- 17 Mayıs 2010
- 5.206
- 9
- 158
- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #19.161
ay saol bidenem alıcaktım bak iyikide danışmışım siyahtan alanda yok galiba saol canmm olumunekankayizsmile
rica cnm opuyorumnanaktanbilemiyorum ama sanki siyah güzel birşeye benziyor kataloktan bende beğendim ama 35 üstü kremlere ne yapıcmki :) siyahı bende merak etmiyo değilim aslında siyah çantamı anneme verdim bende siyah kalmadılmaz:mafoldumben
k13 te 25 artı kremlerdede çanta gelio sanırım
kızlarcımlar ben bugün sipariş girsem sizce pazartesi mi gelir kargom salı mı ?bilmiyorumkismile
büyük ihtimalle pazartesi faturalanır salı anca elinde olur.genelde benim öle oluyo da canım
canım bir sonraki kargon geldiginde degisim islerimleri yapıp(faturada gerekli bilgileri doldurup) kargocuya verirsin böylelikle para ödemzsin
canım siyahı bilmem ama leoparlıdan sakın alma takamıyosun bile hemen koluna aldınmı kolunun şekliyle eziliyo çanta uğraşki düzeltesin ne cüzdanı ne çantası hiç hoş değil ben beğenmedim çantanın dışıda naylıondan kaplı çok pişmanım aldığımaaaaaa
yani yeni kargom geldiğinde paketteki siparilerimi alıp yerine yanlış gelen rujları ve onun faturasını mı koyacağım koliye
Kızlar heryerde reklamı olan bu 3lü ürün 17.5 Tl varya ben ondan almak istiyorum turkuaz kalem siyah rimel mürdüm ruj olanı ama avon satış temsilcisi tanımıyorum. Nasıl edinebilirim ?
canım kargo edememek için temsilci fiyatıyla 75 lik alışveriş yapman gereklibu arada ben K10da temsilci oldum.. kendime almak için açıkcası ve numunelerden faydalanabilmek için.. her kampanya bişiler alasım geliyo ama frenliyorum hevesimi yılbaşı kataloğuna saklıyorum artık..
bi de şöyle düşünüyorum zaten 30 tl siparişim olsa müşteri fiyatıyla, kargo parasını da çıkarmış olurum.. 3 ayda bi 30 tl ayda 10 tl ki o da bişi değil.. zaten avonun çoğu ürününden oldukça memnunum.. doğru di mi kızlar..
cnm biliyorum şöyle düşündüm temsilci fiyatıyla 22.5lik ürün alsam kargoyla 30a gelecek..canım kargo edememek için temsilci fiyatıyla 75 lik alışveriş yapman gerekli
demek istediğini şimdi anladım kaydirigubbakcemile3 haklısın canım böylece istediğin kadar ürünü sabit 7,50 getirtebilirsin.başkasından alsan her aldığın ürüne kar koyacak haliyle daha fazlaya gelecek.cnm biliyorum şöyle düşündüm temsilci fiyatıyla 22.5lik ürün alsam kargoyla 30a gelecek..
aynı ürünleri temsilciden müşteri fiyatıyla alsam yine 30a gelecek..
fazla çevrem yok denedim ama satamadım maalesef..
cnm biliyorum şöyle düşündüm temsilci fiyatıyla 22.5lik ürün alsam kargoyla 30a gelecek..
aynı ürünleri temsilciden müşteri fiyatıyla alsam yine 30a gelecek..
fazla çevrem yok denedim ama satamadım maalesef..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?