- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #19.121
sağol cnm ama soyulan maskeden nefret ediyorum ben :jeyyar:
güzelim kar marjı %50 miş yani 150tllik bir sipars girdiginde 100 tl alıyorlarmıs senden 50 tl kalıyormus sana 25 tllik bir ürün ortalama 18 falanmıs. her ay sipars girmen gerek diye bir sey yokmus. 50tl limit varmıs kargo ücreti ödememek icin.. .ama tek kötü tarafı yeni bi sistem oldugu icin ödeme kapıda yapılıyormus vade yokmus yani...
cnm siz bu şekilde hesaplıyorsunuz ama 150 tl sipariş girdiğinizde sizden 100 tl alıyorlar ise bunun kar markajı %33 civarı oluyor %50 derseniz 150 tl girdiğinzde 75 tl size kalması lazım aranızda yanlış anlaşılma var sanırım :)
mrb arkadaşlar.avonun kışa hazırlık paketleri varya 17.5 tl olanlar.o paketler hakkında bilgisi olan varsa anlatabilirmi.sitesinede baktım blamadım.etrafımdada avon mt yok.siparişi sizden birine verebiliyormuyuz nasıl alabiliriz?
ben temsilci degilim canım sadece kendi sitesinde yazılanları okudum buraya yaazdım bvenimde kafamda ck soru isaretleri var esesss gelince ondan alıcam kesin bilgiyi o temslici cünküüm =)
canım burda yalovadan olan arkadaslar sizinle özel olarak iletişim kurarlar . o paket internet sayfasında var canım hürriyet gazetesi de yayınlamıstıı..
arkadaşlar makyaj biraz fazla yapıyorum yani her gün hiç yapmasamda kapatıcı mutlaka kullanıyorum herhengi bir cilt sorunum yok sivilce falan hiç yok ama makyajdan dolayı gözaltlarımda morarma oldu ne önrirsiniz acaba varmı kullananlar :)
Zararın Neresinden Dönsen Kar Canım Ararsa Yok Sipariş Nasıl Verim de Son Gün Ver Kendini Zora Sokma Hiç Bişeycik Yapamaz kaydirigubbakcemile3
ebru canım bu konuda bi bilgim yok ama sen sacların icin özel bakım yapıoymusun canım
Yalova da değilim ben şu anda Kayseri de yim.internet sayfasına çok baktım ama ayrıntılı göremedim.onlne katalogtada yoktu.
yok cnm valla sadece temiz tutuyorum şampuan saç kremi o kadar.
masallah genetik demekki özendim valla =))
canım avonun resmi sayfasına gi rilk basta cıkıyor rimel var.. o reklamın sol alt kösesinde 1 2 3 diye sayfa numaraları var 2.sayfa canımmm
teşekkürler.asıl benim öğrenmek istediğim burdan sipariş veremezmiyiz?
sağol cnm dediğin gibi ailece gür saçlar bizde ki saçımın yarısı dökülmüş resimlerdekinde
teşekkürler.asıl benim öğrenmek istediğim burdan sipariş veremezmiyiz?
senin sacların dökülmüş hali buysa oooooo =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?