Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

ben ne kredi kartıyla ne de banka hesabıdan otomatik ödemeyle ödüyorum.
garanti paramatiklerden temcilci numaramla giriyorum istersen kısmi ödeme de yapabiliyorsun.
3 tl masraf alıyor ama toplu siparişte pek önemi olmuyor.bankalardan havale ile ödersen çok masraflı oluyor.

canım iş bankasından otomatik ödeme talimatı verebilirsin,aynı hesaba birde ev faturalarından birisini otomatik ödemeye verirsen hiçbir senelik ücret alınmıyor....birde avonun ücretsiz olan Akbank batı kurumsal şb. 60500 nolu hesabına havale edersen hiçbir ücret ödemezsin...

öğrenci yazıyor diye söliim dedim...iş bankasında hesabı olan ögrenciler okul bitene kadar masraf parası ödemiyor..yani ögrenciysen yazdıgı gibi otomatik talimat verdiğinde yıllık masraf parası verilmiyor canım:)

benden alınmadı suana kadar hiç =)))

bende kredi kartı ile çalışıyorum hiç bir sorun yaşamadım,ama ablam iş bankası ile çalışıyo 6 ayda bir 25 tl alıyolar,benimde iş bankasında hesabım var, ben otomatik ödemeye bir su faturası verdim şuan bi ücret alınmıyo.

Avon temsilcileri arkadaşlarr burda olmanız ne güzellhihoyyyt Size bişeyler danışmak istiyorum.
Öncelikle yüz için nemlendirici olarak hangi ürünü önerirsiniz?
Avonun bu kataloğunda blue flare açılıp kapanan göz kalemini gerçekte gören deneyen varmı,katalogta çok hoş grnüyo ama bazen gelince rengi tutmuyo:1no2:
Advance teqchniques'in kepekli saçlar için olan saç derisi için bakım ürünü var.Kullanan müşterileriniz varmı,memnunlarmı?
Bir de solutions perfect tone bu aralar revaçta görünüyo,mutlaka satmışsınızdır.Deneyenler memnunmu?

Samimi cevaplarınız için şimdiden çookk teşekkürler arkadaşlar.Cvp verrsnz çok yardmcı olursunuza.s. :enbuyukkk:

canım nemlendirici için öncelikle yaşını bilmiyorum ama lipozomlu kremi çok güzel, benden indirime girer girmez 4'er 4'er alıyorlar..tavsiye ederim..onun dışında anew serisi de gayet güzel, yaşına göre seçebilirsin onlardan da..blue flare'nın da pırıltılı toz göz farını almıştım rengi çok yoğun, avonun diğer pırıltılı farlarına göre hoşuma gitmedi açıkcası..ama kalemi de öyle yoğun mudur bilemicem..

Son düzenleme:
merhaba;deneyimli arkadaslara bir sorum olacak;bir ürününüzü gördüm ışıltı veren gece gündüz kremi(umarım dogru yazmışımdır)ikisi aynı kutuda olan..
cildim yağlı;makyaj yapmadıgım zamanlar kendimi solgun hissediyorum;yüzü gerçekten düzenli kullanımda canlandırıp canlandırmadıgını merak ettim;

diğerleri için olumsuz bi tepki almadım ama solutions kime satsam iade yaşadım ya alerji-kaşıntı- yaptı ya da döküntü yaptı lmazya sivilci yaptı bizzat gördüm.şuan solutions isteyen oldumu ben önermiyorum diyorum ama anew ürünleri hiç düşünmeden-tereddütsüz önerebilirsin:dance:...kolay gelsin:lepi:

Ben temsilci değilim.. ama bir kullanıcı olarak memnun oldukalrımı soylım

solutions un parlaklık vereni kullanıyorum annemle annem bu yaz cilleri engellekmek içn aldı asıl ve bi artıs olamdı memnun kremden

solutions un kil maskesi cok işimi gordu cildimdeki sivilcelerden kurtuldum..

onun dısında anew in leke getiricisi vardı snrm bilyeli bişey kalktı onuda kullandım memnunm..onun dısında anem krısık kreminden cok memnun

smdi anew kapatıcı hakkında cok memnuniyet gordum arkadaslar tarafından onu denicem..

Advance teqchniques'in senin dedigin degil ama baska ürününden memnunm.

yeni cıkan yeşil ve mor kalemler var açılıp kapanan onlrdan sipariş vericem renkleri hosuma gitti :))

ben gündüz gece kremlerini ve makyaj temizleyicisini kullanıorm memnunum

eevet melisshe gzl anlatms katılıorm (kız sni yaknda üye yapcz bu gidişle he )

Solutions serisinden bnde kullanıyorum bi zararını görmedim ama cilt tipine uygun olmayabilir tabi...herkese iyi gelicek diye birşey yok... (=

solutions serisini teyzem kullanıyor çokta memnun.. cildiniz hassasa tavsiye etmem.. bnmde cldim çok hassastır her kreme,toniğe temizleyiciye gelmiyor tahriş oluyor.

Solutions'ın köpüğü bana iyi geldi yeşil seri.Ama ben şu perfect tone'u soruyorum.Cilt tonunu açıcı sanırım.Bunla ilgili memnun kalanlar varsa paylaşırsanz sevnrm.>Peki lipozomlu krem gençler için uygunmu?20-25 yaş civarı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…