- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #26.061
üff kızlarr bana memnun kaldıgınız güzel dediğinz üürnlerden sölermisnz?? eksiğim var 75 ytllk için,tamamlım diorum boşuna kargo parası vermim..ama alacak üürn bulamıorum
acillllll
herkese iyi akşamlar kızlarrr...
sizden dua istemeye qeldimm
takım öncüsü olma yolunda ilerliyorum inşallah
2 kişi buldum avona üye olacak 3 kişi daha lazım bana
dua edin de en yakın zamanda bulayımm
günaydın kızlar 2 sorum var sizlere
şu tek elle açılan rujun baby lips rengi vardı çok beğenerek kullanırdım kaldırdılar ya k1de geri mi dönüyor öyle bişey okudum sanki varsa bir de fiyatını rica edeyim
bir de içinden parlatıcı çıkan rujun perfect pink rengini istedim nasıl bir renk ben doğal duran bir pembe istiyordum bana uyar mı
mac ve smashboxun makyaj bazlarını kesinlikle tavsiye ederim...oriflame in de varmış kullanmadım. ama ilk söylediklerim özellikle de smashbox harika.
kızlar takım öncüsü olmanın ne gibi avantajları var?yani herhangi 5 kişiyi üye yapsam oluyomu ?başka şartları varmı?onlar sipariş verdikçe kazandığını biliyorumda onun dışında ne gibi çıkarları var acaba?
:) en az 5 kiiyi temsilci yapacaksın ve her ay mutlaka akfit olması gerek o alt grubun ..onlar satış yaptıkça satışları üzerinden prim alıyorsun .. bu TÖ olduktan sonraki kazancın ..takım öncüsü geliştirme programları oluyor bazı kampanyalarda ..ben Tö oldugumda 180 bi aldım 80 de bu ay alacagım 5 e tamamladıgım ve akfit tuttugum için .. 5 e tamamlayıp üzerine ek temsilciler yapar isen para ödülleri oluyor ..bunun gibi:)
:) en az 5 kiiyi temsilci yapacaksın ve her ay mutlaka akfit olması gerek o alt grubun ..onlar satış yaptıkça satışları üzerinden prim alıyorsun .. bu TÖ olduktan sonraki kazancın ..takım öncüsü geliştirme programları oluyor bazı kampanyalarda ..ben Tö oldugumda 180 bi aldım 80 de bu ay alacagım 5 e tamamladıgım ve akfit tuttugum için .. 5 e tamamlayıp üzerine ek temsilciler yapar isen para ödülleri oluyor ..bunun gibi:)
merhaba hani 13. kampanyada siyah erkek saatlari vardı ya onun yelkovanıyla saniyesi takılı kalıo iade edicem ama arkadaşım aynısından tekrar istiyo acaba değişim desem yine saat gelirmi ki şimdi katalogtada yok onlar 13. kampanyadaydı ne yapcam bilemedimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?