- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #1.301
tavsiye edersen hediyeleri alır 1 kere kazanırsın,üye yaparsan 5 kişiyi tamamladıktan sonra kar payı alırsın onlar satış yaptığı sürece,eğer bu kişiler senin müşterinse ve devamlı-iyi sipariş veriyolarsa o zaman senin zararına olur her iki durumda ....bence budur...
bende 2 kişi vardı ve müşterimdi,üye olma istekleri vardı ama ben casaretlendirmedim çünkü;hem 3 kişi daha nerden bulucam da ondan sonra %3 (sanırım)pay alıcam,üstelik müşterim iken onları kaybetmiş olucam...
Ben siparişlerimi takım öncüme verdim...site sorun oluyor çünkü...hemen akşam girivermiş o... eksik gelen ürünüm yok ....çatal-bıçak ve pasta setini kazanıyorum darısı başınıza kızlar (=
aynen benimki de geldi 12 .den olan siparişimin bikaçı gelmiş sadece katalogda 13. katalogdan yani bendekinden gelmiş 13 den istediklerim hiç gelmemiş bi sonraki siparişle gelecegini yazıyor takım öncümü aradım hafta arası gelir dedisositosositokızlar benim kolim geldi bugün.bir sürü eksik var içerisinde.12 güne futura ödeyeceksem almadığım ürünlerin faturasını mı ödeyeyim?bi sonraki siparişinizde yollayacağız demişler.istemediğim halde birsürü katalog gelmiş.ben okadar kataloğu ne yapayım.offffffffffffffffffffffffff
aynen benimki de geldi 12 .den olan siparişimin bikaçı gelmiş sadece katalogda 13. katalogdan yani bendekinden gelmiş 13 den istediklerim hiç gelmemiş bi sonraki siparişle gelecegini yazıyor takım öncümü aradım hafta arası gelir dedisositososito
Titreşimli değil sanırım.
yani öyle görünüyo
az önce internetten bikaç bişiy sipariş verdim kendime,inşallah öbür ürünler de gelir.asıl yılbaşı kataloğunu merak ediyorum ben.keşke gelenler arkadaşların ürünleri olsaydı benimkiler gelmiş onlarınki gelmemiş.asıl merak ettiğim bana bisürü katalog yollamışlar ben istemedim ki ne olucak o kataloglar
Kızlar ben hiç indirin broşüründen sipariş almadım.almadığımda iyi oldu bikaç ürün olacaktı kargo ücreti ödeyecektim bi de.
Ben şeyi merak ediyorum.Bu benim 2. siparişim ilkinde göz makyajı temizleyici kazandım.
Bu 2. sipariş hediyesinin dışında hani sipariş girdiğin güne göre hediyeler var ya,onları hangi güne kadar kazanıyoruz.
Birde onları kazanmak için limit var mı? Yoksa o günlerde her sipariş veren kazanıyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?