• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

oy maşallah ya fotomodel gibi dedim abartı demişsin mavişime katılıyorum mükemmel gerçekten eşin de çok sanslı ama lise ye giden kızı ve çıtır bir hatunu var oturup aglıcam simdi :) kendi halime koca göbekli birşey oldum

(sileyimmi cnm)

Son düzenleme:
oy maşallah ya fotomodel gibi dedim abartı demişsin mavişime katılıyorum mükemmel gerçekten eşin de çok sanslı ama lise ye giden kızı ve çıtır bir hatunu var oturup aglıcam simdi :) kendi halime koca göbekli birşey oldum

(sileyimmi cnm)

cnm sen hamileydin sanırım kilo alman normal sonra hızlı bir şekilde veriliyor zaten sende çok güzelsin tam esmer bomba valla bu pc başında oturuyorum ama kilo almaktan aklım çatlıyor yemek yemeye korkuyorum :1: neyse kızlar ben kaçtım yemek hazırlamam lazım hoşçakalın

kız bende 34 yaşına gelince kızım 16 yaşında olcak :16:

inşlah bende böyle genç zayıf kalırım

cnm sen hamileydin sanırım kilo alman normal sonra hızlı bir şekilde veriliyor zaten sende çok güzelsin tam esmer bomba valla bu pc başında oturuyorum ama kilo almaktan aklım çatlıyor yemek yemeye korkuyorum :1: neyse kızlar ben kaçtım yemek hazırlamam lazım hoşçakalın

evet cnm 7.5 aylık galiba senin yapın kilo pek almaz.

kız bende 34 yaşına gelince kızım 16 yaşında olcak :16:

inşlah bende böyle genç zayıf kalırım

inşallah kalırız diyelim ama zaten 34 genç yaş grubu 34 yasında bu zaman da yeni evleniyorlar .

ya arkadaşlar bide face te silemedim golden lady yi bi yardımcı olun ya ayıp olmasın sistemi değiştirmiş face nasıl siliniyor bakim :)

ebrucum 2. bebek isteyerekmi oldu...ya ben hiç cesaret edemiyorum ya eşim arada takılıyo 2.falan diye ama suuuusss diyorum hemen :)
kızım cok yaramaz 2.cocugun sorumluluğuna hazır değilim daha yaşımda küçük ne bilim hiç istemiyorum ya:97:

ebrucum 2. bebek isteyerekmi oldu...ya ben hiç cesaret edemiyorum ya eşim arada takılıyo 2.falan diye ama suuuusss diyorum hemen :)
kızım cok yaramaz 2.cocugun sorumluluğuna hazır değilim daha yaşımda küçük ne bilim hiç istemiyorum ya:97:

valla benim kız da çok yaramaz 2 oluyor 1 hafta sonra yaşı.istemedim ben bebeği 24 yasındayız eşim ve ben daha eşimin askerliği var ama kısmet işte.
iyi eşin simdi baslamış takılmaya sana daha 2. dogmamış eşim bana 3. diye takılıyor neymiş başbakanın sözünden çıkmazmış :60:
allah abüyük konuşmayayım daha istemiyorum 1 kız 1 erkek yetti gari.

:)) ya dünyaya gelen bi şekilde büyüyor ama işte insan manevi olarak hazır olmalı bu duruma...ben hamile oldugumu öğrenince sevinmek istiyorum üzülmek değil..millete söleyince gülüyo 10 sene var diyoyorum..gerçekten 10 sene sonra istiyorum 2.yi yaşım daha 21 9.10 sene sonra 30 olsa yine iyi yani:52:

kafamda halledemediğim oturtamadğımı şeyler var ...allahım olmayanlara ver yarabbim:91:

canım facede profil resminin en altında bu kişiyi arkadaşlarımdan çıkar diyo ordan siliyosun

merhaba hanımlar
bende 2. çocuğu istiyorum oğlum 2.5 yaşında başta bende hiç istemiyodum 2. çocuğu ama sonradan olması daha mantıklı geldi bana Alerkesin gönlüne göre versin inşallah

kızlar benim iadelerim var
ben şimdi faturayı ayarladım imzaladım sipariş verdiğimde kargocu gelince iadeleri vericem
sorum şu avon poşetine koydum ürünleri ve faturayı, poşetin ağzını kapatmalımıyım yoksa öyle versemde olurmu?? bir sorun olurmu

kızlar bana perceive erkek edt tekini 15ten verebilecek biri varmı bir tane almayacağım varsa yazsın lütfen

cnm ben de avon poşetine koydum son iademi birde bantladım etiket koydum üstüne aklım kalmasın diye adım soyadımı yazdım onlar poşete koyuyorlar

ya arkadaşlar gün hediyesi çıktıktan bir kaç gün sonra 140 tl lik sipariş verdim gün hediyesi yollamamışlar faturamda yok ben bu alışverişin büyük bölümünü fırsat köşesinden yaptım ondan mı acaba

kızzlar Super Extend Uzun Gösteren Maskara kullanan varmı nasıl bana bilgi verebilirmisiniz
cevaplarınıza dönemezsem kusura bakmayın şimdiden teşekkürler

Back