- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #1.281
:)))
boşver öğrenme daha ii...napıcakasın..geri dönemezsin...e dönsen yapamam diyosun...başarısız olacaksın...önemli olan karakterine uygun iş olmasıdır...bu iş de sosyal olmak önemli...kibarcası bu yani...burda toplanıyorlar bi yerde sonra gelen geçene üye yaapalım mı die sruyolar :)
arkadaslar ıkı sorum olacak sıze:
1-Avondakı bolge satıs sorumluları Avonun kadrolu elemanları bıldıgım kadarı ıle bunlar satıs temsilcileri ile birlikte kapı kapı dolaşıp kadınları satısçı uye yapmak halınde ımışler..dogru mu?
2-Bu bolge satıs sorumlularının aldıkları maaşlar konusunda bılgınız var mı?araba+ssk+ozel saglık sıg+laptop veriyormuş firma galıba..ama net maaş konusunu merak ettım ..
Bilmiyorum bir ara Oriflame için de böyle bir söylenti vardı ama Avon kunusunda kesin bir bilgim yok.Avon ürünleri sağlığa zararlı olduğundan yasaklanıyormuş bazı avrupa ülkelerinde doğrumu acaba?
Canım bi kaç parça ürün girince kargo parası ödemek gerekir o yüzden o arkadaşın zarar edeceğinden siparişi girmemiştir.kızlar şu an ki avon sitesinde olan katalog 13 kasımda sonmuş
benim arkadaşım sipariş vermek istiyo
ama ürünleri aldığı kız giremem artık sipariş demiş
varmı böyle birşey
son 2 gün kaldı diye
he bu arada ben ne satıcıyım ne alıcıkaydirigubbakcemile3
size soriyim dedim bilirsiniz
sipariş vermeynce gelmiyor galiba canımkızlar bi sorum olucak size.şimdi ben kendime aile ve bi kaç arkadaşıma ürün almak için temsilci oldum ya sipariş vermediğim aylarda sürekli bana katalog yollayacaklarmı?
kızlar bi sorum olucak size.şimdi ben kendime aile ve bi kaç arkadaşıma ürün almak için temsilci oldum ya sipariş vermediğim aylarda sürekli bana katalog yollayacaklarmı?
lanet site yine sipariş veremiyorum
aynen ben de öyle. sayfa görüntülenemiyor diyor sinir oldum.
Merabalar kızlar ben de avonun satış temsilciyim bi sorum olcak sizlere..Benim 2 tane avona s. temsilcisi olmak isteyen tanıdıgm var bunları tavsiye edince mi daha karlı olurum yoksa kendi üzerimden üye yapınca mı?
tavsiye edersem hediye geliyo, hediyeler de biri el çantası biri makyaj çantası olmak üzere 2 adet çanta :))
Kendi üzerimden üye yaparsam onlar sattıkça prim kazanıyorum sanırım ama 5 üye mi gerekiyo bunun için tam bilmiorum daha 2 ay önce üye oldum da :)) cevap için teşekkürler şimdiden :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?