• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

Avon oriflame karşılaştırmak neden ki. ben her iki ürününde temsilciliğini yaptım. her ikisndede avantajlı ve dezavantajlı noktalar elbette var. önemli olan gerçekten ihtiyacınız olan ve size uygun olan ürünü bulmaktır. gerisi hikaye

Avon oriflame karşılaştırmak neden ki. ben her iki ürününde temsilciliğini yaptım. her ikisndede avantajlı ve dezavantajlı noktalar elbette var. önemli olan gerçekten ihtiyacınız olan ve size uygun olan ürünü bulmaktır. gerisi hikaye

bende her ikisini yaptm ama............................... O_O

herkese iyi bayramlar =)))

Kızlar bir sorum havada kalmışşşş

Stokta olmayan ürünlerden hediye olanlar gözükmüyor mu ayrıca? Faturamda fire me up 1 tane diyor.Halbuki bir tane daha vardı,birde mor olandan vardı siparişimde.
Stokta yok bölümünde tek bir parfüm ismi ve adeti gözüküyor.

Sizede iyi bayramlar kızlar,kolay gelsinnnnnn,iyi satışlar.

ayrıca alışverş yabtıım kişiye bir sonrakı ayın katalogu geç gelıormuş dun sordm daha gelmedi ddi bnde burdan öğrenmek istemştm ama yasakmış nse..

benim bu gün kargom geldi bir sürü ürün gelmemiş. müşteriler beni dövecek valla sorup sorup duruyorlar. biraz daha bekliyecekler sanırımkaydirigubbakcemile5

kızlarrr bişe sorucam katolog 14 te son sayfadaki kampanyalı el kremleri nası kullanan varmı
kendim için sipariş edicem 3 adet.
bide geçen katologtaki altın içeren krem süper ötesi anneme aldım her gece bende yatarken sürüorum cildim hiç olmadığı kadar güselleşti tavsiye ederim sizlerede...

Satıştan kalktı galiba canım pur blanca blush ...ama elinde olan temsilciler vardır bi sor takım öncüne filan...bana hediye gelmişti hangi kampanyadaydı hatırlayamadım şimdi...ekşimsi bir koku ben severek kullanıyorum :emir_bebek:

Herkese iyi bayramlar opuyorumnanaktan

Back
X