Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

Kızlar Katalogdaki Leopar Desenli Yüzük Harika Çok Begendim Ben
Yalnız Ben Söylemeyi Unuttum Bana da Fiyat Listesi Gelmedi Bu Ay Burda Okudum Bi Kaç Kişiye Daha Gelmemiş Avon Bunadı mı Acaba ?

ay burayı misafirlerde görüyor değilmi o yüzden mesajı degistriyom kuzum özelimizi söylememyelim aramızda heheehhe =)

Son düzenleme:

skın softun Sarı renkli serisinde vücut jeli var...harika bişey bencee kardeşim aldı altın sarısı pırıltıları var yazın ışıl şıl parlıyo...jel diyo ama hiç yağlıda değil

skın softun Sarı renkli serisinde vücut jeli var...harika bişey bencee kardeşim aldı altın sarısı pırıltıları var yazın ışıl şıl parlıyo...jel diyo ama hiç yağlıda değil

canım k13 de 142.sy da var jel vücut yağı diyor omu pırıltılı güzel olan vücut losyonuda pırıltılımı tşk ederim

arkadaşlar bi sorum daha olacak super shock rimelle iyi diyorsunuz da şu dantel desenli die yeni bi tane çıktı ya oda aynısımı acaba güzel mi yoksa sadece dışımı değişmiş

satananlar var görüyorum demekki yasal bende denemek isterim ama gg hakkında fazla bir bilgim yok aylık kira filan diyorlar doğrumu acaba ?
gitti gidiyor'a bilgim olmadığı için cesaret edemedim ama sahibinden com.kira falan yok bakalım bir iki minik bişey koydum denemelik.sistem nasıl işliyor sonucu beklliyorum

burada alan bir arkadaş güzel olduğunu söyledi.bende almayı düşünüyorum

teşekkürler canım uyarın için

bu arada kahve makinam gelior kızlar :)))VATANA MİLLETE HAYIRLI UGURLU OLSUN :)))))))

hayırlı olsun güle güle kullan.avondan extra hediye almak güzel olsa gerek.böyle güzel hediyeleri almak benim için hayal, nerde o kadar sipariş en fazla siparişim 117 oldu bu kampanyada:umursamaz:

kızlaaarrr acil yardımmm avon sayfasından kredi kartıyla ödeme yapıcam bilgileri doldurdumm ama banka adı felan çıkmıyo işlem devam etmiyoooeyvahedigeldismile bilgisi olan var mmıbilmiyorumkismile

canım hafta içi 10,00 17,00 saatleri arasında karttan ödeme yapılıyor.sen hafta sonu denemişsin sanırım.ayrıca benim 5. kampanyam ve hep böyle ödedim çok rahat oluyor.

Son düzenleme:
kızlar aynı mesajda bikaç alıntı nasıl yapılıyor?ben bir alıntı yapabiliyorum bu yüzden tek tek cevap yazabiliyorum bana yardımcı olurmusunuz?bilmiyorumkismile

Son düzenleme:
Selam kızlar aranıza yeni katıldım. Vatana millete hayırlı olsun :)

kızlar söylemeyi unuttum az önce sahibinden.com'a denemelik bişeyler koydum demiştimya,ilanı önceki gün koymuştum dün akşam şehir içinden bir müşteri çıktı eşim adına ilan verdim bu yüzden kendim götürmeye çekiniyorum :kedi: gelip almasınıda istemiyorum. eşim yarın izinli o götürecek alıcı kuyumcuymuş işyerine istiyo hadi bakalım hayırlısı sonucu yazarım yine
:teytey::dance::dance::dance::teytey:

Son düzenleme:

hadi yaa..iyiymş..ne sattın kaça sattın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…