- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #23.161
kızlar en son 4 yıl önce pazara girmştm birde az önce gittm meraktan birde ne göreyim avonun açık parfümleri adam liste yapmış perceive celebre pur blanca far away daha birçoğu hangini istersen şişeye dolduruo çookk şaşırdım :S o yüzden sattığım herkes orjinalmi die soruo bende avonun sahte parfümü yokki diodum pazarda varmış meğerse
evet bende fırsat köşesindeki kalemlerden baya b, sattım :) fırsat köşesinde çokta indiirmde ürünler de var. :)Supershock jel göz kalemine bayıldım yağ gibi sürülüyor akmıyor vede kalıcı iyi ki almışım.:))
Umarım ilerleyen kampanyalarda başka renkleride satışa sunulur kesin alırım.
Bir de Eternal Magic'in şişesi çok hoşuma gitti zaten kokusunu beğenmiştim ama şişeside çok hoş duruyor.
Bu arada Avon'un internet sitesinde fırsat köşesinde kajalstick göz kalemleri çok ucuz hatta bedavadan biraz pahalı diyebilirimben deep turkuaz renginden iki tane aldım keşke siyahından da alsaymışım.
Eğer göz kalemi kolay satıyorsanız mutlaka fırsat köşesine bakmanızı tavsiye ederim.:)
saoalsın ilkşah. bi bakalım bakalım. nasılmış. ama bence avon iç giyim v.s. koysa kataloga daha güzel olacak. hem tanınmış yanibirde kızlar normal temsilcide olsan her ay kârın yanısıra prim alıomşsn her ürünün bir puanı var o puanlar birikio para olarak hesabına geçio
Saçlarımı dün akşam ani bi kararla kendi kendime boyadım simsiyah oldular :)))
bekarken cok boyardım siyaha uzun zaman olmuştu..değişiklik olsun dedim..
kuaförümde nasıl boyadın bu saçı bravo dedi :)) saçım belimdede :))
h ah benimde belimdeydi saçlarımm ama artık bakamaz oldum çok kırıldılar kestirdim omuzlarımda bende mavi-siyaha boyardım onları
Kızlar C.tesi Günü Avona 200 Tllik İade Gönderdim..5 Tane Ayrı Faturadan.. Biraz Biriksin Öyle İade Ederim Diyodum Baya Birikmiş
İlkşah Okursan Yazar mısın Canım Bi Sorun Olur mu ?
Bide Ne Zaman Düşer ?
Şimdiden Hepimizin Bayramı Mübarek Olsun Kızlar..
Hepinizi Çokk Seviyorumm..:)
kızlar k14te olan indirimler neler??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?