Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

hayırlı olsun güle güle kullan.avondan extra hediye almak güzel olsa gerek.böyle güzel hediyeleri almak benim için hayal, nerde o kadar sipariş en fazla siparişim 117 oldu bu kampanyada:umursamaz:

tşkk ederim tatlm:) darısı tüm temsilcilerin başına:) evet cidden hoşoluyor ya hediyeler kazanmak :)yarın yine siparişgirecegim 150 liralık falan yemek takımı için:)

evet cnm aynen o jel vucut yagı harika bişey kokusuda hoş.pırıl pırıl yapıyo...zaten şişeside şeffaf krem görünüyo pırıl pırıl altın tanecikleri varmış gibi...

aynı rimel canım super shockun üstüne yok valla

tşk ederim cavabın için rimelin fırçası kalın dimi şu magfinyden aldım incecik bi fırça hiçbir işe yaramıyor

arkadaşlar ben bişi daha sorucam ben bu ay biraz geciktirdim faturayı 10 gün geçti ödeme tarihim hani faiz falan var ya ben biraz daha geciktirmem gerek ama nerden bakıcam ona yani kaç para ödemem gerektigi nerde yazıyor 10 gün oldu gecikeli hala aynı fatura yazıyor avonun sayfasında yazan tutarımı ödiycem hiç böle yapmamıştım ama bu ay böle oldu işte

eyvahedigeldismile
Saol Cnım Dün Senin Msjı Okudum Bende Siparişlerimi Bekletiyodum Gün Hediyesi İçin sempatiksalakcinni
Kahve Makinası Çoktan Bitmiştir Diye Düşünüyodum Sen Makinam Geliyo Diyince Hemen Atladım :1:

benide ilkşah teşvik ettibende bitmştir diye bekletiyordum:D banada sürpriz oldu makinanın eklnmesi:) ama resimde durdugu kadarbüyük değilmiş epey küçükmüş temsilcilerimden birine geldi o söyledi:)

arkadaşlar ben bişi daha sorucam ben bu ay biraz geciktirdim faturayı 10 gün geçti ödeme tarihim hani faiz falan var ya ben biraz daha geciktirmem gerek ama nerden bakıcam ona yani kaç para ödemem gerektigi nerde yazıyor 10 gün oldu gecikeli hala aynı fatura yazıyor avonun sayfasında yazan tutarımı ödiycem hiç böle yapmamıştım ama bu ay böle oldu işte

aylık fatura toplamının %4.5 ödüyorsun tatlım sonucu bul 31 e böl onunu al sanırım bulursun cevabını:D ben bulurdumda matematikten anlamam:Dilgi alanım değil:D

Back