- Konu Sahibi berfinbilgen
- #1.321
kızlar az önce kampanya 13 için internetten sipariş verdim.siparişim sayfamda görünüyordu.ama şimdi görünmüyor.acaba yine mi versem ki ?bu sefer 2 tane olduysa ?yardım kızlar napıyım -tatlicadiarzu-
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar benim kolim geldi bugün.bir sürü eksik var içerisinde.12 güne futura ödeyeceksem almadığım ürünleri
kızlar bu ay Blue Rush Bayan EDT indirimdeymiş. acaba stokta varmı? nasıl öğrenicem. önümüzdeki katalogda yok artık![]()
Kızlar ben hiç indirin broşüründen sipariş almadım.almadığımda iyi oldu bikaç ürün olacaktı kargo ücreti ödeyecektim bi de.
Ben şeyi merak ediyorum.Bu benim 2. siparişim ilkinde göz makyajı temizleyici kazandım.
Bu 2. sipariş hediyesinin dışında hani sipariş girdiğin güne göre hediyeler var ya,onları hangi güne kadar kazanıyoruz.
Birde onları kazanmak için limit var mı? Yoksa o günlerde her sipariş veren kazanıyor mu?
ya vb netten avonun online kataloguna bakıorm ve indirim broşurunde çantalar kaşkollar atkılar gözukmuyor yanı sadece ilk 7 sayfa var başka sayfa yok... ama prensesin çektii fotolarda başka seylerde vardı... nerden bakablrm acaba suanda netten..:S
Ben de tam bilmiyorum ama genellkle son haftada ve belirli günlerde veriolar o kampanyayı..Avon sitesine giriş yaptıktan sonra küçük bi pencere açılıyo görebilmen için, siteyi takip etmede yarar var ..Limit yok diye hatırlıyorum ama tam bi bilgim yok benm de..
Geçen ay ilk gün koymuşlardı bu ay çkmadı hediye acaba yokmu
kızlar az önce kampanya 13 için internetten sipariş verdim.siparişim sayfamda görünüyordu.ama şimdi görünmüyor.acaba yine mi versem ki ?bu sefer 2 tane olduysa ?yardım kızlar napıyım -tatlicadiarzu-
bende de öyle oluyo. internetten verilen siparişler yazan yere girdigin de görüntüle yazan yere tıklıyorsun orada takvim gibi bişe var hangi tarihler arasında sipariş verdiysen ona göre tarihi ayarlıyorsun o zaman çıkıyor toplam siparişin. acaba anlatabildim mi.CADIARZU[/QUOTE
süper anlatmışsın canım çok teşekkürler.evet dediğin gibi yaptım siparişi vermişim.a.s.
75 tl.nin altında olunca karga ücreti standart mı