- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #1.221
hayırlı olsun canım bende bebek çantası almamıştım büyük bir çanta almıştım daha iyi bence,panoramada pembeli siyah spor bi çanta var benimde o çok hoşuma gidiyo prenses koyar belki fotosunu bence o daha güzel yaa. çok bişey alma bence bebek doğunca hediyeler falan geliyo 2 tane oluyo,birde doğunca neye ihtiyacın olduğu daha çok anlaşılıyo canım allah bağışlasın inşallah.
Prenses nasıl siparişlerin başladı mı? Ben daha almadım.yarın gelenleri dağıtcam arkadaşlara.belki yeni sipariş alırım.Şans dile bana :)
sağol canım bakyım değerlendireyim .hullyaa canım cüzdanla takım olan mavi mi diğerimi o cüzdanıda olan güzel bencede.
kızlar gece çantası bende var güzel duruyo,ama şu minnacık mavi göz kalemleri varya onlar berbat almayın sakın,şu açılp kapananlar.
Evet canım iyi fikir .bende aldığım seyahat çantasını doğuma giderken kullanmıştım.hah tam benlik işte yanılmamışım o zaman, ben hamileyim şimdi gerçi üç aylık bile olmadık daha çok var ama, böyle değişik görünce bebek çantası olarak kullanılabilirmi acaba diye düşünmüştüm, çünkü piyasadakiler hep aynı klasik modeller, farklı olsun istiyorum :CüvCüv:
ooo maşallah diyelim sana.kamapnya 13 ü diosanm ben katolog gelir gelmez dagıttım suanlık 900 tllik siparişim :) 300tll kaldı bronz olmama :)
ssende bana dua et :)
inşallah kampanyalar çok cezbedicidir müşterimiz bol olur inşallah..evet bu ayki katalog benimde hoşuma gitti ama bir sonraki katalogta daha cok kampanya olacağini düşünüyorum yılbaşı için paketler çıkar.
inşallah kampanyalar çok cezbedicidir müşterimiz bol olur inşallah..
benimde kargom iki gün önce geldi.
prenses sendeki gibi inci setin, kolyesi geldi.bileklik bidahaki siparişinizle gönderilecektir.yazıyor.
sonraki siparişde kesin geliyormu canım?.
13.kampanyadamı 3 hafta sürüyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?