi de yemek yeriz yemek takımınlaa

avon değilde kargoYU GETiren adamlar bana gıcık

bende uyuz oluyorum kargoda calısan kızlara lak lak yapmaktan iş yapamıyolar yaa onlar yüzünden katrgom eve gelmedi gittim aldım 2gün yolda geliyo dediler bekledim megerse kolimi orda bekletiyolarmıssssss bilsem gidip alırdım daha önce. ama haberleri yok birbirlerinden :mymeka:

evethaklısınnn kuzummklava:

arkadaşlar merhaba.bende bu ara avona üyemi olsam diyorum.çok bi alıcım yok.arkadaşlar ve kendim için.peki bu işten bi kar oluyomu 100 tl sipariş verdim diyelim ne kadar karım olacak.gerçi sipariş verdiğin ürüne göre değişiyo diye duydum.parfümden kazanç fazla oluyomuş heralde.ne dersiniz bilgi verin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…