• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

hayırlı olsun canım bende bebek çantası almamıştım büyük bir çanta almıştım daha iyi bence,panoramada pembeli siyah spor bi çanta var benimde o çok hoşuma gidiyo prenses koyar belki fotosunu bence o daha güzel yaa. çok bişey alma bence bebek doğunca hediyeler falan geliyo 2 tane oluyo,birde doğunca neye ihtiyacın olduğu daha çok anlaşılıyo canım allah bağışlasın inşallah.

sağol canım teşekkür ederim, pembeli olanı görmedim ama bakarım ona da bulursam, zaten çok bişey almayı düşünmüyorum da böyle değişik şeyleride kaçırmıyayım diyorum, fiyatı da iyi geldi hem

sağol canım bakyım değerlendireyim .hullyaa canım cüzdanla takım olan mavi mi diğerimi o cüzdanıda olan güzel bencede.
kızlar gece çantası bende var güzel duruyo,ama şu minnacık mavi göz kalemleri varya onlar berbat almayın sakın,şu açılp kapananlar.

sağol canım bakyım değerlendireyim .hullyaa canım cüzdanla takım olan mavi mi diğerimi o cüzdanıda olan güzel bencede.
kızlar gece çantası bende var güzel duruyo,ama şu minnacık mavi göz kalemleri varya onlar berbat almayın sakın,şu açılp kapananlar.

altı kremli üstü mavi olanı diyorum alıntı yapmıştım biraz önce, 22 tl civarı olan :) cüzdanıda varmış okudum da ikisi bir arada mı cüzdanı ayrımı ayrıysa o nekdar acaba ve oda var mı aynı katalogda?

hah tam benlik işte yanılmamışım o zaman, ben hamileyim şimdi gerçi üç aylık bile olmadık daha çok var ama, böyle değişik görünce bebek çantası olarak kullanılabilirmi acaba diye düşünmüştüm, çünkü piyasadakiler hep aynı klasik modeller, farklı olsun istiyorum :CüvCüv:
Evet canım iyi fikir .bende aldığım seyahat çantasını doğuma giderken kullanmıştım.
Şimdide bebek çantası olarakda kullanıyorum arada.
Sadece biraz kumaşı ince geldi bana benim kullandığımın.
Bazılarının kumaşı kalın kaliteli bazıları biraz ince oluyor.
bence sen onu araştır kullananlardan.Eğer kalınsa hiç düşünme al derim.

kamapnya 13 ü diosanm ben katolog gelir gelmez dagıttım suanlık 900 tllik siparişim :) 300tll kaldı bronz olmama :)

ssende bana dua et :)
ooo maşallah diyelim sana.
Bende biraz daha ilerleteyim senin gibi önden gideim inşallah.
Bol şansdlar canım,az kalmış ha gayret

bende şimdi tek tek ayırdım siparişlerimi.Yarın teslim etcem.

bi kısmını Adanadan almıştım ptt kargoyla gönderce

takılar çok hoş takı meraklılarına baya bi alan oldu öner sendee..
sonra color trendler indirimde ya çogunluk her zamnki gibi vino disko ve raisin wine stoku yaptı :)

ee tbi kapatıcılarını ve pudralarınıda aldılar.. :)
bide color trendin kalemlernden memnunum ben vardı yanımdaydı sürmüştm bide akma falan yapmıo siyahından yeşilinden kahvernginden alan oldu :)

bunlar en çok gidenler:)

bide women of eart make me womnder just play for men...bunlardan sattım hatırladıklarım :)

benimde kargom iki gün önce geldi.

prenses sendeki gibi inci setin, kolyesi geldi.bileklik bidahaki siparişinizle gönderilecektir.yazıyor.

sonraki siparişde kesin geliyormu canım?.

Kızlar uzun zamandır ilk defa K13 teki indirimleri çokk beğendim.ımkanım olsa hepsinden alırdım kendime.Geçen ay satış yapamadım.Bu ay da yapamazsam demekkki bende bişeyler var.Satış kabiliyeti yok bende sanırım.

benimde kargom iki gün önce geldi.

prenses sendeki gibi inci setin, kolyesi geldi.bileklik bidahaki siparişinizle gönderilecektir.yazıyor.

sonraki siparişde kesin geliyormu canım?.

sık sık
müşteri hizmetlerini arar
ellerinde olup olmadıgını saorarsan
ücretsiz korgo ile gönderiyolar
bilgin olsun

Back
X