- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #23.121
kızlar birtek dördümz mü varız yaaa diğer herkes nerde yalnız bırakmışlar bizi
yok canım aktif deil ödemelerimde aslında problem yok ben 20 gün öncesinden yatırıorum onlar son ödeme gününde çekiolar limit aşımı olmuşsa senin araryıpta çektirmen lazım ne saçma ben zaten otomatik ödeme talimatı vermişim bidaha nie arıyımki dimi yani neyse canım ilgilendiğin için sağol
çok sağolun kızlar ilgilendiğiniz için hepinizi öpüyorum çıkmam lazım iyi bayramlar herkese:)
ayyyhh çok sakin bu topik dünden beri herkes tatilde kuşum
Selamm kızalr nasılsınız bu akşamm :)
3 aralıkta vereceğiz k14ten sipariş cnm
mrb bende avon temsilcisiyim kızlar size birkaç soru sormak istiyorum. ben salatalıklı soyulan maske aldım fakat ne işe yarıyor anlamadımyani sürüp soyuyorum birşey fark ettiği yok oyuncak gibi canın sıkılınca sür sonra çek çıkar çok saçma boşuna para verdim ona bilmediğim bir kullanım şekli falan mı var acaba ne akla hizmet yapmışlar o maskeyi cevaplarsanız çok sevinirim
yılbası katalogunda 60 mod s indirimdemiii
yok cnm benim gelecek kolimi ayrıntısına baktoğımda işlenmiş yazıyor yaniValla ben k12 de 270 tl lik mi ne sipariş verdim, bu ay da bir o kadar ama faturamda takı seti falan yazmıyor. Belki faturaya işlememişlerdir bilmiyrum :44:
canım bir ürünün etkisinin devam etmesi için onu kullanması gerekir zaten.yani düzelme olunca bir daha tekrar aynı halini almıyacağınımı sanıyor anlamadımki?bıraktığı zaman tekrar aynı olur şekerim ister 1 tane isterse 10 tane kullansın
ilkşahcım
forıvıa ya baktım güzelmişş
yüzde kaç gelişine peki temsilcisine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?