Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

ay saol bidenem alıcaktım bak iyikide danışmışım siyahtan alanda yok galiba saol canmm olumunekankayizsmile

rica cnm opuyorumnanaktanbilemiyorum ama sanki siyah güzel birşeye benziyor kataloktan bende beğendim ama 35 üstü kremlere ne yapıcmki :) siyahı bende merak etmiyo değilim aslında siyah çantamı anneme verdim bende siyah kalmadı lmaz:mafoldumben

k13 te 25 artı kremlerdede çanta gelio sanırım

teşekkürler kızlar o halde biraz geciktireyim de nakit ödeme yapayım.zaten karttan birşeyler almıştım bu ay.kocişede çok fazla yüklenmeyim zaten adamcağız bir garip memur : )

kesınlıkle çok pişmanım bence cüzdanı fena degıl ama çanta berbat ya neyse dedım iade etmedım kullanırım fallan dıe ama çok çok kotu tavsıye etmem panormadakı sıyah çantanın bedece kücuğü var bak o cok guzel cok kullanıslı buyk olan nasıldr bılmem gercı ama o daha ıyıdr
eoparlıyı kesınlıkle almayın derım :1hug:

Son düzenleme:
yani yeni kargom geldiğinde paketteki siparilerimi alıp yerine yanlış gelen rujları ve onun faturasını mı koyacağım koliye

canım kapıda iade hiç yapmadım genelde takım öncüme veriyorum ben siparslerimi ama evet öyle oluyor bilgileri dogru doldurman ve imza atman gerekli.....

Kızlar heryerde reklamı olan bu 3lü ürün 17.5 Tl varya ben ondan almak istiyorum turkuaz kalem siyah rimel mürdüm ruj olanı ama avon satış temsilcisi tanımıyorum. Nasıl edinebilirim ?

selam kızlar..

saçlarım yıprandı biraz boyadan ve de kuru.. kuru ve yıpranmış saçlara yönelik şampuanlar deniyorum (gliss'inkini, watsons'un badem yağlı şampuanını vs vs) ama bunlar saçlarımı ilginç bi şekilde daha da fazla kurutuyor.. ve ben şampuan paralarını direk çöpe atmış olucam.. avonun herhangi bi serisini önerir msnz? aynı problemi yaşayıp memnun kalan var mı acaba aramızda? sağolun şekerler..

bu arada ben K10da temsilci oldum.. kendime almak için açıkcası ve numunelerden faydalanabilmek için.. her kampanya bişiler alasım geliyo ama frenliyorum hevesimi yılbaşı kataloğuna saklıyorum artık..

bi de şöyle düşünüyorum zaten 30 tl siparişim olsa müşteri fiyatıyla, kargo parasını da çıkarmış olurum.. 3 ayda bi 30 tl ayda 10 tl ki o da bişi değil.. zaten avonun çoğu ürününden oldukça memnunum.. doğru di mi kızlar..

leopar desenli yüzüğü çok beğendim.. ama taşlar perçinli değilse düşüyor çok kısa sürede.. fotodan perçinsiz gibi duruyor.. alan arkadaş varsa bilgi verebilir mi acaba??

canım kargo edememek için temsilci fiyatıyla 75 lik alışveriş yapman gerekli

canım kargo edememek için temsilci fiyatıyla 75 lik alışveriş yapman gerekli
cnm biliyorum şöyle düşündüm temsilci fiyatıyla 22.5lik ürün alsam kargoyla 30a gelecek..
aynı ürünleri temsilciden müşteri fiyatıyla alsam yine 30a gelecek..
fazla çevrem yok denedim ama satamadım maalesef..

demek istediğini şimdi anladım kaydirigubbakcemile3 haklısın canım böylece istediğin kadar ürünü sabit 7,50 getirtebilirsin.başkasından alsan her aldığın ürüne kar koyacak haliyle daha fazlaya gelecek.

bi temsilciden alsanda aynı fiyata gelio kendin temsilci fiyatıyla alsanda aynı fiyat
fazladan 75 doldurmak için fazladan bişiler alıp iade yapabilirsin

olala benimde şuanki saçlarım platin sarısı. röfle sonrası saçlarım kurumuştu.glissin hangi ürünlerini kullandın bilmiyorum ama ben şampuan ,saç kremi yerinede onarıcı bakım maskesini almıştım.yuvarlak bir kavanozun içinde.birde banyo sonrası sıvı kremi varya çalkalayıp saçına sıkıyorsun işte onu almıştım.çok memnunum yumuşacık saçlarım parmaklarım arasında kayıyor.ki öyle boyada değil platin röfleli yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…