Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

inş. bizde p_renses gibi güzel satışlar yaparız...

hediyesinii görünce daha bir motive oluyor insan:)

güle,güle kullan canım...

Arkadaşlar K11 deki panaroma hediyeleri de güzel....Zaten hepimiz Arçelik ütüyü alacağız...Yine stoklarda bırakmayacağız hediyeleri ve ürünleri....Herkese iyi alışverişler bol kazançlar.....

AVON temsilcisi arkadaşlar, avonda sarı gölge yapıcı solüsyon diye bir ürün varmış benim biraz geç haberim oldu artık üretilmiyormuş sanırım bir arkadaşımda gördüm. Eğer elinde kalmış olan ya da bulabilecek olan varsa kendisinden almak istiyorum. İstanbul Avrupa yakasında oturuyorum ama kargoyla da alabilirim.
Ürün bu:

Son düzenleme:
mrb avon temsilcileri, bende bir avon temsilcisi aynı anda takım öncüsüyüm. ama hamilelikten dolayı fazla ilgilenemiyorum,evden oldugu kadar artık herkese bol kazançlar diliyorum..

canım konuyu sen açmışsın ama şuan bırakmışşsın satış yapmayı.

ayh bunu bnm uyelerimde istiyo... cok memnun kalınan bi ürünmüş. cıksa hemen alıcak millet =) ama baya oldu kaldıralı. cıkmaz bi daha snrm

arkadaşlar bu ayki katalogdan tavsiye edceğiniz erkek parfümleri neler?

komşum eşine almak için soruyor?

ben 10. kampanyadan eşime perceive sipariş ettim...

başka önereceğiniz neler var?

bu ay 11. katalog da kadın erkekte cok indirim var

ben kesinlikle essence oneririm..

ayrıca yeni cıkan erkek parfumu de cok güzel. saatte şık tam hediyelik

blue suede touch ta essence gibi sattıgım ve begenilen koku..

11 . katalogtan bu 3. oneririm

ayh bunu bnm uyelerimde istiyo... cok memnun kalınan bi ürünmüş. cıksa hemen alıcak millet =) ama baya oldu kaldıralı. cıkmaz bi daha snrm

Ben avona mail attım gelen cevap şuydu; Türkiye'den çok talep geldi yalnız biz global anlamda talepleri değerlendiriyoruz.

Valla elinde kalan, bulabilecek olan birinden istiyorum

avondan istediğiniz sarı gölge yapıcı solüsyondan isteyen herkese gönderebilirim elimde var.... özelden ulaşılırsa sevinirim acil tükenmek üzere..............

elimde 5 adet var isteyenlere gönderebilirim....ve başka aranan ürün ne ise indirimli fiyata göndereceğim....

slm ben daha yeni başladım bu avon ürünlerinden satmaya. benim temsilcim iş bankasına otomatik ödeme talimatı ver dedi ama ordan talimat verince 1yılda 50 lira alınıyomuş hesap ücreti olarak. herhangi bir ücret ödenmeden hesap açabileceğim bir yer varmı? avon kitabında akbank, ziraat içinde hesabın geçerli olduğu yazılmış. benim burs param ziraattaki hesabıma ödeniyor. acaba o hesaba talimat versem yine para alırlar mı?
birde havaleyle ödemeye kalksam daha mı ucuz olur yoksa daha mı pahalı? bu konuda pek bilgim yok o yüzden yardımcı olursanız sevinirim. birde her zmn konuyu takip edemeyebilirim, özel msjla söylerseniz çok yardımınız dokunur. şimdiden teşekkürler

ben bu tür işelemlere maruz kalmak istemediğim ve hesaplarda yanlışlık olabileceğini bildiğim için ptt havalesi yapıyorum ama böyle bile ptt de borçlu çıkabiliyorum bunu da bildirdim icralık olmayyaım dedim yok birşey olmaz korkmayın dediler ama en iyisi ptt havalesi 2 tl ücret ödüyorum ama başım rahat en azından....

ben kredı kartıyla yapıyorum ödemelerımı... hem hesap kesımıne göre ödüyorum,1 ay atıyor otomatık...suana kadar kart ucretı vs gelmedı ama gelse 30-35 lıra gelır sanırım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…