Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

slm canlarım.ben bugün faturayı ödedim aslında dün ödüyecektim ama aksam 5ten sonra ödeme olmuyormuş.geciktirmek istemedim ben.100 milyon için başımı ağrıtmak istemedim erken yada geç nasılsa ödüyecektim.dünde yeni sipariş vermiştim ama parayı bugün ödediğim için sanırım hala bekletiyolar borçlu göründüğümden sanırım.ya en çok kafama takılan avonun kredi kart işlemleri hiç güvenli gelmedi bana.umarım bir problem olmaz.

aylık fatura toplamının %4.5 ödüyorsun tatlım sonucu bul 31 e böl onunu al sanırım bulursun cevabını ben bulurdumda matematikten anlamamilgi alanım değil

benim faturayı aksattığım hiç olmadı yalnız birkaçyıl önce bankada bayanın birisi tüh avon faturamın tarihi geçti nasıl yatıyor gibi çevresine sorular soruyordu şimdi ben iş bankasından bankamatik aracılığıyla yatırıyorum diyelimki faturanın günü biraz geçti yine aynı şekilde bankamatikten yatırabiliyormuyuz yoksa geçikmiş faturanın yatırma şekli farklımı oluyor ?

Son düzenleme:

hayır hayır aynı şekilde yatırıyorsun faiz işlemiz işe anlarsın zaten ödemen gereken tutardaha fazla olur bu zamana kadarbende çok geçiktirdim ama 3 gün falan ..hiçfaiz işlemediama..aynı şekildeödeyebilirisn canım.Bende sürekli internetten iş bankası hesabından avonun hesabına yatırıyorum ..

ama gecikmiş fatura faiz işler benim bildiğim yani azda olsa fazla yatırmak gerekmiyormu?

ama gecikmiş fatura faiz işler benim bildiğim yani azda olsa fazla yatırmak gerekmiyormu?

tatlım dediim gibi benim hiçişlemedi bu zamana kadarfaiz bilemiyorum ki istersen fazla yatır ..söyle diyeyimişbankası resmisitesinde avonun ödeme sayfası var bben girdiğimde temsilcino yazıyorumödemem gerekne çıkıyor ..bu şekilde..

tmm cnm sağol bana bir zamanlar faturan gecikirse avon hesabında fazla para olsa bile çekmez havale yapman gerekir demişlerdi tam anlayamamıştım ya neyse bir sorunum olmadı şimdiye kadar olursa sizlere danışırım..

cildime nivea temizliyici kullanıyorum ama sivilcenmelerim oldu nedense şimdide
avon genç ciltler için akneye meğilli yüz temizleme jeli ve killi maskesini kullanıp memnun olan varsa ondan sipariş vermeyi düşünüyoum ne dersiniz arkadaşlarrr:uhm:​

kızlar bu ay gün hediyeleri yalan oldu sanırım dün sip. girdim artık ama sadece o hediyeden yararlanabiliyordum ben yaa :çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…