Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

çok sanatsal ve yaratıcı olmuş peri

teşekkürler canım

tesekkur ederım cnm :))) sıtede kredı kartı numaraları varya esım dedıkı bır kartı oraya bagla ordan odeme yaparsın cok kolay olur ogle yapıcam onada cok sevındım :)

ben güvenipte internetten alışveriş yapamıyorum yada kredi kartı numaramı veremiyorum :18:

kuncukkk canım iaden düştümü :44:

panoramadakı fıyatlar musterı fıyatımı temsılcı fıyatımı ben onu temsılcı fıyatı oolarak dusundum ama
panoramadakiler temsilci fiyatları canım....maalesef panoramadakilerin fiyatında düşme olmuyo, yazan neyse onu ödüyosun yani....

düşmedi canım maalesef...iyiki gidip yatırmışım iyice faiz işleyecekti :2: :2: :2:....

ok bende oyle dusunmustum ama yınede sorıyım dedım :) belkı bır ıhtımal:))))

ok bende oyle dusunmustum ama yınede sorıyım dedım :) belkı bır ıhtımal:))))

onay ıstemıyolarmı kart dan her ucret kesımınde

ben hiç bilemiyorum canım..internette kredi kartımı hiç kullanmadım

düşmedi canım maalesef...iyiki gidip yatırmışım iyice faiz işleyecekti :2: :2: :2:....

ya senin bu işte bir terslik var..kaç gün oldu düşmesi lazımdı Allah Allah :44::44:

prensesperi; var kuzum var kesin bişe..... ben faturamı tam ve eksiksiz doldurdum....orda kimin saat kaçta teslim aldıgına kadar biliyorum....bunlar kaybettiler ve makaraya sarıyolar kaç gündür farkındayım...
çagın; ben 15 gündür gece gündüz arıyorum burdaki arkadaşlar da yaşadıklarıma bir bir tanık,onlar da benimle birlikte üzüldüler saolsunlar....mail de attım defalarca.....halletcez diyolar sürekli ama edemediler bi türlü....sorun onlarda..... faturam eksiksiz,ürünlerde tam olarak ellerinde....ama bi türlü düşemediler.....ki öyle gecikmiş borcum falan da yok..... benim de ödeme günüm gecen hafta son buldu...gittim mecburen yatırdım çünkü beklesem daha çok faiz yiyecektim.....33 tl fazladan yatırdım maalesef.....ilk iademdi bide...33 tl lik bi iadeydi....iadeden soğuttular beni daha da kolay kolay yapamam heralde,onlara verdiğim tel parası iadeyi katladı geçti. işte böyle arkadaşım.

bılıyorum ben gecen hafta odesemmı odemesemmı dedıgın zamanı hatırlıyorum ama aradıgını bılmıyorum kendı hataları ya oyuzden arasan cozerler sanmıstım ama cok ugrastırmısler senı azsa degıl 33 lıra neler alınır 33 lıraya ((( uzuldum ya senın adına

kuzu sen bi t.ö nü ara anlat durumu..sana bi çözüm mutlaka bulucaktır.

kuncuk arkadaşım senin bu başına gelen olaydan sonra bende korkmaya başladım bizimde başımıza gelebilir bak ben ne dicem geçen hafta 2 faturadan ayrı iki iade (ama aynı kutudaydı )gönderdim 3 günde faturanın biri düştü diğeri yeni yazıyordu günler geçmesine rağman bir türlü düşmedi ve yine sipariş verdim inanki siparişimden hemen sonra düştü çok garip diğer faturayı resmen birdahaki siparişimden düşmesi için beklettiler bilemiyorum tabii tesadüfte olabilir :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…