- 9 Temmuz 2010
- 1.924
- 11
- 158
- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #19.861
kataloglarla birlikte de olur canım faturanın 590 olması önemli olan...
henüz kargo gelmedi dedi bana ben p.tesi mi arayıp söyliyim salı getirirmisi,niz diye?? inşallah olurda sorun çıkmaz...
çok sinir bozucu bir durum qerçekten
ben kimseye numune vermiyorum sürekli çantamda taşıyorum
bakmak isteyen benim yanımda baksın
beğenen öle de beğeniyor,alıyor
yerinde olmak istemezdim yoksa o kadını bi qüzel yolardım bensempatiksalakcinni
tatlım yemek takımı için 580 limit ..590 değilbak daha yemek takımım gelmedi cadıı şimdi içime kut düşürme
Benim kargo neden kredi kontrolünde yapofff
aman banane benim icin sorun yok 580 yada 590 napiim ben alamıyom diye hava yapma delüüüüükaydirigubbakcemile2
napıyonn cadı ben ölüyoom hastayım senden bulastı banadaaa:CüvCüv:
bi de soruyo yaaaaaaaa kız delüüü sen cok gıcıksın avonda sana gıcık gidiyooo ondan göndermiyoo
Kuzu ne hava yapması yagıcık emek veriyoruz o kadar ayaklarımın altına kara sular iniyor müşterilerle ilgilenmekten bi yemek takımı kazanabiliyoruz ondada sen içime kurTT düşürüon bak işte paronamada 580 yazıor kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile
neyse güzeller ben cok hastayımm cıkıyorumm öpüyorum hepnizi......yada öpmüyoom bulasmasın
saka yapıyom kızzz sende ben daha kahve icmeye gelcem sana bi de yemek yeriz yemek takımınlaa
avon değilde kargoYU GETiren adamlar bana gıcık
gel kız vallahikurban olsun onlar sana istedin bi kahve bi yemek olsun sırnaşık şey sahanda yumurtaya ne dersin
bi de evlenecek ya kızımmm insan börek yapar yumurta kıracakmıss ya gelmiymo iste höhh Çok üzgünüm çoook
bende uyuz oluyorum kargoda calısan kızlara lak lak yapmaktan iş yapamıyolar yaa onlar yüzünden katrgom eve gelmedi gittim aldım 2gün yolda geliyo dediler bekledim megerse kolimi orda bekletiyolarmıssssss bilsem gidip alırdım daha önce. ama haberleri yok birbirlerinden:mymeka:
Şaka kız ne istiorsan onuyaparımmesela makarna
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?