- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #26.101
herkese günaydınnn canlarrrrrevet her nekadar yorum belirtilsede resmini görmek istiyoruz alan bi arkadaş koyabilirmi lütfen(şemsiye koyulmuştu ama çantayı da isterisss )
çanta çok güzel gercekten ama ben indirim broşürüne gecince alırım anca =))
kullanmadım ben canım yorumlara gore belkı bende alırım ılerde :)
çok sanatsal ve yaratıcı olmuş peri
tesekkur ederım cnm :))) sıtede kredı kartı numaraları varya esım dedıkı bır kartı oraya bagla ordan odeme yaparsın cok kolay olur ogle yapıcam onada cok sevındım :)
onay ıstemıyolarmı kart dan her ucret kesımındeteşekkürler canım
ben güvenipte internetten alışveriş yapamıyorum yada kredi kartı numaramı veremiyorum :18:
kuncukkk canım iaden düştümü :44:
panoramadakiler temsilci fiyatları canım....maalesef panoramadakilerin fiyatında düşme olmuyo, yazan neyse onu ödüyosun yani....panoramadakı fıyatlar musterı fıyatımı temsılcı fıyatımı ben onu temsılcı fıyatı oolarak dusundum ama
teşekkürler canım
ben güvenipte internetten alışveriş yapamıyorum yada kredi kartı numaramı veremiyorum :18:
ben de kredi kartı numaramı veremiyorum canım.... alışveriş yapacagım zaman da kapıda ödemesi olan yerleri tercih ediyorum...
kuncukkk canım iaden düştümü :44:
ok bende oyle dusunmustum ama yınede sorıyım dedım :) belkı bır ıhtımal:))))panoramadakiler temsilci fiyatları canım....maalesef panoramadakilerin fiyatında düşme olmuyo, yazan neyse onu ödüyosun yani....
düşmedi canım maalesef...iyiki gidip yatırmışım iyice faiz işleyecekti :2: :2: :2:....
ok bende oyle dusunmustum ama yınede sorıyım dedım :) belkı bır ıhtımal:))))panoramadakiler temsilci fiyatları canım....maalesef panoramadakilerin fiyatında düşme olmuyo, yazan neyse onu ödüyosun yani....
düşmedi canım maalesef...iyiki gidip yatırmışım iyice faiz işleyecekti :2: :2: :2:....
onay ıstemıyolarmı kart dan her ucret kesımınde
ben hiç bilemiyorum canım..internette kredi kartımı hiç kullanmadım
ya senin bu işte bir terslik var..kaç gün oldu düşmesi lazımdı Allah Allah :44::44:
arasanmı bır avonuben hiç bilemiyorum canım..internette kredi kartımı hiç kullanmadım
ya senin bu işte bir terslik var..kaç gün oldu düşmesi lazımdı Allah Allah :44::44:
prensesperi; var kuzum var kesin bişe..... ben faturamı tam ve eksiksiz doldurdum....orda kimin saat kaçta teslim aldıgına kadar biliyorum....bunlar kaybettiler ve makaraya sarıyolar kaç gündür farkındayım...
çagın; ben 15 gündür gece gündüz arıyorum burdaki arkadaşlar da yaşadıklarıma bir bir tanık,onlar da benimle birlikte üzüldüler saolsunlar....mail de attım defalarca.....halletcez diyolar sürekli ama edemediler bi türlü....sorun onlarda..... faturam eksiksiz,ürünlerde tam olarak ellerinde....ama bi türlü düşemediler.....ki öyle gecikmiş borcum falan da yok..... benim de ödeme günüm gecen hafta son buldu...gittim mecburen yatırdım çünkü beklesem daha çok faiz yiyecektim.....33 tl fazladan yatırdım maalesef.....ilk iademdi bide...33 tl lik bi iadeydi....iadeden soğuttular benidaha da kolay kolay yapamam heralde,onlara verdiğim tel parası iadeyi katladı geçti. işte böyle arkadaşım.
prensesperi; var kuzum var kesin bişe..... ben faturamı tam ve eksiksiz doldurdum....orda kimin saat kaçta teslim aldıgına kadar biliyorum....bunlar kaybettiler ve makaraya sarıyolar kaç gündür farkındayım...
çagın; ben 15 gündür gece gündüz arıyorum burdaki arkadaşlar da yaşadıklarıma bir bir tanık,onlar da benimle birlikte üzüldüler saolsunlar....mail de attım defalarca.....halletcez diyolar sürekli ama edemediler bi türlü....sorun onlarda..... faturam eksiksiz,ürünlerde tam olarak ellerinde....ama bi türlü düşemediler.....ki öyle gecikmiş borcum falan da yok..... benim de ödeme günüm gecen hafta son buldu...gittim mecburen yatırdım çünkü beklesem daha çok faiz yiyecektim.....33 tl fazladan yatırdım maalesef.....ilk iademdi bide...33 tl lik bi iadeydi....iadeden soğuttular benidaha da kolay kolay yapamam heralde,onlara verdiğim tel parası iadeyi katladı geçti. işte böyle arkadaşım.
12 ruj (değişiyo içindekiler) ve 8 fondöten numunesi..
çok sanatsal ve yaratıcı olmuş peri
şu true color farlarla ilgili kimse yorum yapmamışş yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?