Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

Valla burda temsilciler sevmedikleri t.ö bırakıp başkasına yeni kayıt yaptırıyorlar.2 yıldır üzerimden sipariş verip prim alıyor o yüzden bende bişey demiyorum .tekrar dönmekte istemiyorum .çünkü inanın satış yapamıyorsunuz küçük bir ilçe oldumu olmuyor.herkes avon temsilcisi.satış yaparsanda gelişinden verirsen anca öyle.gelişinden hesaplamayıda biliyolar.kuruş fazla vermiyolar.akıl karı değil anlıycağın.ama bu şikayet konusunu düşünücem.ilgin için teşekürler.bol şatışlar.

k14'teki eternal magic çok güzel

Mesela Avon'da ki diğer erkek parfümlerinden hangisine benziyor.
Full Speed mi, Perceive mi, Signature mi, Essence mi, Ungaro mu, Christian Lacroix mi?

canım valla hıc bırıne benzettemedım ben kı yanıbegendım en cok essence ama ondan kat kat guzel kokuo yanı nebılım anllatamıorum bılle ben cok begenmısdım ama hıc bı kokuya benzetmemısdım cnm

mrblar artık bende burdan çıkmaz ldum bütün yorumları okuyorum bilmediklerimi öğreniyorum hepinize çok teşekkürler özellikle ilkşah sana....bide bişey soracam bugun bana ziraat bankasından mesaj geldi tarama varmış borcunuzu yatırın çekilecektir die gittim 15.30 da yatırdım ama hala düşmemiş aynı geçikmiş borcum duruyo acaba gece 12 ye kadar mı çelilirki,parayı çekmeden siparişimde işleme girmiyorr şaşırdımkaldım valla

Bende Yeşilim Mavişim

off kızlar indirim brosurunden sparkling saat i almıstım kendime orda göründügünden daha büyük halkaları var hosuma gitti ama bileklerim cok ince benim ya ordaki halkanın bi bucugu fazla geliyor :S

Canım Aynı Sorun Bende de Var Bileklerim Çok İnce Saat Güzel Ama Saat Kolumda Dursa Artık Gümüş Tamircisine Gider Kısalttırırım Sende Öyle Yap

kızlar sıkı durun avon numune yolluyormuş:)
ANEW - Numune Talep Formu

Bedava mı
Üye Olacaz Kart Falan Diyo Aydınlatır mısın Biraz ?

Son düzenleme:
kızlar ya kusura bakmayın bullamadımda su takıların fallan gelıs fıyatı nasıl hesaplanıyordu özelden yazabılırmısınız ya cok özzur bullammadım gecmıs sayfallarda

kızlarr yardımmm

ben yeni temsilciyim birisi temsilci olmak istiyor ben yapabliyormuyum
yapabiliyorsam nasıl yaparım....
acil cevap canlarımmm ya:92:

bedava cnm numune ve katolk
başvurdum bakalım beni tanımazlarsa temsilci olarak yollarlar herhalde

kızlarr yardımmm

ben yeni temsilciyim birisi temsilci olmak istiyor ben yapabliyormuyum
yapabiliyorsam nasıl yaparım....
acil cevap canlarımmm ya:92:

Canım 5 Kişiyi Temsilci Yaparsan Takım Ö. Oluyosun..
Eger 1 Kişiyi Yaparsan Sana 3 Ay Veriyolar 5 e Tamamlaman İçin..
Tamamlayamazsan O kİŞİ Otomatikman Senin Takım Öncünün Üyeligine Geçiyo..

Canım 5 Kişiyi Temsilci Yaparsan Takım Ö. Oluyosun..
Eger 1 Kişiyi Yaparsan Sana 3 Ay Veriyolar 5 e Tamamlaman İçin..
Tamamlayamazsan O kİŞİ Otomatikman Senin Takım Öncünün Üyeligine Geçiyo..

peki tatlımm onun üzerinden ben bir kazanç sağlıyormuyum 3 ay sonrada yoksa t.önxüme geçince benle alakası kalmıyor mu :)

peki tatlımm onun üzerinden ben bir kazanç sağlıyormuyum 3 ay sonrada yoksa t.önxüme geçince benle alakası kalmıyor mu :)

Her Kayıtta 20 tl Alıyosun Canım..Kaydettirdigin İçin..
5 e Tamamlayıp T.ö Oldugunda Takım Arkadaşlarının Satışlarının %4 ünü Prim Olarak Alıyosun.. Ama Tamamlamaz Senin Tkaım Öncüne Geçerse Malesef Pirim Ona Geliyo Canım :s

şuan itibariyle siparişimi vermiş bulunuorum
bakalm ne zaman qelcek :26:
inşallah bayramdan önce qelir :18:

şimdi daha iyi anladım tatlımmm. illa 5 kişi bulmam lazım demek
çok teşekkür ederim beni billdirdiğin için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…