• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

:)))
boşver öğrenme daha ii...napıcakasın..geri dönemezsin...e dönsen yapamam diyosun...başarısız olacaksın...önemli olan karakterine uygun iş olmasıdır...bu iş de sosyal olmak önemli...kibarcası bu yani...burda toplanıyorlar bi yerde sonra gelen geçene üye yaapalım mı die sruyolar :)

:)))
boşver öğrenme daha ii...napıcakasın..geri dönemezsin...e dönsen yapamam diyosun...başarısız olacaksın...önemli olan karakterine uygun iş olmasıdır...bu iş de sosyal olmak önemli...kibarcası bu yani...burda toplanıyorlar bi yerde sonra gelen geçene üye yaapalım mı die sruyolar :)

canım zaten ögrenmek isteme amacım aman ne kacırdım bı bakayım değil..10 mılyarda verseler buyuk konusmıyım yapamam bunu..rica mınnet cagırdılar...ve sonuc..kusura bakmayın tencere satıcılıgıymış resmen...yanı madem avonsun madem kaç ulkede bırıncısın nıye ayaga dusuruyosun kendını:..

kısacası boyle bır ısı yapmaya ne kadar deger bıctıklerını merak ettım..yanı bss ler avonun kadrolu en alt kademesı sonucta...

kızlar yahu bende hiç satış yapamıyorum aklıma geliyor kapı kapı dolaşıp katalog göstereyim diyorum fakat o yüzde bende yok utanıyorumbir iiş yeri açsa insan güzel olurda bu sefer gel de onun vergisine dükkan kirasına yetiş yetişebilirsen

ben kendi ihtiyaçlarımı almak için üye oldum birde en yakınlarım faydalansın diye başkalarına kazandıracağıma herşeyimi uygun fiyata alıyorum gerisiyle hiç ilgilenmiyorum

arkadaslar ıkı sorum olacak sıze:

1-Avondakı bolge satıs sorumluları Avonun kadrolu elemanları bıldıgım kadarı ıle bunlar satıs temsilcileri ile birlikte kapı kapı dolaşıp kadınları satısçı uye yapmak halınde ımışler..dogru mu?

2-Bu bolge satıs sorumlularının aldıkları maaşlar konusunda bılgınız var mı?araba+ssk+ozel saglık sıg+laptop veriyormuş firma galıba..ama net maaş konusunu merak ettım ..

beni bölge satış sorumlusu ziyaret etmişti oradan bildiğim kadarıyla 4 kusur alıyormuş..ama akşam eve çocuktan-eşinden sonra çok geç girebiliyormuş..tüm çevre ilçeleri sabahtan akşama dolaşıyormuş......
......
........

kızlar bi sorum olucak size.şimdi ben kendime aile ve bi kaç arkadaşıma ürün almak için temsilci oldum ya sipariş vermediğim aylarda sürekli bana katalog yollayacaklarmı?

kızlar ben avondan bir ruj almıstım gecen sene ama hangi seriden oldugunubilmiyorum rujun üzerinde AVON NUDE SHİNE yazıyor bu ruj hngi seriye ait sipariş vermek istesem yardımcı olabilirmisiniz tesk

Avon ürünleri sağlığa zararlı olduğundan yasaklanıyormuş bazı avrupa ülkelerinde doğrumu acaba?
Bilmiyorum bir ara Oriflame için de böyle bir söylenti vardı ama Avon kunusunda kesin bir bilgim yok.

kızlar şu an ki avon sitesinde olan katalog 13 kasımda sonmuş
benim arkadaşım sipariş vermek istiyo
ama ürünleri aldığı kız giremem artık sipariş demiş
varmı böyle birşey
son 2 gün kaldı diye
he bu arada ben ne satıcıyım ne alıcıkaydirigubbakcemile3
size soriyim dedim bilirsiniz
Canım bi kaç parça ürün girince kargo parası ödemek gerekir o yüzden o arkadaşın zarar edeceğinden siparişi girmemiştir.
Toplu ve belli bir tl nin üzeri olunca kargo ödenmiyor.
o da kendince haklı.Bende olsam ben de girmem.Büyük bir alım değilse

kızlar bi sorum olucak size.şimdi ben kendime aile ve bi kaç arkadaşıma ürün almak için temsilci oldum ya sipariş vermediğim aylarda sürekli bana katalog yollayacaklarmı?
sipariş vermeynce gelmiyor galiba canım

katalog da siparişle istendiğine göre yollamazlar sipariş girmediğin kampanyalarda...

bana bikaç kere yolladılar..ama neye göre bilmiorum..belki 2-3 kampanya sipariş vermeye gönderiyo olabilirler..hem alamazsan takım öncüne söyle..onlarda bissürü oluo..koli koli gelio bss lere..

Merabalar kızlar ben de avonun satış temsilciyim bi sorum olcak sizlere..Benim 2 tane avona s. temsilcisi olmak isteyen tanıdıgm var bunları tavsiye edince mi daha karlı olurum yoksa kendi üzerimden üye yapınca mı?

tavsiye edersem hediye geliyo, hediyeler de biri el çantası biri makyaj çantası olmak üzere 2 adet çanta :))

Kendi üzerimden üye yaparsam onlar sattıkça prim kazanıyorum sanırım ama 5 üye mi gerekiyo bunun için tam bilmiorum daha 2 ay önce üye oldum da :)) cevap için teşekkürler şimdiden :)
:utangac:

Merabalar kızlar ben de avonun satış temsilciyim bi sorum olcak sizlere..Benim 2 tane avona s. temsilcisi olmak isteyen tanıdıgm var bunları tavsiye edince mi daha karlı olurum yoksa kendi üzerimden üye yapınca mı?

tavsiye edersem hediye geliyo, hediyeler de biri el çantası biri makyaj çantası olmak üzere 2 adet çanta :))

Kendi üzerimden üye yaparsam onlar sattıkça prim kazanıyorum sanırım ama 5 üye mi gerekiyo bunun için tam bilmiorum daha 2 ay önce üye oldum da :)) cevap için teşekkürler şimdiden :)
:utangac:

tavsiye edersen hediyeleri alır 1 kere kazanırsın,üye yaparsan 5 kişiyi tamamladıktan sonra kar payı alırsın onlar satış yaptığı sürece,eğer bu kişiler senin müşterinse ve devamlı-iyi sipariş veriyolarsa o zaman senin zararına olur her iki durumda ....bence budur...
bende 2 kişi vardı ve müşterimdi,üye olma istekleri vardı ama ben casaretlendirmedim çünkü;hem 3 kişi daha nerden bulucam da ondan sonra %3 (sanırım)pay alıcam,üstelik müşterim iken onları kaybetmiş olucam...

ilk anda sipariş girmekte zorlukçekenler dikkat:1shok:
özellikle ind.kataloğu olduğu ay ilk anda vermeliyiz ve olmuyo ya ben bi önceki ind.kat.olduğu ayda aynıyöntemle başarmıştım hem de saat 17:30da nasıl mı?????
telefonla çok kolay ve pratik bence,hatta takım öncüm de girememiş nasıl yapıldığını sormak için aradı ona da anlattım umarım halletmiştir:lepi:kesinlikle öneririm

Back
X