Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

kızlar birtek dördümz mü varız yaaa diğer herkes nerde yalnız bırakmışlar bizi

Herkes Bayram Telaşında Sanırım Canım

Sürekli Avonu Aramak Baglanmak İçin Dklarca Beklemek Sinir Bozucu ..
Eger Ödemeleri Almakta Zorluk Çekmiyosan İptal Et Otomatik Ödemeyi Bu Şekilde Yatır Faturanı Canım Hiçbir Şekilde Zorluk Çekmezsin Sipariş Alırken Yada Verirken Sadece Tavsiye :)

Rica Ederim Canım..

3 aralıkta vereceğiz k14ten sipariş cnm

Son düzenleme:

Canım, temizlenmiş yüzüne uygulayıp kurumasını bekleyeceksin sonra da soyacaksın. Haftada 1 kez falan yapman gerekli. Tam olarak beklentini anlayamadım ben, sonuçta mucizevi bir etki beklemek saçma herhangi bir üründen
Temizleyici, tonik ve nemlendirici üçlüsünün yanı sıra haftada 1 veya 2 kez uygulanan maskeler cildi taze ve canlı tutar. Bu maskede o görevi görüyor diyelim.

Valla ben k12 de 270 tl lik mi ne sipariş verdim, bu ay da bir o kadar ama faturamda takı seti falan yazmıyor. Belki faturaya işlememişlerdir bilmiyrum :44:
yok cnm benim gelecek kolimi ayrıntısına baktoğımda işlenmiş yazıyor yani

ii akşamlar herkese bugün uğrayamadım halı sil koltuk sil derken akşam olmuş anlamadım valla yarında toz alıncak daha
sizlerden naber?

Evet canım sana katılıyorum, bizim insanımız biraz bu konuda bilinçsiz ne yazık ki. Mucizevi etkiler bekleyip devamlılığını getirmeyince de "aa bak eski haline döndü" diyorlar. Halbuki bu tarz ürünler sabır ve devamlılık ister. 25 yaştan sonra devamlı olarak kırışıklık önleyici kullanmak gerek.
Ama en yanlış bilinen şey de kırıştıktan sonra krem kullanmaya başlamak. Halbuki kırışıklıkların bir kaç sene içerisinde baş göstereceği o 25-30 lu yaşlarda başlanılsa kullanılan ürünler asıl o zaman etkisini göstericek ama...

forivia avonla aynı gelişi cnm birde prim veriomş satışına göre her üründe puan yazıo o puanlar para olarak hesaba yatıomş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…