- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #19.361
aylık fatura toplamının %4.5 ödüyorsun tatlım sonucu bul 31 e böl onunu al sanırım bulursun cevabınıben bulurdumda matematikten anlamam ilgi alanım değil
golden lady canım avatardaki senmisin?
benim faturayı aksattığım hiç olmadı yalnız birkaçyıl önce bankada bayanın birisi tüh avon faturamın tarihi geçti nasıl yatıyor gibi çevresine sorular soruyordu şimdi ben iş bankasından bankamatik aracılığıyla yatırıyorum diyelimki faturanın günü biraz geçti yine aynı şekilde bankamatikten yatırabiliyormuyuz yoksa geçikmiş faturanın yatırma şekli farklımı oluyor ?
hayır hayır aynı şekilde yatırıyorsun faiz işlemiz işe anlarsın zaten ödemen gereken tutardaha fazla olur bu zamana kadarbende çok geçiktirdim ama 3 gün falan ..hiçfaiz işlemediama..aynı şekildeödeyebilirisn canım.Bende sürekli internetten iş bankası hesabından avonun hesabına yatırıyorum ..
ama gecikmiş fatura faiz işler benim bildiğim yani azda olsa fazla yatırmak gerekmiyormu?
tatlım dediim gibi benim hiçişlemedi bu zamana kadarfaiz bilemiyorum ki istersen fazla yatır ..söyle diyeyimişbankası resmisitesinde avonun ödeme sayfası var bben girdiğimde temsilcino yazıyorumödemem gerekne çıkıyor ..bu şekilde..
eyvahedigeldismile
benide ilkşah teşvik ettibende bitmştir diye bekletiyordumbanada sürpriz oldu makinanın eklnmesi:) ama resimde durdugu kadarbüyük değilmiş epey küçükmüş temsilcilerimden birine geldi o söyledi:)
kızlar bel inceltici kemer nasıl acep kulanan varmı=)
evet bilmiyorumkismile
kızlar bel inceltici kemer nasıl acep kulanan varmı=)
canım hangisine güzel dior pırıltılı jele mi rimele mi
tşk ederim cavabın için rimelin fırçası kalın dimi şu magfinyden aldım incecik bi fırça hiçbir işe yaramıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?