- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #1.201
kızlar bir önceki sayfada da o mavi çantanın cüzdanı var. almak istiyorum ama nasıl bişi acaba kullanışlı mı?
Anladım canım teşekkürler.Tashayı almak isteyen çok var çevremde.DaRKiNLiFe
3 lü parfümlerden tasha iyi bence,just play erkek güzel,simple elements erkek ilginç bi koku odunsu,simple elementslerden perfect cotton güzel..grublardan 3 tane tasha verebilirsin mesela 3 ü aynı olabilir hepsinden almak zorunda değilsin....bi tane sipariş verirsen daha pahalıya gelir...
Evet bugün bi arkadaşta onun çok güzel olduğunu almak istediğini söyledi.women of earth hoş bence sayfa 19 daki..
evet haklısın canımcanım zaten 39 küsür fiatı tek alacagına yanında iki tanade bedava daha iyi,alacak olan içinde daha iyi yani.
Ya bilmiyorum ama tashanın da fanları var çevremde.Özellikle onu gösteriyorlar.Henüz siparişleri almadım benim için farketmez ama ben Women of eart ı kendime düşünüyorum.tasha hacı mis resmen alan bugune kadar hep pişman oldu..
en güzeli summer ve women of earth dir..
ben o çantayı çok bgendim özlem gerçektn çok güzel :)
Teşekkürler canım önerilerinizi dikkate alırım.Women of Earth ve Summer White güzeldir,Tashayı bilmiyorum ama bu ikisini tavsiye ederim.Ben Summer White kullanmıştım bu sefer 3 tane woe sipariş vericem.Color Scents parfümlerden make me smile benim tercihim,hafif limon kokusu var.Diğerleri bana ağır geldikaydirigubbakcemile2
Hayırlı olsun o zaman.bende yeni üyeyim bu gelen ilk siparişimdi :)yok cnm ben daha yeni üye oldum,haftya ilk defa sipariş vericem,ben sadece sordum 200 ü geçtim ne göndericekler die, ben o kmpanya olayını sannırım yanlış anlamışım:gitme:
ben 200 ü geçince parfüm gönderiolar sandım meğer 4. kampanyada 200 ü geçrsen gönderiolarmı,ama okadar satış yaptıktan sonra kıytırık bi göz temizleme sütü gödermeleri çok ilginç,, ve cimrice
yani motivasyon sıfır, şahsen bunu öğrendiğimden beri satış yapmak için uğraşmıorum, zaten çoğu kiişye geliş fiyatından veriorum, ne gerek var avona para kazandırıcamda ne olucak, çenemi yormıyım barii
Ya bende jet network u merak ediyorumkazancım%25 çok ürün satarsan hediyede veriyorlar mesala 160 geçtiğinde fantezi gecelik veriyorlar 250 geçersen 2 tane kayıt ücreti yok erkek bayan herşey var üye yaparsan hemde para yatıyor hesabına öle her ayda katolog değişmiyo canım güzel kaliteli ürünler çevren olacak artık avon satan çok kişi var 70 tlnin altında 5 tl kargo ücreti ödüyorsun
Keşke Jet net working yapan biri olsa bende çok merak ettim fiyatları.Kızlar petek marketing bende araştırdım yapmayı istiyorum ama bir arkadaşımın kardeşi yapıyor pahalı dedi ama ben kendim görmediğimden bilmiyorum,birde jet net working var onuda merak ediyorum ama fiyat hakkında bilgi vermiyolar illa sipariş vercen beni bilgilendircek birileri varsa yazsın lütfen.
canım ben özelden msj atmayı bilmiyorumcanım bana özelden biraz bilgi verirmisin fiyatlar falan nasıl?
canım bak işte burdaki mavi çantayı demiştim ben
canım bu mavi çantayı müşterim almıştı güzel ama seyahat çantası büyük baya aldıgım müşteri çocugun giysilerini koyuyordu
ya bnde okulda kullanıcm defter kitap malum öğrencıyız bnm işimi görür mü acaba corummelek..?
hah tam benlik işte yanılmamışım o zaman, ben hamileyim şimdi gerçi üç aylık bile olmadık daha çok var ama, böyle değişik görünce bebek çantası olarak kullanılabilirmi acaba diye düşünmüştüm, çünkü piyasadakiler hep aynı klasik modeller, farklı olsun istiyorum :CüvCüv:
kalitesi güzel cnm benden sölemesi ben ögrendim kaliteli ürünlerini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?