- 11 Şubat 2008
- 11.270
- 1.279
- 223
- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #23.141
hayırkutun geldimi senın
forivia avonla aynı gelişi cnm birde prim veriomş satışına göre her üründe puan yazıo o puanlar para olarak hesaba yatıomş
Bu Arada arkadaslar hep birbirimzi kullancı adıyla tanıyoruz gercek isimleriniz neler merak ettim
öncelikle benim adım ELİF...
ya bu eternal magic'i deneyen var mı? nasıl bir kokudur tam? odunsular biraz ağır oluyor ya bende beyaz tenliyim, reklamı da çok hoş
ya bu eternal magic'i deneyen var mı? nasıl bir kokudur tam? odunsular biraz ağır oluyor ya bende beyaz tenliyim, reklamı da çok hoş
hayır
ok cnm üzerine üye yapma var mı
herkese günaydın..ya c.tesi gecesi sipariş verdim hala siparişler girilmemiş kargo bilgisinde yeni yazıyor ne yapacağım ben ne zaman gelir elime sizce
günaydın cnm büyük bi ihtimal bayramdan sonra geçer eline
canım bir ürünün etkisinin devam etmesi için onu kullanması gerekir zaten.yani düzelme olunca bir daha tekrar aynı halini almıyacağınımı sanıyor anlamadımki?bıraktığı zaman tekrar aynı olur şekerim ister 1 tane isterse 10 tane kullansın
çok güzel bir koku ama kalıcı değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?