- 12 Şubat 2008
- 2.850
- 75
- 363
- Konu Sahibi berfinbilgen
-
slmben daha yeni başladım bu avon ürünlerinden satmaya. benim temsilcim iş bankasına otomatik ödeme talimatı ver dedi ama ordan talimat verince 1yılda 50 lira alınıyomuş hesap ücreti olarak. herhangi bir ücret ödenmeden hesap açabileceğim bir yer varmı? avon kitabında akbank, ziraat içinde hesabın geçerli olduğu yazılmış. benim burs param ziraattaki hesabıma ödeniyor. acaba o hesaba talimat versem yine para alırlar mı?
birde havaleyle ödemeye kalksam daha mı ucuz olur yoksa daha mı pahalı? bu konuda pek bilgim yok o yüzden yardımcı olursanız sevinirim. birde her zmn konuyu takip edemeyebilirim, özel msjla söylerseniz çok yardımınız dokunur. şimdiden teşekkürler
slmben daha yeni başladım bu avon ürünlerinden satmaya. benim temsilcim iş bankasına otomatik ödeme talimatı ver dedi ama ordan talimat verince 1yılda 50 lira alınıyomuş hesap ücreti olarak. herhangi bir ücret ödenmeden hesap açabileceğim bir yer varmı? avon kitabında akbank, ziraat içinde hesabın geçerli olduğu yazılmış. benim burs param ziraattaki hesabıma ödeniyor. acaba o hesaba talimat versem yine para alırlar mı?
birde havaleyle ödemeye kalksam daha mı ucuz olur yoksa daha mı pahalı? bu konuda pek bilgim yok o yüzden yardımcı olursanız sevinirim. birde her zmn konuyu takip edemeyebilirim, özel msjla söylerseniz çok yardımınız dokunur. şimdiden teşekkürler
Ben PTT havalesi ile ödüyorum... 2 tl alıyolar sadece... böylesi rahat ya ben memnunum
ögrenciysen iş bankası hiç para almıo daa rahat bnce
Avon temsilcileri arkadaşlarr burda olmanız ne güzellhihoyyyt Size bişeyler danışmak istiyorum.
Öncelikle yüz için nemlendirici olarak hangi ürünü önerirsiniz?
Avonun bu kataloğunda blue flare açılıp kapanan göz kalemini gerçekte gören deneyen varmı,katalogta çok hoş grnüyo ama bazen gelince rengi tutmuyo:1no2:
Advance teqchniques'in kepekli saçlar için olan saç derisi için bakım ürünü var.Kullanan müşterileriniz varmı,memnunlarmı?
Bir de solutions perfect tone bu aralar revaçta görünüyo,mutlaka satmışsınızdır.Deneyenler memnunmu?
Samimi cevaplarınız için şimdiden çookk teşekkürler arkadaşlar.Cvp verrsnz çok yardmcı olursunuza.s. :enbuyukkk:
Avon temsilcileri arkadaşlarr burda olmanız ne güzellhihoyyyt Size bişeyler danışmak istiyorum.
Avonun bu kataloğunda blue flare açılıp kapanan göz kalemini gerçekte gören deneyen varmı,katalogta çok hoş grnüyo ama bazen gelince rengi tutmuyo:1no2:
Advance teqchniques'in kepekli saçlar için olan saç derisi için bakım ürünü var.Kullanan müşterileriniz varmı,memnunlarmı?
Bir de solutions perfect tone bu aralar revaçta görünüyo,mutlaka satmışsınızdır.Deneyenler memnunmu?
Samimi cevaplarınız için şimdiden çookk teşekkürler arkadaşlar.Cvp verrsnz çok yardmcı olursunuza.s. :enbuyukkk:
diğerleri için olumsuz bi tepki almadım ama solutions kime satsam iade yaşadım ya alerji-kaşıntı- yaptı ya da döküntü yaptılmazya sivilci yaptı bizzat gördüm.şuan solutions isteyen oldumu ben önermiyorum diyorum ama anew ürünleri hiç düşünmeden-tereddütsüz önerebilirsin:dance:...kolay gelsin:lepi:
Ben temsilci değilim.. ama bir kullanıcı olarak memnun oldukalrımı soylım
solutions un parlaklık vereni kullanıyorum annemle annem bu yaz cilleri engellekmek içn aldı asıl ve bi artıs olamdı memnun kremden
solutions un kil maskesi cok işimi gordu cildimdeki sivilcelerden kurtuldum..
onun dısında anew in leke getiricisi vardı snrm bilyeli bişey kalktı onuda kullandım memnunm..onun dısında anem krısık kreminden cok memnun
smdi anew kapatıcı hakkında cok memnuniyet gordum arkadaslar tarafından onu denicem..
Advance teqchniques'in senin dedigin degil ama baska ürününden memnunm.
yeni cıkan yeşil ve mor kalemler var açılıp kapanan onlrdan sipariş vericem renkleri hosuma gitti :))
ben gündüz gece kremlerini ve makyaj temizleyicisini kullanıorm memnunum
yok ben soğudum solutions serisinden:bbo:benneyaptımki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?