• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

kızlar az önce kampanya 13 için internetten sipariş verdim.siparişim sayfamda görünüyordu.ama şimdi görünmüyor.acaba yine mi versem ki ?bu sefer 2 tane olduysa ?yardım kızlar napıyım -tatlicadiarzu-

ya vb netten avonun online kataloguna bakıorm ve indirim broşurunde çantalar kaşkollar atkılar gözukmuyor yanı sadece ilk 7 sayfa var başka sayfa yok... ama prensesin çektii fotolarda başka seylerde vardı... nerden bakablrm acaba suanda netten..:S

kızlar bu ay Blue Rush Bayan EDT indirimdeymiş. acaba stokta varmı? nasıl öğrenicem. önümüzdeki katalogda yok artık:(

avonun iletişim tel.den ürünün stokta olup olmadığını öğrenebilirsin ama bence kaldırılacak olan ürünler birkaç ay sonra bayaa bi indirimle satışa sunuluyor,ellerindekini bitirmek için düşürüyorlarda düşürüyorlar fiyatı bilgin olsun

Kızlar ben hiç indirin broşüründen sipariş almadım.almadığımda iyi oldu bikaç ürün olacaktı kargo ücreti ödeyecektim bi de.

Ben şeyi merak ediyorum.Bu benim 2. siparişim ilkinde göz makyajı temizleyici kazandım.

Bu 2. sipariş hediyesinin dışında hani sipariş girdiğin güne göre hediyeler var ya,onları hangi güne kadar kazanıyoruz.
Birde onları kazanmak için limit var mı? Yoksa o günlerde her sipariş veren kazanıyor mu?

DaRKiNLiFe_cımmsen malesef o hediyeleri ilk 4 kampanya kazanamayacaksın çünkü ;ilk 4 ay zaten sana hediye yollanacak 4.kam. sonra internetten veriyorsan eğer kam.2. haftası siteye giriş yaptığında bi sayfa daha açılacak günlere göre hediyelerin olduğu istediğin ürünün gününe göre gireceksin siparişlerini...:teselli:

ya vb netten avonun online kataloguna bakıorm ve indirim broşurunde çantalar kaşkollar atkılar gözukmuyor yanı sadece ilk 7 sayfa var başka sayfa yok... ama prensesin çektii fotolarda başka seylerde vardı... nerden bakablrm acaba suanda netten..:S

avonun sitesinde aksaklık varsa belki ondandır google dan kampanya 13-2009 diye arattır belki vardır ekleyen:1ninca:

Ben de tam bilmiyorum ama genellkle son haftada ve belirli günlerde veriolar o kampanyayı..Avon sitesine giriş yaptıktan sonra küçük bi pencere açılıyo görebilmen için, siteyi takip etmede yarar var ..Limit yok diye hatırlıyorum ama tam bi bilgim yok benm de..

limit var 2 ay önce 125 idi artık 140 oldu 280lik verirsen 2 hediye yani...

kızlar az önce kampanya 13 için internetten sipariş verdim.siparişim sayfamda görünüyordu.ama şimdi görünmüyor.acaba yine mi versem ki ?bu sefer 2 tane olduysa ?yardım kızlar napıyım -tatlicadiarzu-

bende de öyle oluyo. internetten verilen siparişler yazan yere girdigin de görüntüle yazan yere tıklıyorsun orada takvim gibi bişe var hangi tarihler arasında sipariş verdiysen ona göre tarihi ayarlıyorsun o zaman çıkıyor toplam siparişin. acaba anlatabildim mi.CADIARZU

bende de öyle oluyo. internetten verilen siparişler yazan yere girdigin de görüntüle yazan yere tıklıyorsun orada takvim gibi bişe var hangi tarihler arasında sipariş verdiysen ona göre tarihi ayarlıyorsun o zaman çıkıyor toplam siparişin. acaba anlatabildim mi.CADIARZU[/QUOTE

süper anlatmışsın canım çok teşekkürler.evet dediğin gibi yaptım siparişi vermişim.a.s.

ya k.13 den müşterilerin siparişleri gelmedi sadece k.12 den istediğim bikac seyi gönderdiler. takım öncüsü ne sordum bu hafta gelir dedi inşallah gelir.

cumartesi b.sorumlumla birlikte sipariş vermiştik.bugün kargo gelmiş.

şaırdım valla iki gün içerisnde gelmesine....

merhaba arkadaşlar ben avona geçen ay üye oldum...sipariş verdiğim ürünlerin bir kaçı gelmedi..siparişimi bölge sorumluma vermiştim.şimdi ise intenetten vereceğim ama beklediğim bir kaç kişi var sipariş vermek isteyen...ben sizlerden şunu öğrenmek istiyorum..siparişleri bildirip istediğimiz tarihte gelmesini isteyebiliyor muyuz....stokta kalmıyormuş ya bazı ürünler o zaman kayıda geçiyor mu yani benim siparişim verilmiş oluyor mu....yanıtlarsanız sevinirim:...

Bende çok merak ediyorum Peldacım... Dilanaz siparişlerinin geldiğini söylemiş...neler var bahsedermisin tatlım?kaydirigubbakcemile2

Back
X