Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

günaydınn kızllarrr>
bugün avonun sitesinden ödeme yapabilirmiyiz hesaba gecermiiii???

siteden kredi kartıyla nasıl ödeme yapılıyor anlatabilirmisniz??
ilk önce bilgilerime kredi kartı bilgilernini yazmam mı gerekiyorr

Son düzenleme:
herkese günaydın..ya c.tesi gecesi sipariş verdim hala siparişler girilmemiş kargo bilgisinde yeni yazıyor ne yapacağım ben ne zaman gelir elime sizce

günaydın canlar.nasılsınız bakalım.yarın bayram umarım hepinizin bayramı güzel geçer benim yerimede eğlenin olurmu ha bu arada kızlar sibelce adında arkadaş arkadaşlık göndermiş ama çok özür dilerim ben hatırlıyamadım(bu aralar çok dalgınım da)acaba bu sayfadanmı tanışıyorduk?eğer öyleyse bana özelden yazarsan hemen kabul edeyim canım.tekrar özür dilerim canım ama sürekli teklif geliyor ben albüm falan yaptığım için tanımadığım kişileri kabul etmiyorum.

Öyle sanıyor sanırım Daha önce bir krem kullanmış,bayağı düzeltmiş ve eski halini alması neredeyse 1 yılı bulmuş öyle bir ürün arıyormuş:/ Teşekkürler bilgi için

ya bu eternal magic'i deneyen var mı? nasıl bir kokudur tam? odunsular biraz ağır oluyor ya bende beyaz tenliyim, reklamı da çok hoş

Kargom az önce geldi, hemen eternal magic i denedim numunesinden. Tatlı odunsu bir koku, bende kalıcı oldu. Ama benim tarzım bir koku değil.

Kızlar az önce geldi kargom, iyi bir elden geçirdim bütün ürünleri. Ama yeni katalog benim için tam bir hayal kırıklığı oldu diyebilirim. Paketler güzel belki çok da isteyen olacaktır ama sanırım avon yenilenmeye gidiyor, panaromadan kalkacak ürünlere baktığımda da anladım bunu. O nedenle katalogdaki o hava seziliyor. Tam oturmamış gibi ne biliyim işte...
Eternal Magic i beğendim hoş bir koku, kalıcı da oldu bende fakat tarzım değil.
Diamond ise tammm bir fiyasko. O nası bi koku öyle ya? Bi kere resmen perceive le çok benziyor. Perceive i hiç mi hiç beğenmeyen birisi olarak nerdeyse perceive i öpüp başıma koyacaktım yani. Karaktersiz, saçma sapan bir koku. Şişesi de plastik oyuncaklara benziyor. Zaten eternal magic in yanında sönük kaldı, ne tanıtımı yapıldı ne bişey. Rezalet bir koku hiçççç sevmedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…