Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

ben bu yılbaşı kataloğunu hiç beğenmedim. ne bu ya uçuk fiyatlar saçma sapan paketler. avon bi işide iyi yapsa ya

Arkadaşlar k13 ek katalogta yer alan PIRILTILI TOZ GÖZ FARLARI nasıl özellikle Black ve Deep Purple güzel gibime geldi ama daha önce ne kullandım nede sattım bileniniz varsa ve söylerse sevinirim.:))
cnm ben kullandım precision glimmer değil mi ?mor yeşil pembe hepsi var bende..çok hoşuma gidiyo..kolay sürülüyo kalıcı ve renkler çok hoş duruyo..hani bazısı rengi vermez veya çiğ durur filan hiç öyle değil alıp almamakta kararsız kaldım çünkü elimde deep purple var zaten.tatlı bi mor lila gibi..uzun zamandır da kullanıyorum.
katre saolasın canım biraz fikir edindim. ilerde bende alabilirrim...şu şişesi elmaslı gibi olan yeni çıkan nasıldır ki,o da dıştan temiz bi koku gibi ama bilemeyiz tabiii
diamond galiba dediğin çok eskiden vardı hatırlarsan..kaldırdılar sonra..avon un yeni politikası galiba sevilen kokuların ismini değiştirip değiştirip sürüyo piyasaya :)) hoş bi koku..ağır değil ama basit de değil..mesela nasıl deem far away gibi değil...ağır ya o ..ama pur blanca gibi de değil ki ben nedense pur blanca sevemedim bi türlü..krem gibi geliyo hep bana ( hindistan cevizi yok dimi içinde hind.cevizi hiç sevmemde kokuusunu..

shekerloo ile barıştık kıslar gönderdi fotoları
sevindim adınıza haberim yoktu az önce şöyle bakayım ne var die birazını gördüm..insanlar arasındaki kavgalar tatsızlıklar hep iletişim eksikliğinden yanlış anlamadan kaynaklanıyo olmasın tatsızlık
katalog içinde emeği geçen herkese teşekkürler..ben cmt verdim ama bugün kargoya verilmiş..snki arabistan dan mal istedik ya...toğu topu ind broşüründen 4 kemer vardı ekstradan onlarda gelmedi...çok mu zor şeyler istedim acep

bişey sorabilir miyim?galiba sayfa 9 da bi ruj var.bu ruj k12 de vardı galiba naneli filan buz kalıplarının içindeydi naneler ondan mı?violet die bi rengi var çok güzel :)

burada katolog için emek veren tüm arkadaşlara çok teşekkürler böylece merakımız biraz olsun gitmiş oldu süpersiniz kızlarr :92:

Yok canım o değil k13'te indirim broşüründe vardı 3. sayfada şişesi siyah ama vermedim zaten 290 lirayı geçince sepetten aldım.:)
Bu arada indirim broşüründen istediğim ilk sayfadaki Arabian Glow allık ve 3. sayfadaki Color Trend altın rengi farda stokta kalmamış gelmiycek.

Diamond'un kokusunu İngiltere'de ki arkadaşıma sordum Lyrical'a benziyor dedi bende almadım.:)
Benim aklım orada yeni giren Bond Girl Fever'da kaldı şişesi aynıymış ama rengi mormuş ve çok güzelmiş merakla burayada girmesini bekliyorum.:)

evet diamondu diyodum canım cok teşekkür ederim....ben agır kokuladan hoşlanmıyorum...hafifse düşünebilirim....saolasın canım

lyricalı bilmiyorumki diamondu tahmin edim kuşum :)))) sor bi bakim çiçeksimiymiş nasılmış....

ya bu avon iyice kafaya alıyor bizi cep telime msj atmış avon sayın temsilcimiz 9 kasım da verdiğinbiz siparişiniz yoğunluktan dolayı 1 2 gün gecikecektir die bi kere ben ayın 5 inde ilk gece verdim 9 unda vermedim benimde moralim bozuldu bakmıyordum bir kaç sayfa önce ark bişi demiş bende ölesine bi bakayım dedim avon sayfasından sipariş takibine hala sevkiyata hazırlanıyor yazıyor ama kargo takibinde ardahana gelidiği ve kolinin indirildiği yazıyor bu heycanla kargoyu aradım evettttt kargom gelmişşşş burda saat 22 ye kadar açık inş bu akşam olmazsa yarın elimde ohh yaaa nasıl stres yapmıştım bayram iznine gidecek arkadaşlar sorup duruyordu siparişlerini

lyricalı bilmiyorumki diamondu tahmin edim kuşum :)))) sor bi bakim çiçeksimiymiş nasılmış....

Evet canım çiçeksi Lyrical çiçeksi bir parfümdü zamanında çok sattıydım ondan ama bende güzel durmuyordu.
Belki k14'te kataloğa kokusunu koymuşlardır oradan koklayıp iyice kokusu konusunda emin olup alırsın.:)

Keşke Avon her katalogta indirimde olan parfümlerin kokularını sayfaya koysa hatta dış jeli, banyo köpüklerininde koysa ne güzel olurdu kokulu sayfalara bayılıyorum.

kargo takibin var öylemi? bende kargo takibi daha yok sevkiyatta yazıor ama kargoya verilmiş..

demi,doğru diyosun koklar koklar alırdık, bilmeden alıp riske atmak zorunda kalmazdık.... kuzum benim elime maalesef k 14 gecmicek çünkü k12 ve k13 den sipariş giremedim...müşterim olmadıgından,kendim de 75 e tamamlayamadıgımdan....k14 ten de vermessem atacaklar beni :)))) 3. ay oluyoya hani.... o yüzden k 14 ten vericem bakalım inşallah.o yüzden sorim dedim . çiçeksiyse tam benlik alırım ben onu.saolasın tatlişimmm

kızlar bugün sipariş versem cumartesiye gelirmi? bayram tatilinden önce yani?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…