• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

Avon temsilcileri arkadaşlarr burda olmanız ne güzellhihoyyyt Size bişeyler danışmak istiyorum.
Öncelikle yüz için nemlendirici olarak hangi ürünü önerirsiniz?
Avonun bu kataloğunda blue flare açılıp kapanan göz kalemini gerçekte gören deneyen varmı,katalogta çok hoş grnüyo ama bazen gelince rengi tutmuyo:1no2:
Advance teqchniques'in kepekli saçlar için olan saç derisi için bakım ürünü var.Kullanan müşterileriniz varmı,memnunlarmı?
Bir de solutions perfect tone bu aralar revaçta görünüyo,mutlaka satmışsınızdır.Deneyenler memnunmu?

Samimi cevaplarınız için şimdiden çookk teşekkürler arkadaşlar.Cvp verrsnz çok yardmcı olursunuza.s. :enbuyukkk:

Solutions'ın köpüğü bana iyi geldi yeşil seri.Ama ben şu perfect tone'u soruyorum.Cilt tonunu açıcı sanırım.Bunla ilgili memnun kalanlar varsa paylaşırsanz sevnrm.>Peki lipozomlu krem gençler için uygunmu?20-25 yaş civarı

canım blue flare açılıp kapanan göz kaleminden kullanmadım ama sattım gelince rengine bakmıştım katalogtakinin aynısı sattığım arkadaşada sordum çok memnun olduğunu söyledi...perfect tone yüz kremini tesadüf olarak almıştım bir arkadaşa sattım oda çok memnun kaldı...solutions'un köpük temizleyicisi zaten harika hem kullandığım hem de en çok sattığım temizleyici...birde lipozomlu krem 20 yaş ve üzeri için ben 27 yaşındayım 3 senedir kullanıyorum çok ta memnunum...kaydirigubbakcemile5

canım blue flare açılıp kapanan göz kaleminden kullanmadım ama sattım gelince rengine bakmıştım katalogtakinin aynısı sattığım arkadaşada sordum çok memnun olduğunu söyledi...perfect tone yüz kremini tesadüf olarak almıştım bir arkadaşa sattım oda çok memnun kaldı...solutions'un köpük temizleyicisi zaten harika hem kullandığım hem de en çok sattığım temizleyici...birde lipozomlu krem 20 yaş ve üzeri için ben 27 yaşındayım 3 senedir kullanıyorum çok ta memnunum...kaydirigubbakcemile5

Çok teşekkürler.Bnde köpüğündn çok memnunum.Lipozomlu kremden de tavsiyeler üzerine alıcam sanrm.

Bence yine parfümlerde indirim olcak...Kremlerde kampanya olabilir...Yılbaşı yaklaşıyor takılar ucuzlar... ben böyle düşünüyorum...

yarın görcem sabah:D

ama bu ayki parfmler gibi indirimde olmaz heralde yılbaşındada indrim yapcaklar üst üstte bu kadr yapmazlar 1kmpanya ara verrler gibime gelio:)

evet asıl merak konusu 14.kampanya ve o ay ayrıca indirim:dance: kaaloğu da olucak

kızlar bende intrnetten başvurdum nasıl oluo bu şimdi arıcaklar mı beni göndercklermi hemen katalogları

temsılcı olmak ıcın basvurduysan en yakın temsılcı ya da bölge sorumlusu senınle en kısa zamnda irtibata gececek...
Sıparıs vermek ıcın basvurduysan yıne en yakın temsılcı sana ulasacak...
Muhtemelen 1-2 gun ıcınde haber gelır...

geldi yeni katologda baktım takıları gözüme kestirdm hoş şeyler var kızlar =))

ütümde geldi :D

nese artıkın 12.kampanya siparişlerimi topluorm herkese kolay glsn 12dede :)

Benimkiler yarın gelicek galiba...P_renses neler var indirimde söylesene :D

ya mesela surrender bay bayan parfmünü kymuslar bi pakete diger pakete krem,likit kalem falan koymslar paket fiyatı 24tl:D

wish of happinies 19.5mi ne

25tl lik alışverise fullspeed 24tl

falan filan :D

slm kızlar indirim broşöründeki philippa çanta dikkatimi çekti sizce nsl sipariş veren oldu mu o çantadan fikrinizi alabilirmiyim

philippa siyAH RUGAN göünümlü olan çnta ben çokbeğendim ama stoklarda kalmamış canım malesef.:(

Back