- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #22.741
bali bliss ne ki ungaro gibi bi efsaneyi kaldırıyolar ama erkek ungaro
değiştrme imkanı yok malesef cnm ama çok madur olan da var bence avonu ara bildir istemediğini takım öncünün sen istemeden sipariş girdiğini üyeliğini iptal ederler takım öncünce ceza alır belki ya da uyarı
bence harika olur ilkşahcım buraya da link atarsın di mi
emeğine sağlık cnm..
kızlar spectra lash ve 8li göz farı paleti nasıl?
golden lady kokusu nasıl?? ben aromadisiac ve secret fantasy'yi beğendim tenimde de iyi durdular.. herve leger'i falan hiç beğenmiyorum.. çiçeksiler de tenimde hiç kalmıyo.. ne tavsiye edersinizzzz.. sipariş vermem lazım parfümüm de bitti ama beğendiklerim de indirimde değil..
Mesela Avon'da ki diğer erkek parfümlerinden hangisine benziyor.
Full Speed mi, Perceive mi, Signature mi, Essence mi, Ungaro mu, Christian Lacroix mi?
ah ah şöyle renkli gözlerim olmadı benim yaoysa çok beğenmişimdir gri mavi tonlarını yada şöyle turkuaz yeşil gözleri aramızda sanırım bir yeşil gözlü vardı.başka boncuk gözlü varmı kızlar?
off kızlar indirim brosurunden sparkling saat i almıstım kendime orda göründügünden daha büyük halkaları var hosuma gitti ama bileklerim cok ince benim ya ordaki halkanın bi bucugu fazla geliyor :S
ilkşah emeğine , gözlerine sağlık canım. katalok için emeği geçen herkese teşekkürlerkızlar katalog konusu nasl olmuş bundan sonra her kampanya geldiği gibi katalog konusu yayınlayacağm bu şekilde böylece sayfalar arasnda kaybolmamş olacak
Bende Yeşilim Mavişim
Canım Aynı Sorun Bende de Var Bileklerim Çok İnce Saat Güzel Ama Saat Kolumda DursaArtık Gümüş Tamircisine Gider Kısalttırırım Sende Öyle Yap
Bedava mı
Üye Olacaz Kart Falan Diyo Aydınlatır mısın Biraz ?
kızlarr yardımmm
ben yeni temsilciyim birisi temsilci olmak istiyor ben yapabliyormuyum
yapabiliyorsam nasıl yaparım....
acil cevap canlarımmm ya:92:
Canım 5 Kişiyi Temsilci Yaparsan Takım Ö. Oluyosun..
Eger 1 Kişiyi Yaparsan Sana 3 Ay Veriyolar 5 e Tamamlaman İçin..
Tamamlayamazsan O kİŞİ Otomatikman Senin Takım Öncünün Üyeligine Geçiyo..
bedava cnm numune ve katolk
başvurdum bakalım beni tanımazlarsa temsilci olarak yollarlar herhalde
peki tatlımm onun üzerinden ben bir kazanç sağlıyormuyum 3 ay sonrada yoksa t.önxüme geçince benle alakası kalmıyor mu :)
şuan itibariyle siparişimi vermiş bulunuorum
bakalm ne zaman qelcek :26:
inşallah bayramdan önce qelir :18:
Her Kayıtta 20 tl Alıyosun Canım..Kaydettirdigin İçin..
5 e Tamamlayıp T.ö Oldugunda Takım Arkadaşlarının Satışlarının %4 ünü Prim Olarak Alıyosun.. Ama Tamamlamaz Senin Tkaım Öncüne Geçerse Malesef Pirim Ona Geliyo Canım :s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?