• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

avonun sitesinden kredi kartıla nasıl ödeme yapılıtorr anlatabilirmisiniz lütfenn??
kredi kartı bilgilerimii 'bilgilerim'' bölümüne girmem gerekiormuu

valla ben 2 ödememide avonunun sitesinden kartımla ödedim.bilgilerim bölümüne herhangi bir kayıt yapmadım.ödeme kısmına girdim kart numarasını ve sahibinin ismini girip ödüyosun başkada bişey yapmıyosun canım

niye canın sıkılıyo ilkşah

kızlar 26 ekimde işledikleri iadem hala düşmedi.. kartıma geri yansımadı yani.. bugün 15 kasım.. 20 gün olmuş.. bayram da girdi.. niye böyle oldu ki acaba??

avonun sitesinden kredi kartıla nasıl ödeme yapılıtorr anlatabilirmisiniz lütfenn??
kredi kartı bilgilerimii 'bilgilerim'' bölümüne girmem gerekiormuu

gerekio önce bildiğim kadarı ile tatlım çünkü ben girmiştim

niye canımm noldu

ya herkes memleketine gitti biz gidemedk burdada kimsemis yok evde kocamla başbaşa kaldık bayramda pis patronları izin vermedi bayramdada çalışacak eşim :5:
bu kataloğa bayıldım ben yaa :64::64:
aynen canım çok güzel
niye canın sıkılıyo ilkşah

kızlar 26 ekimde işledikleri iadem hala düşmedi.. kartıma geri yansımadı yani.. bugün 15 kasım.. 20 gün olmuş.. bayram da girdi.. niye böyle oldu ki acaba??

cnm sipariş vermeni beklerler ya da arayıp avonu kartıma veya hesabıma iade edilsn istiorum demen gerekio

Son düzenleme:
46959436281059695781608.jpg
[/URL][/IMG]

mutlu bayramlarr kızlar

Arkadaşlar bu akşam sorularım pek bitmiyor kusuruma bakmayın ama şu Arabian Glow serisinin göz kalemlerinden deep purple olan rengi nasıl koyu mor gibi mi ve kullanışlı bir kalem mi??
Turkuaz renginden çok sattım ama o seriden kendime hiç kalem almadıydım önümüzdeki ay indirimde sanırım alayım diyorumda:)

Bir de Anew'ün k13'te 56. sayfadaki rujlarından hiç alanınız oldu mu renkler nasıl??

Son düzenleme:
ya kızlar k 14 deki panaroma varya orada hani örnek ürünler yazıyor ya onlar temsilci fiyatımı hani makruşalı şemsiye falan çanta var yoksa müşteri fiyatlarımı o bölüm cevp verirseniz sevinirim...

hımm peki tatlım benim onun üzerine kaç tl koymam gerekiyor ki

canım 75e böl orda ki rakamı mesela katalogta 24 tl olup gelişi 18 olan parfümü hesaplaması 18i böl 75e 0.24 çıkacak o sıfırdan sonrakii rakam satış fiyatı

Saçlarımı dün akşam ani bi kararla kendi kendime boyadım simsiyah oldular :)))

bekarken cok boyardım siyaha uzun zaman olmuştu..değişiklik olsun dedim..
kuaförümde nasıl boyadın bu saçı bravo dedi :)) saçım belimdede :))

adımız ebru saçımız belimizde vede ikimizde kendimiz siyaha boyamışız başka ortak noktamız varmıdır acaba ebrucum ben 24 yaşındayım .

ahh kızlar bende siyahtan kurtulmaya çalışıorum 6 yıldır siyah boyuorum bıktım artık benmde belimdeydi kendim boyodm ama zevkli oluo tabi evlendikten hemen sonra artık uzatmaya gerek kalmadı dierek kestrdm sırf gelin başım istediğim gibi olsun die uzattm ama çoookk zor uzun saç bakmak benm gibi kabarık karışık bir saçsa off daha da zor en iyisi kısa saç :D şimdi platine çevrmeye uğraşıorum

Back