Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

ordan satış yapılabileceğini hiç düşünmemiştim yasal mı peki bi sorun çıkarmı?? eğer sorun yoksa bende denerim siteden satış yapmayı.

satananlar var görüyorum demekki yasal bende denemek isterim ama gg hakkında fazla bir bilgim yok aylık kira filan diyorlar doğrumu acaba ?

Gg ye Bulaşmayın Derim Kızlar Bende Düşünmüştüm GG Sadece Kendi Vergisini Ödüyo Sizin Aldıgınız Karların Degil.. Vergi Kaçırmış Oluyorsunuz Ve Satışınız Göze Çarpan Limite Geldiginde Yada Şikayet Edildiginde Yaptıgınız Her Satışa 169 tl Ceza Kesiliyo.. Ha Arada Kaynar Hiç Şikayet Edilmezsiniz O Ayrı..Bizzat Vergi Dairesiyle Görüştüm O Site Sizin Kazancınızın Vergisini Ödemiyo Vergiden Sorumlusunuz Dedi..Ama Satış Yapar Faturanızı da Keserseniz Sorun Yok Ama Fatura Kesmezseniz Her Türlü Yükümlülügü Kabul Etmiş Sayılırsınız Dedi..
Zaten Karımız Neki 169 tl Ceza Ödeyelim Hemde Her Satış İçin..
Ben Bulaşmadım Bence Sizde Bulaşmayın..
Bu Knuyu Çok Araştırdım Her Türlü Sorunuza Cvp Verebilirim..

hmm sağol beni aydınlattığın için cnm bizim bi akrabanın birisini dolandırdılar bu gibi yerlerde ama başka bir satış siteside olabilir bilmiyorum dolandırılan kişinin ben böyle yerlerde sahtekarlık olmaz diye biliyordum ama oluyormuş öğrenmiş oldum dedi :))

ya bu ay başkasına bond gırl getirdim 2. siparişimde kendimi frenleyemedim bende aldım grip olduğumdanmı yoksa gerçektenmi ağır kokuyo akannehir sizin fikirleriniz nedir yoksa gerimi iade etsem ...

Son düzenleme:
Neler Dönüyo Canım Neler Rica Ederim Ama Yasal Olsaydı Varya Elimde Ürün Kalmazdı Kesin Ahhh Şanssızlıgımız

olsun yaw bölede iyi ihtiyaçlarımızı ucuza bazende bedavaya alıyoruz hemde kapıya kadar geliyor beğenmezsen geri veriyorsun çok şükür kaydirigubbakcemile2

canım aydınlattığın çok teşekkür ederim. çok karışık işler en iyisi hiç bulaşmamak...

kızlar avonun facebook sayfasında SuperMagnify kampanyası yapılmış. ama sitede kampanya başurusu falan göremedim. nasıl katılabiliriz kampanyalara bilgisi olan varmı???

şu 17.50 3 lü kış kampanyası var ya
onun bize qeliş fiyatı nerede yazıyor ben bulamadım
bize qeliş fiyatı da mı aynı? bilmiyorumkismile

kızlar avonun facebook sayfasında SuperMagnify kampanyası yapılmış. ama sitede kampanya başurusu falan göremedim. nasıl katılabiliriz kampanyalara bilgisi olan varmı???

çok geç kaldın cnm yarışma bitti bile siteye göz resmini yüklüyorsun 5 kişiye beğendiriyorsun artı 5 kişiyi sayfaya davet ediyorsun onlar sayfaya üye olurlarsa sende ilk 10.000 kişiler arasına girebilirsen kazanıyorsun ... boshayallersmile

kızlar 17.50liralık kış kampanyası sınırlı sayıda diyor ya 3 4 gün sonra sipariş vereceğim stoklar biter mi o zamana kadar?

kızlar 17.50liralık kış kampanyası sınırlı sayıda diyor ya 3 4 gün sonra sipariş vereceğim stoklar biter mi o zamana kadar?

ben şimdi sipariş girdim faturalanmış geliyor..belli olmaz tatlım ne kadar acele edersen o kadar iyi ..75 i topladıysan ver gitsin..

ya bu ay başkasına bond gırl getirdim 2. siparişimde kendimi frenleyemedim bende aldım grip olduğumdanmı yoksa gerçektenmi ağır kokuyo akannehir sizin fikirleriniz nedir yoksa gerimi iade etsem ...

aslında dayanılmıcak bi kokusu yok canım ama diğer avon parfmlerine göre keskin bi koksusu var tbi.bide sen hafif yumusak kokulardan hoşlanıosan agır gelmiş olabilir.bence gribin geçsin bide öle bi dene..geçmiş olsun canm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…