Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

kargom geldi benimde :)))
yeni kataloğu hiç beğenmedim zaten aman aman olmayan satışım düşecek sanki bu katalogla beraber ( Eternal Magic in kokusunu çok beğendim.

kızlar en son 4 yıl önce pazara girmştm birde az önce gittm meraktan birde ne göreyim avonun açık parfümleri adam liste yapmış perceive celebre pur blanca far away daha birçoğu hangini istersen şişeye dolduruo çookk şaşırdım :S o yüzden sattığım herkes orjinalmi die soruo bende avonun sahte parfümü yokki diodum pazarda varmış meğerse

canım bırak pazarı bu açık parfüm satan dükkanlarda bile var avonun sahte kokuları

♥ Her şeye kadir olan Yüce Allah, bizleri, doğru yoldan ve sevdiklerimizden ayırmasın!
Hayırlı ve bereketli bir bayram geçirmeniz dileğiyle.
iyi bayramlar

evet bende fırsat köşesindeki kalemlerden baya b, sattım :) fırsat köşesinde çokta indiirmde ürünler de var. :)

Kızlar C.tesi Günü Avona 200 Tllik İade Gönderdim..5 Tane Ayrı Faturadan.. Biraz Biriksin Öyle İade Ederim Diyodum Baya Birikmiş
İlkşah Okursan Yazar mısın Canım Bi Sorun Olur mu ?
Bide Ne Zaman Düşer ?

Şimdiden Hepimizin Bayramı Mübarek Olsun Kızlar..
Hepinizi Çokk Seviyorumm..:)

merhaba kızlar kargonun eline 4 gün önce ulaşan paketim halan gelmedi...aradım bu gun son kaç kez aradım geşcek dediniz neden gelmedi dedim kız aşırı yogunuz bayramdan sonraya kalır dedi....ama katalogu gördümm eh iştee idare ediyo :)))

bu arada benim adımda EBRU

Saçlarımı dün akşam ani bi kararla kendi kendime boyadım simsiyah oldular :)))

bekarken cok boyardım siyaha uzun zaman olmuştu..değişiklik olsun dedim..
kuaförümde nasıl boyadın bu saçı bravo dedi :)) saçım belimdede :))

h ah benimde belimdeydi saçlarımm ama artık bakamaz oldum çok kırıldılar kestirdim omuzlarımda bende mavi-siyaha boyardım onları

h ah benimde belimdeydi saçlarımm ama artık bakamaz oldum çok kırıldılar kestirdim omuzlarımda bende mavi-siyaha boyardım onları

valla okadar uzunduki 3 senedir kestirmiyodum herkez sekil ver saclarına diyip duruyodu kırıklarını aldırdım sekil verdirdim yinede belimde :))

herkez nasıl bakıyosun bu saçlara diyip duruyo bi tanede cocuk olunca ama kıyamıyorum valla kestirmeye niyetim yok

olmaz tatlım ben 650 tl birgünde gönderdm

avonun sitesinden kredi kartıla nasıl ödeme yapılıtorr anlatabilirmisiniz lütfenn??
kredi kartı bilgilerimii 'bilgilerim'' bölümüne girmem gerekiormuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…