Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

Gece saat 00:01 itibariye indirim broşürü için sipariş verdim..Ama ürünlerden 3 tanesi stokta kalmamıştı, böle bi durum nasıl ortaya çıkıo herkes aynı ürünleri istemiş sanırım Yeni kampanya siparişleri bu saatte başlamıo mu daha önce mi başlıo acaba die tereddüt ettim valla..Galiba en iyisi telefonla sipariş vermek =)

Son düzenleme:

Bahsettiğim 2 kişiden birini tanımıyorum zaten kaybım 1 kişi olcak o yüzden..O zaman 2 durum da iyi değil ama tavsiye durumu daha karlı eğer etrafımdan 3 kişiyi daha temsilci yaparsam bu benim satışlarımı etkiler o yüzden öncülükten vazgeçtim..Zaten hiç karlı değil die bi sürü mesaj gördüm öncülük için :) teşekkürler cevabın için :)

avonun sitesi sapıtmış galiba. giriş yaparak giriyorum siteye. sipariş girince devam diyorum yine üyelik girişi istiyor. dünden beri ugraşıyorum hala sipariş veremedim. iki üründe stokta kalmamış zaten. bari öbür siparişlerimi girebilseydim

Ben siparişlerimi takım öncüme verdim...site sorun oluyor çünkü...hemen akşam girivermiş o... eksik gelen ürünüm yok ....çatal-bıçak ve pasta setini kazanıyorum darısı başınıza kızlar (=

kızlar benim kolim geldi bugün.bir sürü eksik var içerisinde.12 güne futura ödeyeceksem almadığım ürünlerin faturasını mı ödeyeyim?bi sonraki siparişinizde yollayacağız demişler.istemediğim halde birsürü katalog gelmiş.ben okadar kataloğu ne yapayım.offffffffffffffffffffffffff

kızlar bu ay Blue Rush Bayan EDT indirimdeymiş. acaba stokta varmı? nasıl öğrenicem. önümüzdeki katalogda yok artık

aynen benimki de geldi 12 .den olan siparişimin bikaçı gelmiş sadece katalogda 13. katalogdan yani bendekinden gelmiş 13 den istediklerim hiç gelmemiş bi sonraki siparişle gelecegini yazıyor takım öncümü aradım hafta arası gelir dedisositososito

az önce internetten bikaç bişiy sipariş verdim kendime,inşallah öbür ürünler de gelir.asıl yılbaşı kataloğunu merak ediyorum ben.keşke gelenler arkadaşların ürünleri olsaydı benimkiler gelmiş onlarınki gelmemiş.asıl merak ettiğim bana bisürü katalog yollamışlar ben istemedim ki ne olucak o kataloglar

amaan hep böyle yapıyolar yaa 2-3 ürün göndermişler gerisi yok bıktım valla yaa mail attım sipariş verirken her ürünün stokta olup olmadığını yazın diyee yaa kızlar sizde yazın.ya göndermezler yaa başka gönderirler.

Kızlar ben hiç indirin broşüründen sipariş almadım.almadığımda iyi oldu bikaç ürün olacaktı kargo ücreti ödeyecektim bi de.

Ben şeyi merak ediyorum.Bu benim 2. siparişim ilkinde göz makyajı temizleyici kazandım.

Bu 2. sipariş hediyesinin dışında hani sipariş girdiğin güne göre hediyeler var ya,onları hangi güne kadar kazanıyoruz.
Birde onları kazanmak için limit var mı? Yoksa o günlerde her sipariş veren kazanıyor mu?

valla benimde ilk defa böyle oldu herzamanki gibi takım öncüme siparişleınkiri söyledikadaslarnkikm k.12 den istediğim bikacsey gelmiş okadar yeni katalog gelmemiş arkadslarınki gelmemiş 8 adet ürün yok

Ben de tam bilmiyorum ama genellkle son haftada ve belirli günlerde veriolar o kampanyayı..Avon sitesine giriş yaptıktan sonra küçük bi pencere açılıyo görebilmen için, siteyi takip etmede yarar var ..Limit yok diye hatırlıyorum ama tam bi bilgim yok benm de..

kızlar az önce kampanya 13 için internetten sipariş verdim.siparişim sayfamda görünüyordu.ama şimdi görünmüyor.acaba yine mi versem ki ?bu sefer 2 tane olduysa ?yardım kızlar napıyım -tatlicadiarzu-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…