- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #19.721
tek kullanımlık canım evet benim cildim çok sorunlu değil ama merak ettim çok nasıl kapattığını ama allık göz makyajımı falan yapınca başarılı buldum kapatıcılığı güzel yani numune iste canım sende bakalım memnun kalıcanmı
Arkadaşlar dün sipariş verdim acaba yarın gelir mi?
Yani yarın resmi tatil ama kargolarda tatil midirboshayallersmile
canım bende dün verdim siparişi yarın gelir inşallah kargoların tatil olacağını sanmıyorum
benim siparişim geldi bugün pekte memnun kalamadım. yine her ay olduğu gibi iadelerim var. kimisi akmış, kimisinin kapağı kırılmış vs vs ... her ay aynı dert..
yemek takımı fena değil, o rakama göre de çok iyi diyemem ama günlük kullanmak için ideal yada hediye etmek isterseniz.
arzum kahve makinesi çok işime yarayacak, o iyi oldu işte...
benim cildim de öyle resimde de görüldügü gibi hiç sorunlu değil kapatması kolay ama ben proresyonel olsundedim özel günler için isticem numune canım teşekkürler :)
(ayrıca resimdeki makyajımda avon rahatlatıcı ve ışıltı veren fondöten kullandım almond tonu:)
Dün bi de 4'ten önce verdim zaten Beylikdüzü'nde oturuyorum genelde haftaiçi verince ertesi gün hemen geliyordu bugün bekledim gelmedi umudum yarına kaldı.
Yarın gelse süper olacak hemen ulaştırmam gereken ürünler vardı.
kargo yarın tatil kızlar. kargodaki adam öyle dedi
Canım Onuda Biliyorum da Anlatması Uzun Olur Dedim :)
Yazmış Bulunmuştum Bi Kere Bunu :)
Gözü Korkmasın Kızın
Canım Alıntı Yap Diyosun Ordaki Yazıyı Tamamen Kopyala Sonra Diger Alıntı Yapacagın Yazıyı Alıntı Yap De Kopyaladıgını Oraya Yapıştır :)
estata ve bal peteği çok teşekkür ederim canlarım sayenizde yapmaya çalışıyorum sanırım başardım heyo heyo hihoyyythihoyyyt
canım ona hiç gerek yok alıntı yapacağın kişinin mesajının sağ alt köşesinde MQ var o tuşa bas istediğin kadar kişinin mesaj alıntısını yapabilirsin en son cevap yazacağın zamanda alıntı yap mesajını yaz.
sadece alıntı yap dersen sadece o mesajın alıntısını yaparsın
inşallah yardımcı olabilmişimdir
merhaba kızlar 15 ekım 5 kasım a kadarmıs galıba kampanya dogru mu .
indirim brosuru nete de veriliyo mu:uhm:
kaydirigubbakcemile3
estata ve bal peteği çok teşekkür ederim canlarım sayenizde yapmaya çalışıyorum sanırım başardım heyo heyo hihoyyythihoyyyt
çiçeklerimi kabul edin kızlar a.s. a.s.
Dün bi de 4'ten önce verdim zaten Beylikdüzü'nde oturuyorum genelde haftaiçi verince ertesi gün hemen geliyordu bugün bekledim gelmedi umudum yarına kaldı.
Yarın gelse süper olacak hemen ulaştırmam gereken ürünler vardı.
canım bende dün verdim siparişi yarın gelir inşallah kargoların tatil olacağını sanmıyorum
yarında tatil cnm pazartesi yapabilrsn
tamam canım çok teşekkürler, pzts ye kaldı artık :)
cnm ödemeler bölümüne tıkla faturanında eksildiğini görecksn
sorun nedir cnm anlat yardımcı olalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?